Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Στέλεχος του ΠΝ ανάμεσα στους 217 συλληφθέντες κατηγορουμένους για το γιγαντιαίο κύκλωμα μαφιόζων εκβιαστών νυχτερινών κέντρων διασκέδασης.

Ο Αρχικελευστής του Πολεμικού Ναυτικού, Σ. Ν. , γεννημένος στην Αθήνα το 1973, προελεύσεως ΕΜΘ και σήμερα υπηρετεί σε στρατόπεδο της Αττικής, βρίσκεται ανάμεσα σε διαφόρους κρατικούς και δημόσιους λειτουργούς που συνελήφθησαν (διόρθωση: κατηγορούνται για την ακρίβεια) με διάφορες κατηγορίες που συσχετίζονται με τον υπόκοσμο της νύχτας. Για να προλάβουμε τους εύκολους σχολιαστές, να διευκρινίσουμε ότι ο εν λόγω Αρχικελευστής δεν έχει
σχέση με την ΜΥΚ.

Η είδησης μας έγινε γνωστή από την σελίδα του Ταρζάν της δημοσιογραφίας.
Αν και είμαστε υπέρ της αθωότητας ενός έκαστου έως την απόδειξη του αντιθέτου από
δίκαιη δίκη, αναδεικνύουμε το θέμα ανακαλώντας στην μνήμη μας το πρόσφατο γεγονός της επιλεκτικής διαπόμπευσης από ΓΕ ενός άλλου συναδέλφου για την διακίνηση πυρομαχικών σκοποβολής, http://www.hellenicnavy.gr/new_details_old_press.asp,
http://armyalert.blogspot.com/2011/01/blog-post_1838.html, που όπως αποδεικνύεται πλέον έγινε για άλλους λόγους από τους προφανείς.

Εκτίμηση μας είναι ότι στόχος ήταν ο κυβερνήτης της φρεγάτας στης οποίας την οργανική δύναμη ανήκει ο άτυχος συνάδελφος, και εξαργυρώνει την παράγραφο στο βιογραφικό που αναφέρει ότι υπήρξε «υποβρύχιος» (δηλαδή καραμαλίκιος σύμφωνα με την νέα ηγεσία) και ΔΚΒ/ΔΝΕ.
Η επιλεκτική και άνιση αντιμετώπιση των στελεχών μας δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο σκέψης και δράσης του ΓΕ. Η διαπόμπευση συναδέλφων δεν μας βρίσκει σύμφωνους. Προβάλλουμε το θέμα μόνο και μόνο για να αποδείξουμε την εμπάθεια προς το προσωπικό όλων των βαθμίδων και προελεύσεων με μόνο κριτήριο την σταδιοδρομία
τους και τις πολιτικές τους απόψεις. Εκεί που δεν συμφέρει τους προσωρινά και μάταια κρατούντες, επικρατεί η απόλυτη αδράνεια και εκκωφαντική σιωπή που καλύπτει με ένα μόνο δάκτυλο του χεριού την γύμνια του οράματος που πουλάνε οι δήθεν ιστρούκτορες στους αδαείς, αφελείς και αθώους συναδέλφους που πιστεύουν στο φως που οδηγεί έξω από το τούνελ της αναξιοκρατίας, της επικίνδυνης φυγόμαχης επιχειρησιακής ένδειας αλλά και την όμορη με το περιθώριο όπως αποδεικνύεται έλλειψη λογικής της ηθικής.
Συνεχίζοντας την έρευνα του το armyalert ανακάλυψε και άλλα λαβράκιαγια την υπόθεση αυτή από την θάλασσα του θείου γκούγκλι. Ο υποβρύχιος captain του καραμαλίκιου μπλόκ πληρώνει το βιογραφικό του. 

Οι κακιές γλώσσες αναφέρουν μεγάλη ζωή του συλληφθέντα με πολλά λεφτά και ακριβά σπίτια και αυτοκίνητα στην πρωτεύουσα της Αχαίας. Δεν τα έβλεπαν όλα αυτά τα σαϊνια και οι “παρακολουθητές” του 4ου ορόφου που ορίζουν τις ζωές όλων? Το  Α2 του ΓΕΝ τι πράττει? Μόνο μεταθέσεις εξωτερικού ξέρουν να κανονίζουν οι κουμπάροι των κουμπάρων και των υπασπιστών? Πόσο κόσμο θέλετε ακόμη να τραβήξετε επάνω να σας κάνει αέρα? Πως βρέθηκε ένας υπαξιωματικός των 1300 ευρώ να πουλάει οικόπεδο με αντίτιμο 1.000.000 ευρώ? Οι αποδείξεις είναι στην διάθεσή μας, όχι όμως και στα καθ' ύλην αρμόδια γραφεία, τα οποία μόνο το army alert και τα άλλα πατριωτικά ιστολόγια ξέρουν να παρακολουθούν;
Για αυτούς που ξέρουν το VPN2 τηλέφωνο βγάζει μάτι....

Εάν επιμένετε ότι όλοι αυτοί που διευθύνουν είναι άξιοι τότε και εμείς θα συμφωνήσουμε ότι δεν φταίνε αλλά η κομματική πειθαρχεία υπαγορεύει την αποσιώπηση και το κουκούλωμα της υπόθεσης. Τι έχει να φοβηθεί το ΓΕ και δεν το δημοσιεύει στην ερασιτεχνική σελίδα του? Ο υπόκοσμος τι πρόσβαση έχει στο ΓΕ και επιβάλει την σιωπή? Μέχρι που φτάνει πλέον η πνευματική και πραγματική φτώχεια που έχουν επιβάλλει οι απόστρατοι στο ΠΝ? Που σταματάει η λογική για να συνεχίσει η δικαιοσύνη?

Επιτέλους ίση αντιμετώπιση για όλους. Αυτοί που δεν το πράττουν, είναι οι “αλήτες” κύριε Δημήτρη και όχι εμείς...

Συντακτική Ομάδα @rmy@lert

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν λείπει ο μάρτης από την σαρακοστή. παντού μέσα τα μπουμπούκια του πν

Ανώνυμος είπε...

Ε έτυχε τινα γινει,εξάλλου ειναι και η αντζελα δημητριου μεσα.....

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΥΣ...ΕΝΑ Π.Ν. ΜΑΛΛΙΑ-ΚΟΥ..ΜΠΑΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ SITE ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΖΟΥΓΚΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΘΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ?
ΑΝΩΝΥΜΟΣ?
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ?
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΘΩΝ?
ΜΟΥΦΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕ ΝΑΙ ΣΕ ΠΗΡΑΞΕ ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΧΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΩΝ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΖΟΥΓΚΛΑ.