Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Η κρίση χτυπά τα στρατιωτικά νοσοκομεία

ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ!

Ηδη η κρίση χτυπά τα στρατιωτικά νοσοκομεία,τα οποία αποτελουσαν , ειδικά το ΝΝΑ, πηγή εισοδήματος για τους στρατιωτικούς ιατρούς του Π.Ν., ενώ το Ν.Ν.Α. λόγω της θέσεως αποτελεί και προορισμό νοσηλείας πολλών προσ΄ωπων της δημοσιότητος, όπως ο Τόλης Βοσκόπουλος προσφάτως. Είναι τέτοιου είδους οι πρόσοδοι, ώστε μεγάλοι σε ηλικία ιατροί , οι οποίοι θα έπρεπε προ πολλου να έχουν περατώσει την καρριέρα τους , παραμένουν σε Θώκους διοικητικές, ενω κολούν στους βαθμούς επί 10ετίες, με αποτέλεσμα οι νεώτεροι να καθίστανται νεώτεροι των νεωτέρων τους στους άλλους κλάδους των ενόπλων δυνάμεων, ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ και ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ.
Λίαν συντόμως και ονόματα υπέργυρων αρχιπλοιάρχων και ναυάρχων ιατρών, οι οποίοι κανονικά θα έπρεπε να έχουν τον Ελευσινιώτη...... πρωτοετή τους, αλλά παρόλα αυτά, παραμένουν, προκείμενου να μην χαθεί...... η επαφή με τους ασθενείς τους, που είναι φυσικά του Ναυτικού.
Η κρίση , λοιπόν χτύπησε την πόρτα...... φταίνε άραγε οι πολλές κολονοσκοπήσεις???? κανείς δεν θα πεί με σιγουριά , αφού άλλωστε σε λίγο, φήμες λεν, ότι ούτε κολονοσκοπ[ήσεις θα γίνονται,ούτε στεφανιογραφίες, ουτε πολλές άλλες εξετάσεις .
Πάντως είμαστε σίγουροι, ότι η πρωτοπόρος ηγεσία του ΠΝ, που έδωσε με την ευαισθησία που την διακρίνει τον ΠΟΝ, για ανέγερση τεμένους, θα δείξει και εδώ την ίδια ευαισθησια και θα δώσει την πρέπουσα λύση.

ΕΥΓΕ ΚΥΡΙΟΙ
Η ΠΑΤΡΙΣ ΣΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί το δημοσίευμα να μην έχει και πολύ άδικο, αλλά για του λόγου το αληθές πρέπει να τονιστούν δύο πράγματα.
1) Οι γιατροί παραμένουν περισσότερα χρόνια στους βαθμούς λόγω του ότι δεν υπάρχουν πολλοί και δεν πρέπει κιόλας να αποστρατεύονται νωρίς (ο γιατρός αποδίδει μετά από 16 χρόνια εκπαίδευσης)
2) Ο Βοσκόπουλος δεν πήγε στο ΝΝΑ για την εγχείρησή του επειδή το νοσοκομείο είναι στο Κολονάκι αλλά λόγω του ότι είναι σύζυγος βουλευτού οι οποίοι (φυσικά δεν καταλαβαίνω γιατί) έχουν δικαίωμα νοσηλείας στο ΝΝΑ.

Κατά τα άλλα ΝΑΙ οι γιατροί δυστυχώς χρησιμοποιούν το ΝΝΑ για να εμπλουτίζουν το πελατολόγιό τους (όχι όλοι φυσικά) και ναι υπάρχουν πράγματα που σε βγάζουν απ'τα ρούχα σου παρόλα αυτά ακόμα η κατάσταση είναι καλύτερη απ'τα άλλα δημόσια νοσοκομεία κι ας σπάνε (εδώ και καιρό) τα γλωσσοπίεστρα στα δύο για οικονομία.

Ανώνυμος είπε...

