Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΓΛΕΝΤΙΑ ΣΤΟ ΘΕΡΕΤΡΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (ΝΒΝΕ)

150 Υπαξιωματικοί αποσπάσθηκαν για να κάνουν τους εργάτες και τους καμαρώτους στην ηγεσία του ΠΝ που θα γιορτάσει το ΠΑΣΧΑ με ταπεινή λιτότητα υπηρεσιακώς και δωρεάν. Και αυτό μια ακόμη ανακρίβεια? Να μην αγανακτούν τα στελέχη για την οικονομική τους εξάντληση? Προτίθεται κάποιος αρμόδιος να κάνει κάτι?
ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝ ΟΨΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΘΑΝ (ΘΕΡΕΤΡΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ) ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ. ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ… 
ΣΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ , ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΘΕΡΕΤΡΟ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΡΝΙΑ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ.. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΝΩ ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΒΑΡΔΙΕΣ  ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ 150 ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 150 ΧΛΜ ΤΗΝ ΜΕΡΑ + ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΙΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ, ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ 12 ΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΡΕΜΕΙΣ ΜΗΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ. ΟΙ ΝΑΥΤΕΣ ΟΛΟΙ ΜΕ ΜΕΣΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ 1 ΒΑΡΔΙΑ ΕΝΔΟΝ ΜΙΑ ΕΞΟΔΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ 5 ΕΝΔΟΝ 5 ΕΞΟΔΟΥ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ..

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

το είδαμε στο prezatv.blogspot.com

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για να μείνεις στην ΝΒΝΕ (η Αγία Μαρίνα) πληρώνεις, λίγα αλλά πληρώνεις και "καις" και μόρια, πληρώνεις το ενοίκιο και το φαγητό σου και τον καφέ, σε τιμές που κανονικά θα έπρεπε να κοστίζει και έξω. Είναι βλέπεις δύσκολο να πάει ο μέσος στρατιωτικός με οικογένεια διακοπές το Πάσχα. Πρέπει 1ον) να μπορεί να διαθέσει τα χρήματα και 2ον) να μην έχει βάρδιες. Καλό είναι που υπάρχει και σίγουρα μπορεί να βελτιωθεί και αν σκάψει κανείς θα βρει και στραβά αλλά ο συντάκτης υπερβάλλει και αν σκεφτεί κανείς ότι χρόνια το "οικοπεδάκι" και τις υποδομές τα ζαχαρώνουν διάφοροι μπορούμε να καταλάβουμε πολλά πράγματα. Όσο για τις αποσπάσεις έχω συναντήσει αρκετούς που τρέχουν για να πάνε (είναι προτιμότερη από ένα ταξίδι ή από το ζόρι στα πλοία) αλλά μάλλον ο συντάκτης είχε άλλα στο μυαλό του και "χαλάστηκε", αν τον στέλναν στο Φυλατούρι ίσως να μην χαλιόταν.
Και για να προλάβω κάποιους, δεν πηγαίνω στην Αγ. Μαρίνα.

Ανώνυμος είπε...

Πάντα γινόντουσαν αυτές οι γιορτές για τους κληρωτούς που δεν παίρναν άδεια. Μπορούσαν να φέρουν τις οικογένειες τους και ήταν δωρεάν. Για δε τους αξιωματικούς αφ΄όσον φέρναν την οικογένεια πλήρωναν κάποιο ποσό ανάλογα με τα άτομα που συνόδευαν. Πόσο σίγουροι είστε ότι φέτος θα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Α! Ξέχασα να αναφέρω ότι ήταν ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ...

ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ είπε...

ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ

ΑΚΡΙΤΑΣ είπε...

ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΝΕΧΕΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΒΑΡΔΙΕΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ....ΛΑΜΟΓΙΑ

EΠΩΝΥΜΟΣ είπε...

Αν είσαι μάγκας, να κάνεις επώνυμη καταγγελία. Υποθέτω ότι είσαι Υπαξκός, δεν νομίζω Παραγωγικής Σχολής(γεγονός που δεν είναι κακό)αλλά έχεις πολλά συμπλέγματα. Και αυτά που γράφεις είναι ανακρίβειες, για να μην πω ψέμματα.Και δεν βλέπω να γράφεις κάτι για το ΘΑΥΝ. Αλλά κ. Συνάδελφε, ότι τραβάτε, τραβάμε. Δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό θέλουν;Να μην είμαστε μονιασμένοι; Και στο κάτω κάτω και το ΘΑΝ και το ΘΑΥΝ με δικά μας (αξκών και Υπαξκών) λεφτά φτειάχτηκαν και συντηρούνται

Ανώνυμος είπε...

ειστε απαραδεκτοι οταν γινονταν πραγματικες σπαταλες επι νδ δεν μιλαγατε λαμογια γιατι αυτοι που καταγγελουν τωρα υπεγραφαν τις σπαταλες, σας ξερουμε ολους μια ζωη τα ιδια κανετε ρε ουστ!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ χαμηλό το επίπεδο της ανάρτησης.Κ.Διαχειριστά λίγο προσοχή, θα το κάνουμε εδω μέσα σε λίγο σαν το ΄΄ΦΑΝΤΑΡΕ ΠΟΥ ΠΑΣ΄΄.Μην καίμε τα χλωρά μαζί με τα ξερά.

LTC R

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ.ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.Κε ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?.ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ??