Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Χαμός στο ΝΝΑ, πάνε να το βγάλουν προβληματικό για να το κλείσουν!

Αγανακτησμένοι απόστρατοι οι οποίοι έχουν προσέλθει για αιματολογικές εξετάσεις απειλούν Θεούς και δαίμονες.
Αναγκάστηκαν να επέμβουν ο Αρχηγός και ο Υπαρχηγός ΓΕΝ

Όλα ξεκίνησαν όταν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου υπέδειξε σε όσους έχουν πάει για αιματολογικές εξετάσεις, εν ενεργεία και εν αποστρατεία, να μεταβούν σε ιδιωτικά εργαστήρια λόγω ελλείψεως των απαραίτητων αντιδραστηρίων για την διεξαγωγή των μικροβιολογικών ελέγχων. Αυτό απετέλεσε το έναυσμα για διαμαρτυρίες οι οποίες δεν σταμάτησαν με αποτέλεσμα να μεταβούν στο ΝΝΑ ο Αρχηγός και ο Υπαρχηγός του ΓΕΝ οι οποίοι και παραμένουν μέχρι αυτή τη στιγμή από τις 11.00πμ. Κύκλοι αποστράτων της ΕΑΑΝ μας πληροφορούν ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουν επ΄ουδενί το κλείσιμο του ΝΝΑ και ότι θα κοινητοποιηθούν τάχιστα προς κάθε κατεύθυνση. Κάποιοι μιλούν ήδη και για μαζική κοινητοποίηση.
Για οτιδήποτε νεώτερο θα σας ενημερώσουμε.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ,ΚΑΤΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΞΙΦΙΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΚΕΙ Ο ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΣΑ ΜΕΡΙΚΑ ΜΙΛΙΟΝΣ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ???ΕΚΡΕΜΜΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ???
ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΑΥΑΡΧΑΙΩΝ ΜΑΧΙΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΔΥΓ,ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΗΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ....ΜΕΧΡΙ...ΤΟΝ
ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ,ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΖΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΤΗ ΚΑΙ Η ΑΡΠΑΧΤΗ

ΛΑΜΟΓΙΑ

ΥΓ
ΠΟΣΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ 35ΕΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΤΩΝ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΒΟΗΘΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ?
ΠΟΙΑ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΥΓ?
ΠΟΤΕ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ Ο ΝΥΝ ΔΝΤΗΣ ΤΟΥ ΝΝΑ?ΚΑΙ ΤΙ ΗΛΙΚΙΑ ΕΧΕΙ?
ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΗΣΑΝΕ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΠΛΟΙΑΡΧΟΥ?
ΓΙΑΤΙ?
ΠΟΙΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΝΕΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΥΑΡΧΑΔΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΥΝΕΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ?
ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΠΟΛΛΟΥΣ.

ΥΠΧΟΣ(ΥΙ)

Ανώνυμος είπε...

οπα,τους πηρανε ειδηση

Ανώνυμος είπε...

Αυτή τη στιγμή υπεύθυνος είναι ο Α
ΓΕΝ, και αυτός πρέπει να δώσει λύσεις ,γι αυτό είναι αρχηγός, για τα δύσκολα όχι μόνο για ευχές και κουλουράκια.

Ανώνυμος είπε...

Το ΓΕΝ έστειλε μήνυμα στο ΝΝΑ ότι θα πρέπει από εδώ και μπρος να κάνει "κουμάντο" με προϋπολογισμό που θα είναι το ένα τρίτο αυτού που υπήρχε μέχρι τώρα.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι, για όσο διάστημα θα ισχύει αυτό, ίσα-ίσα που θα "βγαίνει η δουλειά" με τα πάσης φύσεως επείγοντα όλων των ειδικοτήτων/κλινικών.

Τα "χρόνια" προβλήματα θα αποτελούν φυσικά "δεύτερη" προτεραιότητα και είναι ζήτημα αν κάποιο τμήμα τους θα αντιμετωπίζεται (από τους εν ενεργεία, γιατί οι ε.α. ή τα μέλη μάλλον δεν θα "προκάνουν"...)

Ίδιας φύσεως είναι και το πρόβλημα με το Μικροβιολογικό που εδώ και καιρό έχει σημαντικό πρόβλημα με διάφορα αντιδραστήρια λόγω δραστικά μειωμένου budget...

Μαχάων

ΥΓ1. Όσο για την ηλικία του ΔΥΓ, δεν γνωρίζω λεπτομέρειες, αλλά τυχαίνει να είναι από τους ελάχιστους "με άποψη" στρατιωτικούς ιατρούς -για να μην πω, στρατιωτικούς γενικά...- και δεν με ενοχλεί που παραμένει στην ενέργεια, ακόμη κι αν είναι "παράτυπα". Από την άλλη, αν αυτό είναι το σοβαρότερο πρόβλημα του Υγειονομικού του ΠΝ, δεν θα είχα καμία αντίρρηση να "έφευγε" πάραυτα, ώστε να δούμε κι από τους επόμενους "πόσα απίδια πιάνει ο σάκος" (γιατί από "yes men" γιατρούς, μαχίμους κλπ, μπουχτίσαμε τόσα χρόνια...)

ΥΓ2. Ελάχιστη σημασία θα έχουν όλα αυτά αν κλείσει ή συγχωνευθεί το ΝΝΑ. Οψόμεθα!!

Ανώνυμος είπε...

Ήθελα απλά να γνώριζα ποιοι είστε σεις οι ανώνυμοι για να δω αν συμμετείχατε στις πορείες διαμαρτυρίας της ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ και του ανθέλληνα ΞΙΦΙΑ ή είστε βολεμένοι στον καναπέ του σπιτιού σας και κάνετε κριτική εκ του ασφαλούς?????
Να υποθέσω ότι απλά είσαστε μαθημένοι να χύνεται λάσπη κι όποιον πάρει?????

Ανώνυμος είπε...

TO ΓΕΝ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΛΠ.

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ "ΒΓΕΙ" ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΟΥ.

ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΔΕ ΝΟΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ. ΕΝΔΕΛΕΧΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΝΑΙ, ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΝΑΙ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΝΑΙ, ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑ 2/3 ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕ ΥΛΙΚΟΤΕΧΙΚΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΣΗΜΕΡΑ Ο MR PRIME MINISTER ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΑΕΙ-ΤΕΙ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΑΣΤ. ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΛΠ ΚΛΠ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΘΑΥΜΑΤΑ?

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΝΕΑ ΥΦΕΣΗ, ΝΕΑ ΠΤΩΣΗ ΒΙΟΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ΑΥΞΗΣΗ ΑΝΕΧΕΙΑΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ,ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.

ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ,ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΥΝ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ, ΕΝΑ ΚΟΡΟΙΔΟ.

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΟΛΑ, ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΕΙ ΛΙΓΟ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΑΠΛΑ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ!

ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΞΙΦΙΑ15 Απριλίου 2011 11:04 π.μ.
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ????ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΓΛΥΦΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΕΛΘΟΝΤΕΣ.
ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΤΗΝ ΣΜΥΝ,ΑΠΟ ΜΟΥΤΣΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΕΡΠΟΓΛΥΦΕΙΣ
ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