NOMIZV ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ,ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΝ ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΥ,ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ,ΟΜΩΣ ΟΙ ΤΑΞΕΙΣ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΝ,ΜΕ ΑΟΤΕΛΕΣΜΑ ,ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ,ΚΑΙ Ο ΝΕΩΤΕΡΟΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΝ.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ,ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΟΙΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ,ΤΙ ΘΑΠΕΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣΕΞΕΛΙΞΗΣ ??ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ????ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΣΥΜΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΝΑ ΠΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ,ΤΟΤΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΛΙΜΝΑΖΟΥΝ.
ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΥ ,ΠΑΡΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΗΣ ΣΣΑΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΛΗ ,ΟΚ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΟΡΚΟΛΗ,ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΓΕ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ.ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΤΗΣ ΛΟΙΠΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ,ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΓΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΑΥΑΡΧΟ,ΣΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΟΙΜΟΤΑΝ Ο ΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΕΠΑΛ ΤΟΤΕ????ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΧΡΩΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑΥΤΕΣ.....
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ
Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ,ΕΧΕΙ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕΙ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ.ΠΙΘΑΝΟΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ.ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΓΕΛΙΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ Ο ΑΓΕΣ ΑΓΕΝ ΑΓΕΑ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΕΩΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΥΓ ΓΕΣ ΓΕΝ ΓΕΑ.
ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΙΣΧΡΕΣ.,ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ONOMATA AΓΑΠΗΤΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ, ΟΝΟΜΑΤΑ ..... ΑΛΛΙΩΣ ΑΒΑΒΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΘΗΓΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ . Ο ΜΠΕΝΥ (ΦΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΟΥ)ΕΚΑΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ @Α@ΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ......ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΝΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΟΜΑΓΙΑ ΕΛΕΙΠΑΝ ΣΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΟΠΑΤΡΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΤΑΝ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ?

Με την αδεια σας Κε ΑΓΕΝ
Ενας ''ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ''

Ανώνυμος είπε...

Μερικά σχόλια (σε 2 μέρη, λόγω περιορισμού χώρου από το blog) :

1) οι βο(υ)λευτές -δυστυχώς, σε πάρα πολλούς, όχι σε όλους, αρμόζει η παρένθεση- και κοντινοί συγγενείς τους έχουν δικαίωμα νοσηλείας σε όλα τα στρατιωτικά νοσοκομεία και όχι μόνο στο ΝΝΑ. Έτσι νοσηλεύτηκε ο Τόλης και άλλοι.

2) οι γιατροί, φίλε από 17/4 9:08, ας μου επιτραπεί να πω -το σχόλιό μου δεν έχει διάθεση "επιθετική", παρά μάλλον να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα- ότι δεν αποδίδουν μετά από 16 χρόνια. Αποδίδουν από την πρώτη στιγμή που κατεβαίνουν σημαιοφόροι από τη Σχολή στο ΝΝΑ, εκτελούν συγκεκριμένες υπηρεσίες (ως "εκπαιδευόμενοι", "μαθητευόμενοι", "βοηθοί" σε κλινικές, όπως θέλεις πες τους) και συχνά σώζουν ζωές ακόμα και ως "γιατρουδάκια" που κάποιοι, απαξιωτικά, τους αποκαλούν. Τα 16 χρόνια στα οποία αναφέρεσαι υποθέτω ότι είναι τα 10-12 χρόνια που περνούν μετά την αποφοίτηση ώστε να ξεκινήσει ο γιατρός να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως ειδικευμένος σε κάποια ειδικότητα (1 έτος ως εκπαιδευόμενος Σημαιοφόρος στο ΝΝΑ, 2-3 χρόνια θαλάσσια υπηρεσία σε κάποιο πλοίο του Στόλου, 0-1 έτη σε κάποια υπηρεσία ξηράς -όχι ΝΝΑ- μέχρι να ξεκινήσει ειδικότητα,4-7 χρόνια ειδίκευση ανάλογα με την ειδικότητα, 0-2 χρόνια μετά την λήψη ειδικότητας μακράν ΝΝΑ -πχ ΚΕ Πόρος, σε θέση που θα έπρεπε να είναι μή ειδικευμένος ιατρός, πχ Ανθυποπλοίαρχος, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα-).

