Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Απεργία δημοσιογράφων: Κάποιο λάκκο έχει η φάβα!

Όσο και αν θέλεις δεν μπορεί να σφυρίξεις αδιάφορα απέναντι σε γεγονότα «πονηρά» και «δόλια». 

Η δραματικά φορτισμένη πολιτική κατάσταση, σαν κοιλιά τις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης, προμηνύει τη γέννηση εκτρωματικών γεγονότων χρεωκοπίας της χώρας, και τα δημοσιογραφικά ιερατεία κήρυξαν απεργία μέχρι τη Δευτέρα!!! 

Οι υπάλληλοι των «νταβάδων» και τα μίσθαρνα όργανά τους κήρυξαν τετραήμερη απεργία σε αυτές τις δραματικές μέρες!!! 

Ποια είναι η εικόνα αυτών των ημερών; 

α). Η ορμητική είσοδος του αρχιμαφιόζου της διεθνούς κερδοσκοπίας, του Σόρος και οι πρωθυπουργικές, αλλά και άλλες «υψηλές» επαφές του!!! 

Μόνο οι επαφές του Σόρος με τα οικονομικά και πολιτικά ιερατεία του καθεστώτος σηματοδοτούν νέους εφιάλτες… 

Και τα ΜΜΕ αποφάσισαν να απεργήσουν!!!! 

β). Οι πυρετώδεις και το πλήθος των συνεχών κυβερνητικών διαβουλεύσεων: Άλλο κομμάτι του πολιτικού παζλ με πολλά «κρυμμένα μυστικά»!!! 

γ). Ο ερχομός αξιωματούχων της τρόικας οι οποίοι μεθοδεύουν τη χρεωκοπία της Ελλάδας!!! 

δ). Οι «ανταρσίες» στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος!!! 


ε). Οι καταγγελτικές βροντές του Νίκου Παπανδρέου (αδερφού του ΓΑΠ) εναντίον της τρόικας (!!!). Μέχρι και για «Ανένδοτο» μίλησε ο αθεόφοβος: Συνταγή Γεωργίου Παπανδρέου (του παππού)!!! 

στ). Και ο Μίκης κήρυξε την «ειρηνική επανάσταση» και μίλησε για «επαναστατική κυβέρνηση»: Φυσικά δεν μας είπε πώς τα εννοεί, δεν μας έκανε πιο λιανά τις σοφιστικές του ρητορείες (αρλούμπες)… 

Μέσα, λοιπόν σε αυτήν την καταιγίδα των διαβουλεύσεων με τα διεθνή αρπακτικά, μέσα στη θύελλα των «καυτών» πολιτικών ζυμώσεων και των ηχηρών κυβερνητικών «ανταρσιών», «ανένδοτων» και «ειρηνικών επαναστάσεων», τα ΜΜΕ σύσσωμα και με ζήλο ασυνήθιστο δηλώνουν απών για τετραήμερο!!! 

ΟΙ απεργίες δεν έχουν μεταλλαχτεί μόνο σε κομματικές παρελάσεις, αλλά και σε φύλλο συκής των καθεστωτικών εγκλημάτων και των πολιτικών παιχνιδιών των «νταβάδων»… 

Και μια σημαντική παρατήρηση που φαίνεται άσχετη από πρώτη ματιά. 

Το ραδιόφωνο του Σκάι όλη την ημέρα προβάλλει αφηνισμένα του «κήρυκα» της «ειρηνικής επανάστασης»: Το Μίκη. 

Αδιάκοπα μεταδίδει τις εκπομπές του δημοσιογράφου Μαλούχου, στις οποίες ο Μίκης εξιστορεί τη ζωή του!!! 

Το συγκρότημα του Αλαφούζου που πλαστογράφησε βάναυσα την Επανάσταση του ’21 και αναδιατύπωσε την ιστορία σύμφωνα με τις προσταγές του Σόρος και της Νέας Τάξης, έχει αφηνιάσει με την προβολή του Μίκη, ο οποίος κήρυξε «επανάσταση» εναντίον του κατεστημένου!!!! 

Περισσότερα για την «ειρηνική επανάσταση» εδώ: 

Και μια τελευταία «συνωμοσιολογική» παρατήρηση. 

Όταν βλέπει κανείς το Νίκο Παπανδρέου που κρατάει στα συρτάρια του το έργο το οποίο συνέγραψε μαζί με το Μίκη για τη ζωή του, να μιλάει και αυτός για «ανένδοτο», τότε σου μπαίνουν πολλοί ψύλλοι στα αυτιά. 

Λέτε να δούμε το Μίκη μαζί με το Νικολάκι εναντίον της τρόικας και του ΓΑΠ; 

Ως «καχύποπτος» το βρίσκω πολύ πιθανόν, αν συνδυάσω και τις εντεινόμενες «ανταρσίες» στο κυβερνών κόμμα. 

Για μια επανέκδοση, καρικατούρα, του παλιού ΠΑΣΟΚ δεν πάνε; 

Έχουν και το σύμβολο: «Ανδρέας». Ο Αντρίκος Παπανδρέου, ο ικανότερος…. 

το είδαμε στο resaltomag.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το συντομότερο ανέκδοτο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η φράση "δημοσιογραφική δεοντολογία". Κι αυτό λόγω του μεγάλου πλήθους καλοπληρωμένων συντακτών δελτίων ειδήσεων προπαγανδιστικού περιεχομένου. Δυστυχώς, οι έντιμοι δημοσιογράφοι δεν μπορούν εδώ και πολύ καιρό να ισορροπήσουν την τραγικότητα στην οποία έχει περιέλθει η τέταρτη εξουσία, η οποία έχει παραδοθεί στις ορέξεις και στις σκοπιμότητες των νταβταζήδων της πολιτικής και της κοινωνίας.
Η σημερινή κατάσταση που αποτυπώνεται (και από πολλούς καταγγέλλεται) στο λειτούργημα -που έχει μετατραπεί σε χρυσοφόρο επάγγελμα- του δημοσιογράφου, ο οποίος για κάποια "αργύρια" γράφει κατά παραγγελία ή κατ' εντολήν αυτά τα τραγικά που η σημερινή κοινωνία βιώνει. "Είναι πολλά τα λεφτά Άρη..." και δυστυχώς, οι ηθικές αντοχές των σημερινών δημοσιογραφούντων, δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που το λειτούργημα απαιτούσε παλαιότερα.