Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- ΝΔ- ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. Μ. ΤΖΙΜΑ

Τι γράψαμε πριν λίγες ημέρες; Προκαλούν συστηματικά οι Τούρκοι στο Αιγαίο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Δράμας, κ. Μαργαρίτης Τζίμας, για τις νέες τουρκικές παραβάσεις και παραβιάσεις του FIR Αθηνών και του Εθνικού Εναέριου Χώρου μας, έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Οι Τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο συνεχίζονται σε καθημερινή βάση. Σήμερα, είχαμε 14 μαχητικά αεροσκάφη, που πραγματοποίησαν σωρεία παραβάσεων και παραβιάσεων.

Πιο συγκεκριμένα δύο σχηματισμοί αεροσκαφών της τουρκικής Αεροπορίας με 14 μαχητικά εκ των οποίων τα 6 έφεραν οπλισμό πραγματοποίησαν 4 παραβάσεις του FIR Αθηνών και 7 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου (Ε.Ε.Χ.).

Η Νέα Δημοκρατία, παρά την υποστήριξη που παρέχει στα εθνικά μας θέματα, με λύπη διαπιστώνει πως τις προκλήσεις των Τούρκων δεν μπορεί να σταματήσει η χαλαρή πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

Ούτε φυσικά η συνεχιζόμενη μυστική διπλωματία του πρωθυπουργού.

Η Έλλειψη στρατηγικής και συγκεκριμένου σχεδίου από την κυβέρνηση του Μνημονίου στα Εθνικά μας θέματα, αποθρασύνει περισσότερο τους γείτονές μας.

Προσβάλλεται το πατριωτικό αίσθημα των Ελλήνων όταν πληροφορούνται τις καθημερινές προκλητικές ενέργειες των Τούρκων και τις αμφισβητήσεις των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς επί των ημερών της ΝΔ δεν είχαμε τέτοιες προκλήσεις. Μας έσωσε η κουμπαριά .Ολοι για τον εντυπωσιασμό κόπτεσσθε ενθεν -κακείθεν.
Γιαννιώτης

DATON είπε...

Τι αταξινόμητο είδος είσθε κύριοι πολιτικοί; Τι υποκρισία! Νομίζετε πως απευθύνσθε σε ηλιθίους ;Δηλαδή τι μας λέτε; ότι επι των ημερών σας δεν υφίσταντο παραβιάσεις;