3) Ναι, κάποιοι (αρκετοί;, πολλοί;, θα δεχτώ ό,τι θέλετε, ο καθένας είναι υπεύθυνος μόνο για τον εαυτό του και υπόλογος για κανέναν άλλο) χρησιμοποιούν το ΝΝΑ για "αύξηση του πελατολογίου τους", όπως λέει ο φίλος 9:08, αλλά σωστά προσθέτει ότι δεν το κάνουν όλοι και, επίσης, η διαφορά από άλλα δημόσια νοσοκομεία είναι χαώδης (υπέρ του ΝΝΑ).

4) ναι, οι προαγωγές στον ΣΞ είναι σαφώς γρηγορότερες. Αυτήν τη στιγμή, από τον βαθμό του Πλωτάρχη/Ταγματάρχη και πάνω, οι συνάδελφοι γιατροί του ΣΞ προηγούνται κατά 1-2 χρόνια. Σαφώς υπάρχουν ευτράπελα, να έχουν προαχθεί στον επόμενο βαθμό συνάδελφοι που στη Σχολή ήταν 1-2 τάξεις νεώτεροι. Αυτό, για να τα λέμε όλα, έχει να κάνει και με το γεγονός ότι υπήρξε τα τελευταία χρόνια ένα κύμα παραιτήσεων από τον ΣΞ, με αποτέλεσμα να υπάρχουν τάξεις γιατρών στο βαθμό του Αντισυνταγματάρχη με ελάχιστους - ίσως και με κανέναν- "εκπροσώπους"! Δεν είμαι σίγουρος τί συμβαίνει στην Αεροπορία, όπου από αρκετά χρόνια πριν, είχαν αρκετές καθυστερήσεις με τις προαγωγές τους. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότιο ο ΔΥΓ του Στρατού είναι 2 τάξεις νεώτερος από τον ΔΥΓ του ΠΝ (βέβαια ο ΔΥΓ/ΓΕΣ προήχθη φέτος ενώ ο ΔΥΓ/ΓΕΝ είναι στον δεύτερο χρόνο του, ενώ επίσης στον ΣΞ έχουν για δεύτερο χρόνο Υποστράτηγο γιατρό στη Θεσσαλονίκη στο 424 που δεν αναλαμβάνει ΔΥΓ (!!), αλλά υποθέτω ότι είναι κι αυτό ένα από τα σημεία των καιρών…), ενώ υπάρχουνστον ΣΞ και Ταξίαρχοι γιατροί νεώτεροι στη Σχολή από Πλοιάρχους (δηλ. "Συνταγματάρχες") του ΠΝ.

Μαχάων

Ανώνυμος είπε...

Και το δεύτερο μέρος του σχολίου μου:

5) Και κάτι τελευταίο σχετικά με τον χρόνο παραμονής των γιατρών στο ΠΝ. Ρίχνοντας μια αρκετά καλή αλλά όχι εξονυχιστική ματιά στον τελευταίο νόμο 3883 για την «Εξέλιξη, ιεραρχία των στελεχών των ΕΔ…» ΦΕΚ 167Α’ από 24/9/10 δεν βρήκα όρια ηλικίας για την αποστρατεία των Αξιωματικών. Αν υποθέσουμε ότι ισχύουν τα όρια ηλικίας που ορίζει ο αντίστοιχος νόμος 2439 από 6/9/1996 ΦΕΚ 219Α’, τότε τα όρια ηλικίας για Συνταγματάρχες (και αντιστοίχους βαθμούς) είναι τα 58 χρόνια, για Ταξιάρχους και αντιστοίχους τα 59, για Υποστρατήγους και αντιστοίχους τα 60, ενώ αναφέρει στην ακριβώς επόμενη παράγραφο (άρθρο 21, παράγραφος 8, υποπαράγραφος ια) ότι «τα παραπάνω όρια ηλικίας αυξάνονται κατά 3 έτη για τους Αξιωματικούς Υγειονομικού Ιατρούς στους βαθμούς Υποστρατήγου, Ταξιάρχου, Συνταγματάρχη και αντιστοίχων των άλλων Κλάδων». Ο ΔΥΓ/ΓΕΝ Α.Μ. και ο Δντής ΝΝΑ Α.Χ. είναι συμμαθητές 60 ετών (όχι συμπληρωμένα) και μπήκαν στη Σχολή το 1969, είναι δηλ., αν δεν κάνω λάθος, 4 χρόνια «αρχαιότεροι» του Α/ΓΕΝ, εντός –πάντως- των ανωτέρω αναφερομένων ορίων ηλικίας.

