Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Ο Βενιζέλος εξέφρασε την ευαρέσκεια του στο προσωπικό του άδικα αποστρατευμένου διοικητή ναυστάθμου Κρήτης για ενέργειες επί των ημερών του!!!!!!

Οι κακές γλώσσες που κατηγορούν το καταπράσινο ΠΝ για εμπάθεια στους άξιους εν ενεργεία από τους απόστρατουςλένε ότι η ηθική αμοιβή χάθηκε στην γραμματεία του Β3 και δεν την βρίσκανε!!!











Κάπου στον τέταρτο όροφο ήταν και όταν την βρήκαν, ένα μήνα μετά, δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν γιατί την καθυστέρησαν τόσο πολύ (δεν στεναχωρήθηκαν, το μεσημέρι φάγανε κανονικά) με αποτέλεσμα ο Διοικητής ΝΚ να μην μοριοδοτηθεί και κατά συνέπεια να μην προαχθεί σύμφωνα με τον πρόσφατο νόμο "περί αξιοκρατίας στις ΕΔ και λοιπά ρουσφέτια του ΠΑΣΟΚ" 2010 (Άρθρο 2 Παράγραφος 2 Υποπαράγραφος Στ).


Και γιαυτό κανένας αξιοκράτης δεν θα λογοδοτήσει. Αμείφθηκαν φυσικά για τις υπηρεσίες τους με μια τοποθέτηση εξωτερικού τώρα που οι ώρες των αφεντικών τους είναι μετρημένες. Καρμπόν μπροστά στα μάτια μας ο Σεπτέμβριος του 2009!!!!


Ως γνωστόν διοικητής σημαίνει να είσαι υπεύθυνος για οτιδήποτε πράττεις ή παραλείπεις.

Η ηθική αμοιβή επομένως πως είναι δυνατόν να απευθύνεται μόνον προς συγκεκριμένα άτομα της μονάδας σου και όχι προς εσένα που είσαι ο Διοικητής? Εκτός και εάν οι Κρητικοί επιμένουν για το αυτοδιοικούμενο τους γενικά.


Ο Διοικητής έπραξε και διέπρεψε με τους υπό τις διαταγές του φρουρούς ναυτικών εγκαταστάσεων. Δεν δικαιούται και αυτός κάτι? Δηλαδή εάν άφηνε τους λαθρομετανάστες να πνιγούν θα τον έστελναν στα απόσπασμα?

Ο Υποναύαρχος Γεώργιος Μαρκουλάκης παρότι το προσωπικό του διέσωσε τους λαθρομετανάστες που λατρεύουν σαν θεούς οι πράσινοι πινόκιοι πλήρωσε την ειλικρίνεια και τις ιδέες του με απέλαση από το ΠΝ. Δεν επέτρεψε στους κατσαπλιάδες να αλλώσουν το ΝΚ.


Ο ΥΕΘΑ καμιά ευθύνη δεν φέρει. Ότι του δίνουν υπογράφει. Είναι γνωστό ποιοι διοικούν το ΠΝ. 


Όλο το παρασκήνιο της προαναγγελθείσας αποστρατείας του άξιου αξιωματικού του ΠΝ στις κάτωθι αναρτήσεις μας.


http://armyalert.blogspot.com/2010/11/blog-post_8459.html

Αυτό είναι το έγγραφο που εξάρει τις ενέργειες των συναδέλφων προς τους συνανθρώπους μας αλλά ξεχνά των διοικητή τους λες και δεν υπάρχει. Όλοι οφείλουμε να παίρνουμε πρωτοβουλίες αλλά πιο πριν για όλα έχει φροντίσει κάποιος που λέγεται διοικητής.



Συντακτική Ομάδα @rmy@lert

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πιστευω οτι ο συγκεκριμενος αξιωματικος λογω σεμνοτητος καιαναγνωρησης του εργου των υφισταμενων του ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΔΙΩΚΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΦΗΜΟΣ ΜΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΗΜΟ
ΕΑΝ ΠΡΟΗΓΕΤΟ ,ΜΕ ΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΛΟΓΩ.....ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΙΩΤΙΚΟ.