Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Ζητούν και αύξηση μισθού οι βουλευτές

Ζητούν 250.000 αναδρομικά ο καθένας

Νέες διαστάσεις προσλαμβάνει η υπόθεση που προκάλεσε οργή στην κοινή γνώμη με τις δικαστικές αξιώσεις για αναδρομικά στις συντάξεις Βουλευτών. Όπως προκύπτει τώρα, στη Δικαιοσύνη έχουν προσφύγει και βουλευτές διεκδικώντας αυξήσεις, όχι μόνο στις συντάξεις τους, αλλά και στους μισθούς τους.

Στο Διοικητικό Πρωτοδικείο της Αθήνας εκκρεμούν περί τις 284 αγωγές για το λόγο αυτό.Όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Καθημερινή της Κυριακής», το αίτημα κάνει λόγο για βουλευτικές αποδοχές ανάλογες με το δικαστικό μισθολόγιο.

Όλες οι αγωγές έχουν προσδιοριστεί για να εκδικαστούν, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως από τους βουλευτές που τις έχουν υποβάλει, ουδείς μέχρι σήμερα έχει δηλώσει παραίτηση από τις επίδικες αξιώσεις, οι οποίες ανέρχονται σε 250.000 για κάθε βουλευτή.

Τα ονόματα των βουλευτών που έχουν καταθέσει αγωγές κρατούνται από τη Δικαιοσύνη ως επτασφράγιστο μυστικό.
http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/166533/zitoun-kai-auxisi-misthou-oi-vouleutes/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η απάντηση τού Ιωάννη Καποδίστρια στούς 800 πού διεκδικούν!!!!«…Ελπίζω ότι όσοι εξ´ υμών συμμετάσχουν εις την Κυβέρνησιν θέλουν γνωρίσει μεθ´ εμού ότι εις τας παρούσας περιπτώσεις, όσοι ευρίσκονται εις δημόσια υπουργήματα δεν είναι δυνατόν να λαμβάνουν μισθούς αναλόγως με τον βαθμό του υψηλού υπουργήματός των και με τας εκδουλεύσεις των, αλλ´ ότι οι μισθοί ούτοι πρέπει να αναλογούν ακριβώς με τα χρηματικά μέσα, τα οποία έχει η Κυβέρνησις εις την εξουσίαν της…»«…εφ´ όσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν διά να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν». Ιωάννης Καποδίστριας




Φυσικά τον δολοφόνησαν κάποιοι "πατριώτες". Ας διαβάσουν το κείμενο οι "εθνοπατέρες" που ζητούν αναδρομικά σήμερα που υπάρχουν 800.000 άνεργοι και που μειώθηκαν μέχρι και οι μικροσυντάξεις. Έλεος και ντροπήήήήήήήήήή τους.

Επειδή υποστηρίζουν ότι έχουν νόμιμο δικαίωμα στις απαιτήσεις τους να τους πούμε ότι υπάρχει και η πατριωτική πράξη της παραίτησης από νόμιμο δικαίωμα ειδικά σήμερα και ειδικότερα απ' αυτούς που είναι και υπεύθυνοι για το σημερινό μας χάλι. Αλλά θα πει κάποιος δεν γνωρίζουν τι θα πει πατριωτική πράξη. Ντροπήήήήή τους.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ προσφέρω για τους βολευτάς μας 1 λίτρο!!!!

Άλλος κανείς;;;

Δεκτά και ξύλα και σχοινιά (σαπούνι δεν τους χρειάζεται)!!!