Σαφώς και δεν αναφέρω τα παραπάνω για να επιχειρηματολογίσω υπέρ της παραμονής στην ενέργεια μεγάλων σε ηλικία γιατρών που «περιορίζουν την ανέλιξη νεωτέρων». Άλλωστε είμαι σε φάση της σταδιοδρομίας/πορείας μου στις ΕΔ που θα με συνέφερε μια γρηγορότερη εξέλιξη των «πραγμάτων». Όμως θεωρώ ότι είναι σημαντικότερο να είναι ικανός ο όποιος ΔΥΓ ή Δντής Νοσοκομείου ακόμη κι αν έχει προσεγγίσει επικίνδυνα τα όρια ηλικίας (αν με ρωτάτε, ακόμη κι αν τα έχει ξεπεράσει!). Η επετηρίδα του Υγειονομικού θα πρέπει να κινείται όσο γρήγορα πρέπει να κινείται δια της έγκαιρης απομάκρυνσης από την ενέργεια όσων δεν είναι αρκετά καλοί να φτάσουν στα ψηλότερα σκαλοπάτια της ιεραρχίας. Αυτό σημαίνει να γίνεται σωστός, δίκαιος, έγκαιρος διαχωρισμός της ήρας από το σιτάρι (θα μου πείτε τώρα ότι ψάχνουμε ψύλλους στ’άχυρα…).

Μαχάων

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΧΑΩΝ ΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΙΟ,ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΔΙΚΟ
ΤΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΜΕ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ,ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΝΑΥΑΡΧΟΙ ΙΑΤΡΟΙ,ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΕΠΙ ΓΡΙΠΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΧΡΗΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.....
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ.....ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΑΝ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΑΠΟ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΥΣ....ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ,ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΥΟ ΣΥΝΤΑΞΙΜΑ,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΘΥΝΗ ,ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΠΩΜΙΣΤΗ.
Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ ΝΝΑ,ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΑΓΝΩΡΙΖΕΙ,ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΙΑΤΡΟΙ,ΛΟΓΩ ΑΓΝΟΙΑΣ ,ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΣΣΑΣ ΤΩΝ ΝΑΥΑΡΧΩΝ ΙΑΤΡΩΝ.....ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ,ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ,ΑΠΛΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ....ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΙΛΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΚΙΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΦΡΟΝΤΗΣΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΑ ΑΠΟΔΙΩΞΕΙ ΩΣ ΗΡΑ....ΤΟ ΣΤΑΡΙ,ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΑΒΑ.
ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟ....ΑΛΛΑ ΣΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΣΤΟΛΩΝ ,ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ,ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ.
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ,ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΓ,ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΞ,ΠΝ ΚΑΙ ΠΑ.....ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ,ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ...ΝΕΩΤΕΡΟΙ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
ΙΗΤΡΟΣ ΓΑΡ,ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ,ΑΝΗΡ ΑΞΙΟΣ.....ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ.
ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ,Ο ΜΑΧΑΩΝ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΣΣΤΕΡΟ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗ ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

ΥΠΧΟΣ (ΥΙ)

Ανώνυμος είπε...

...εδω η καλη κλεμπσιέλα !!!

