Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Αφροδίτη Άλ Σάλεχ: Είμαι άνεργη, δεν βρίσκω δουλειά

"Είχα τα προσόντα για να σταθώ ως σύμβουλος υπουργού".
Εμφανέστατα μάλιστα!
Δεν βάζει και μυαλό όμως για να καταλάβει γιατί συμβαίνει αυτό
Και φυσικά για όλα φταίνε τα ανώνυμα μπλόγκ
Δείτε το βίντεο


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η κοπελα εχει πολλα προσοντα παιδια!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΗΣ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΑΝΕΡΓΗ.Α ΡΕ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΥΝΑΓΕ!

Hercules είπε...

Για να ήμαστε δίκαιοι, ανεξάρτητα απ'την πολιτική της τοποθέτηση & τις όποιες ιδέες της περί μεταναστών, θεωρώ άνανδρο να δέχεται απειλές του είδους που περιγράφει στη συνέντευξή της.
Είναι ωσαύτως γελοίες οι κατηγορίες που της απευθύνουν περί γυμνών της φωτογραφιών. Δεν θεωρώ οι φωτογραφίες της που κυκλοφοράνε στο Δίκτυο καθώς & οι μερικών δευτερολέπτων διάρκειας γυμνές λήψεις, ότι την χαρακτηρίζουν, ώστε ν'απορρίπτεται, έτσι όπως πάντα περιγράφει...

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΟΥΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

O καθε ανθρωπος κανει πραγματα που οριζουν τη ζωη του και τον ακολουθουν και χαραζει την πορεια του.Το ζητουμενο δεν ειναι αν φωτογραφηθηκε γυμνη.Ειναι με ποιας ηθικη παιδεια το εκανε.Χιλιαδες κοπελες δεν εχουν να φανε και παλευουν καθημερινα για τρεις και εξηντα.Η επιλεγοντας το επαγγελμα της ηθοποιου παραμενουν στην αφανεια.Φωτογραφηθηκαν γυμνες για λιγα λεφτα η μια στιγμη δημοσιοτητας;Οχι.οπερ αποψεις της περι το κανανε ολοι και κατι τετοια που περιγραφει στη συνεντευξη μονο γελιο προκαλουν.Και στην τελικη αν θες κυρια μου να αναλαβεις ρολο στην θεσμικη εξουσια και να "συμβουλευεις υπουργους" επειδη τωρα το θυμηθηκες δηλαδη εγω σαν στρατιωτικος μπορω να γινω αυριο το πρωι νευροχειρουργος η να γινω συμβουλος του ΥΕΘΑ;Και αμα δε με κανουνε;Θα βγω και θα γκρινιαζω;Με σπαραξικαρδη μουσικη και με μια εκ βαθεων καραστημενη εξομολογηση;Εδω ο κοσμος τρωει απο τα σκουπιδια.Ελεος.Κλαινε η χηρες κλαινε και οι παντρεμενες.Σαφως και διαφωνω με τις απειλες και με την καθε μορφης βια ειτε ψυχολογικη ειτε σωματικη οπως και ολος ο νορμαλ κοσμος.Το θεωρω ανανδρο.Αλλα οχι και να σε λυπηθουμε επειδη δε βρισκεις δουλεια (οπως ισχυριζεσαι εσυ βεβαια)...Αμα δε βρισκεις δουλεια, στην ουρα με το 18% του πληθυσμου της Ελλαδας....Πραγματικα θα ηθελα να δω να διαγωνιζεσαι με καποιον μεταναστη για μια θεση και να την χανεις λογω ευνοικων ρυθμισεων...Το ξερω οτι βγαζω χολη αλλα νισαφι πια.

Ανώνυμος είπε...

μα φυσικά και ειχε το κορίτσι όλα τα προσόντα να σταθεί στο πλάΙ του πλευρού ενός καμένου...θυμάμαι χαρακτηριστικά που αυτός ηταν μουγκα και αυτή έλεγε οτι τους λαθρομετανάστες θα πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε ως ιερές αγελάδες....αχ Ελλάδα με τις αξίες σου(η υπέρτατη αξία πόδια ανοιχτά)..καμαρώσετε τη....ΡΕ ΕΛΛΗΝΊΔΑ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ.......

Ανώνυμος είπε...

ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΛΗ ΤΗΣ!

Ιωάννης Μανομενίδης είπε...

Αμφιβάλω αν κανείς, πλην ενός, άκουσε τι είπε η Αφροτίδη στη συνέντευξη της. Όπως επίσης είδα και τα άλλα βίντεο, το ένα που περιλαμβάνει τις ταινίες με ερωτικές σκηνές (θα ήταν υπερβολή να τις θεωρήσουμε υπερβολικές με βάση όσα βλέπουμε κάθε βράδυ προμεσονύκτια στις τηλεοράσεις μας), όπως και την εκπομπή "Ανατροπή" του Πρετεντέρη, οπότε και αντιλήφθηκα για ποιο λόγο την χλευάζουν ορισμένοι. Προσωπικά δεν άκουσα να λέει τίποτα μεμπτό, αλλά δεν την γνωρίζω καλά για να κρίνω το θέμα του άρθρου για θέση συμβούλου Υπουργού. Γνωρίζοντας όμως μερικούς από τους εκλεγμένους Υπουργούς των τελευταίων 10ετιών, και εκ του προχείρου από το λόγο της, την θεωρώ πολύ καλύτερη για Υπουργό και βεβαιότατα καταλληλότερη για βουλευτής αν την συγκρίνουμε με ορισμένες γλάστρες βουλευτίνες γόνους βουλευτικών οικογενειών ή τραγουδίτριες και ηθοποιούς που τις εκλέγαμε. Ας είμαστε ειλικρινείς στο τι μας ενοχλεί απέναντι της. Οι επιθυμίες και οι επαγγελματικοί της στόχοι, ή οι απόψεις της. Το βέβαιο είναι ότι δεν μας ενοχλεί το σώμα της και προσωπικά αντιλαμβάνομαι ως χυδαίο τον τρόπο που το χειρίζεται στο αρθρο του το @rmy @lert.