Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Συμμετοχή της Σχολής Ευελπίδων στον 10ο Ετήσιο Διαγωνισμό Στρατιωτικών Ακαδημιών για το Δίκαιο των Ενόπλων Συγκρούσεων

ΠΟΥ; Δεν πρέπει να απαντά και σε αυτό η πληροφορία;
Τελικά μάθαμε που, στο Σαν Ρέμο της Ιταλίας.

Από 28 Μαρτίου έως 1 Απριλίου 2011, αντιπροσωπεία της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων αποτελούμενη από 1 Αξιωματικό και 3 Ευέλπιδες, συμμετείχε στον 10ο ετήσιο διαγωνισμό που αφορά στην εκπαίδευση στο Δίκαιο των Ενόπλων Συγκρούσεων (Law of Armed Conflict, LoAC). Η συμμετοχή της Σχολής Ευελπίδων έγινε για πρώτη φορά και η ομάδα των Ευελπίδων διακρίθηκε για τις γνώσεις, τον επαγγελματισμό και την αντιμετώπιση των θεμάτων του διαγωνισμού.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 26 Στρατιωτικές Ακαδημίες, όπου δόθηκε η δυνατότητα στους διαγωνιζόμενους να δοκιμαστούν βασικές δεξιότητες στη διαδικασίας λήψης αποφάσεων στο πλαίσιο ενός περιβάλλοντος που χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη πολυπλοκότητα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ω ρε για τι πληρώνει ο έλληνας φορολογούμενος... Και οι άνεργοι έχουν φτάσει 1.000.000 στη χώρα...

Ανώνυμος είπε...

Ω ρε επίσης τι πληρώνει ακόμη...

-Όλοι οι υπάλληλοι του υπουργείου Εξωτερικών παίρνουν επίδομα έως 15.000 ευρώ. Έγγραφο ντοκουμέντο αποκαλύπτει το NEWS IT για τις ασυλόγιστες σπατάλες.
Εκατομμύρια ευρώ έχει διαθέσει ο κρατικός προϋπολογισμός (δηλαδή η τσέπη των φορολογουμένων) τα τελευταία 16 χρόνια, για να απολαμβάνουν τη φοίτηση στα ακριβότερα αμερικάνικα, βρετανικά και ιταλικά κολέγια, τα παιδιά των υπαλλήλων του υπουργείου Εξωτερικών.

-Ψηφίστηκε τελικά στη Βουλή το φορολογικό νομοσχέδιο επί της αρχής που περιλαμβάνει την διάταξη που προβλέπει την αποπληρωμή δανείου του Μεγάρου Μουσικής από το ελληνικό κράτος.

Με σκανδαλώδη διάταξη το υπουργείο Οικονομικών επιδιώκει να αποπληρώσει δάνειο 95 εκατ. ευρώ που πήρε το 2007 από την Εθνική Τράπεζα ο Χρήστος Λαμπράκης. Σημαντική λεπτομέρεια είναι πως ο Λαμπράκης είχε για εγγυητή του δανείου το ελληνικό Δημόσιο και τώρα που το Μέγαρο Μουσικής επικαλείται οικονομικά προβλήματα, το Δημόσιο καλείται να αποπληρώσει το χρέος.