καλα για τους εξηνταφευγατους ιατρους τα πατε....
για το τρομερα αποδοτικο μονιμο νοσηλευτικο προσωπικο τι λετε...ή βαρατε παντα προσοχες στις αρχικελευστινες/ανθυπασπιτινες κλπ?

μακραν οτι χειροτερο... τουλαχιστον στο 401 και στο γνα σεβονται στοιχειωδως καποια πραγματα.

Ανώνυμος είπε...

Φιρι φιρι το παμε να ανοιξει η συζητηση για τις νοσηλευτριες,και δη της εκ σαν
εδω ερχονται τα γελια τα πολλα,αλλα επειδη προκειται περι θηλεων ,σεβομενος το ιστολογιο ,θα σιωπησω.
παντως καποιες,εχουν τελειωσει την ανωτατη ιατροπαντρευτικη και πασχουν απο οξυτατη θρεπτοπεριφεριτιδα,υπαρχουν βεβαια και φωτεινες εξαιρεσεις ,ας ειναι καλα αυτες οι εξαιρεσεις ,διοτι χαρη σε αυτες υπαρχουν και ζουν καποιοι ασθενεις

Ανώνυμος είπε...

Με το σκεπτικό ότι το άρθρο εναντιώνεται στο Ν.Ν.Α και εξ όσων είμαι σε θέση να γνωρίζω, σας πληροφορώ ότι προσφάτως έγινε συγκέντρωση των υπαρχόντων Ενώσεων και συλλόγων του Π.Ν και συζητήθηκαν θέματα του νοσοκομείου τα οποία και θα γίνουν ΓΡΑΠΤΩΣ γνωστά στην ηγεσία.
Το να κάθεστε και να σχολιάζετε είναι εύκολο. Διάβασα όλα τα γραφόμενα και δεν είδα ΠΟΥΘΕΝΑ προτάσεις. Ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ κύριοι ειδάλλως ...........!!!!!

Ανώνυμος είπε...

τελευταια ολοι οι γιατροι στο ννα εχουν νευρα.δεν εχει λεφτα το νοσοκομειο δεν μπορουν να βαλουν τα πελατακια τους μεσα για να γεμισουν τις τσεπες τους ειδικα χειρουργοι και καρδιολογοι και ξεσπανε στο νοσηλευτικο προσωπικο και στους μικροτερους.οσο για το νοσηλευτικο προσωπικο που γραφουν μερικοι ας ερ8ουν να δουν τι γινετε οταν τα εχει παρει ο γιατρος και ειναι αναγκασμενο το προσωπικο επειδη ο αλλος τα εσκασε να κανει του κεφαλιου του εχοντας την εντυπωση οτι αφου πληρωσα 8α κανω οτι θελω και φυσικα εις βαρος νοσηλευτων κι οχι γιατρων.σιγουρα υπαρχουν και νοσηλευτες που ειναι στον κοσμο τους αλλα οι χειροτερες εκει μεσα ειναι οι σημροι γυναικες εξ υπαξιωματικων που εχουν πιασει τις καλυτερες θεσεις και φυσικα 8εωρουν οτι πλεον ουτε βαρδειες πρεπει να κανουν.κοινος την εχουν ψωνισει πολυ απο την ημερα που ονομαστηκαν σμροι ειναι χειροτεροι απο τον καθενα εκει μεσα με τουπε και υφακι.αυτες ναι ειναι αντιπαραγωγικες γιατι δεν εχουν παει στο 401 να δουν ομοιοβαθμες τι βαρδειες κανουν.κι ακομα πιο χειροτερο ειναι πως καμια απο αυτες και γενικα τις τοτε σειρες δεν εχουν καν χαρτι νοσηλευτικης για να μην πω λυκειου και παρολα αυτα προηχθησαν σε αξιωματικους.και μετα λενε για τους εμθ που ολοι τους τουλαχιστον εχουν τελειωσει μια σχολη κι εχουν ενα κωλοχαρτο στα χερια τους.αισχος