Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Οι βουλευτικές Lexus στην διάθεση των Celebrities

Νόμιμο; Δεν το γνωρίζω
Νομότυπο; Πιθανόν
Ηθικό; Επ' ουδενί!

Η παρακάτω φωτογραφία δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" της Κυριακής 24/04/2011, στην στήλη Star dust με λεζάντα "η Ευγενία Μανωλίδου καταφτάνει στην εκδήλωση του Τρύφωνα Σαμαρά στο Big Apple".
Εάν όντως η εικονιζόμενη Lexus είναι η διατεθείσα από την βουλή στον βουλευτή του ΛΑΟΣ κ.Άδωνι Γεωργιάδη (σύζυγο της κας Μανωλίδου), αλλά και ο οδηγός-αστυνομικός, μήπως ο πρόεδρος της βουλής πρέπει να επέμβει; να μας γνωρίσει δε εάν ο κανονισμός της βουλής για τα βουλευτικά αυτοκίνητα επιτρέπει την χρησιμοποίησή τους από τις συζύγους των βουλευτών αλλά και για άσχετες προς την ιδιότητα του βουλευτού, να μην πούμε απαράδεκτες, εκδηλώσεις; αναρωτιέται φίλος αναγνώστης ο οποίος μας την απέστειλε.
ΥΓ: το τραγικότερο πρόσωπο βέβαια είναι ο αστυνομικός ο οποίος αναγκάζεται να ασκεί τα καθήκοντα συνοδού της κας Μανωλίδου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά όλα τα γουρούνια,έχουν την ίδια φάτσα.Τσιρίζουν για τους άλλους και ειναι χειρότεροι....ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η Κα ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΟΥΤΕ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ.
ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ.ΖΩ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ, ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΟΡΝΤΙΝΑΤΖΕΣ ΤΩΝ CELEBRITIES??? ΕΑΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η Κα ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ TAXI ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕΒΑΣΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ-ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΠΑΝ-ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΑΜΑΞΙΑ;ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.