Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Προσπαθούν να παγιδέψουν τα «βατράχια» της ΜΥΚ

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΡΘΡΟΥ
Από τότε που ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ, σε εξέλιξη βρίσκεται μια διαδικασία διάλυσης των Ειδικών Δυνάμεων, τα στελέχη των οποίων θεωρούνται από τους διαφόρους "προοδευτικούς", "αντιδραστικοί"!

ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΣΕΩΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ: οι ΟΥΚαδες που έλεγαν τα συνθήματα ήταν του Λιμενικού Σώματος και όχι του ΠΝ.
ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΣ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΥΠ' ΟΨΗ
Ο λόγος για τα στελέχη του Πολεμικού μας Ναυτικού, που διώκονται για συνθήματα που ακούστηκαν από το πλήθος στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου του 2010, στην Αθήνα. Οι βατραχάνθρωποί μας, δικάζονται τον ερχόμενο Σεπτέμβριο από το Ναυτοδικείο Πειραιά, μετά από έγκληση του Παναγιώτη Δημητρά. Με λίγα λόγια, η πατρίδα διώκει τα αφοσιωμένα σε αυτήν παιδιά της, κατόπιν έγκλησης του... εχθρού της και υπονομευτή της! Απίθανα πράγματα! Και η φυσική ηγεσία του ΓΕΝ παρακολουθεί αδιάφορη τη «σταύρωση» των στελεχών της πιο αξιόμαχης μονάδας του Πολεμικού μας Ναυτικού... Ντροπή κ. Ελευσινιώτη!
Βρώμικο παρασκήνιο
Προσέξτε τώρα το παρασκήνιο: ο εισαγγελέας του Ναυτοδικείου, ένας συνταγματάρχης εν ονόματι Γώγολος, δέχεται «πιέσεις» από τον υπαρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού, τον «πράσινο» υποναύαρχο Κρυονερίτη αλλά και την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ, για να στείλει τους κατηγορούμενους στο πυρ το εξώτερον. Η υπόθεση βέβαια αυτή, θα τον εκθέσει άσχημα, αλλά αυτό είναι δικό του πρόβλημα. Φυσικά, το σύστημα πήρε τα μέτρα του: φρόντισαν να «μαντρώσουν» τους δεκάδες κατηγορούμενους, οι οποίοι έχουν ο καθένας το δικαίωμα στο δικό του συνήγορο, υπό τη σκέπη ενός ΠΑΣΟΚου πρώην εισαγγελέα του Ναυτοδικείου, εν ονόματι Σαμπάνη, ώστε να ελέγχεται η υπόθεση και να μην πλακώσουν τίποτα «δεξιοί» ή «εθνικιστές» δικηγόροι, που θα δώσουν άλλη «διάσταση» στην υπόθεση. Ο Σαμπάνης λοιπόν, τους έχει μέχρι στιγμής αναλάβει... όλους! Δεκάδες κατηγορούμενα στελέχη, ένας δικηγόρος! Στην Ελλάδα του 2011, γίνονται πράγματα και θαύματα! Αλλά, αυτό δεν θα περάσει, γιατί οι κατηγορούμενοι έχουν και εκείνοι δικαιώματα. Και αρχίζουν να τα συνειδητοποιούν.
Λειτουργούν οι θεσμοί;
Φανταστείτε όμως τι σκηνικό στήνεται: να πάνε οι βατραχάνθρωποί μας, σαν πρόβατα στη σφαγή. Αυτό, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. Σημειώνουμε εδώ ότι από τότε που ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ, σε εξέλιξη βρίσκεται μια διαδικασία διάλυσης των Ειδικών Δυνάμεων, τα στελέχη των οποίων θεωρούνται από τους διαφόρους «προοδευτικούς», «αντιδραστικοί». Εμείς από την πλευρά μας παρακολουθούμε την υπόθεση και θα σας ενημερώνουμε για όλες τις πτυχές της. Οι μεθοδεύσεις των εθνομηδενιστών, δεν θα περάσουν...
elkosmos.gr/

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Efialtes san to Dimitra eprepe na exoun idh taktopoiithei

Ανώνυμος είπε...

Να κανω μια ερωτηση ? Μηπως μιλαμε για τα συνθηματα των ΜΥΑ /ΛΣ ? Τι σχεσει εχει η ΜΥΚ του Π.Ν , Ο Α/ΓΕΝ, Ο Υ/ΓΕΝ ? Παρακαλώ μια διευκρινηση απο τον αρθρογραφο ή απο εσας Army Alert ? Eυχαριστω

Ανώνυμος είπε...

Μην λέτε ανακρίβειές και ψέματα στον κόσμο. Τι δουλειά έχει ο Ελευσινιώτης με τον Κρυονερίτη, αφού οι ΟΥΚαδες που έλεγαν τα συνθήματα ήταν του Λιμενικού Σώματος και όχι του ΠΝ.
Πάλι αδιασταύρωτες ειδήσεις ανεβάζει βλέπω το armyalert ελπίζω να μην γίνεται εσκεμμένα

Ανώνυμος είπε...

Απλα αναδημοσιευσε 19 Απριλίου 2011 4:03 μ.μ.Βεβαια καλο ειναι να τις διασταυρωνεις army alert γιατι τετοια περιμενουν να σε χτυπησουν !!!

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε ο κόσμος γύρω μας βρωμάει αλλά καλώς ή κακώς ο Α/ΓΕΝ δεν έχει δουλειά μ'αυτό, μάλλον κατά Πειραιά μεριά στο ΛΣ (όπως κι αν το λένε τώρα) πρέπει να αναζητηθεί ο "σφυρίζων" αδιάφορα. Όσο για παρεμβάσεις !!!! ονόματα ποιοι που και πότε .... που το γράφει που το λέει.

Ανώνυμος είπε...

ΓΝΩΣΗ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ - ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ. ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΓΕΣ/ ΓΕΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΔΥΚΝΥΟΝΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΡΑΤΟΜΟΥΣΑΝ ΠΑΡΑΥΤΑ ΤΟΥΣ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ" ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΘΙΞΟΥΝ ΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!