Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

"Ορθόδοξος" ο ΛΑΟΣ;;;

Ενώ ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και οι βουλευτές του κόπτονται να πείσουν ότι το κόμμα τους είναι η "πατριωτική" έκφραση στο κοινοβούλιο..

ο ίδιος ο πρόεδρός τους έχει φροντίσει να τους διαψεύσει από την εποχή που ήταν ευρωβουλευτής. Συγκεκριμένα εάν κάνετε κλικ στο έγγραφο, θα διαπιστώσετε ότι κατέθεσε ερώτηση στο Ευρωκοινοβούλιο, όπου ζητά να έχουν και Ιμάμη οι Μουσουλμάνοι στη Νότιο Ελλάδα - όχι μόνο στη Βόρειο- και επιπροσθέτως σε ένα παραλήρημα μεταναστευτικού ενδιαφέροντος και πόνου, ζητά και νεκροταφείο για να μπορούν να θάβονται.
Κατά τ'άλλα καταθέτουν ερωτήσεις στη βουλή για την ανέγερση του τζαμιού στην Αθήνα προκειμένου να πείσουν τους αγνούς πατριώτες - πλην όμως αφελείς και ανυποψίαστους - οι οποίοι θεωρούν ή πιστεύουν ότι στον "πλιατσικολόγο" της πολιτικής, οι έννοιες της Θρησκείας και της Πατρίδας, δεν χάνουν την αξία τους.
Πάλι θα ξαναγράψουμε:
"Τον Καρατζαφέρη τον ψηφίζουν όσοι δεν τον... ξέρουν και δεν τον ψηφίζουν όσοι τον.. ξέρουν"....


Ουαί γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

το βιντεάκι με τήν κοπή της Βασιλόπιτας, "ένα κομμάτι στον Χριστό και ένα κομμάτι στον Μωάμεθ" απο τον κ. Κωλοτούμπα παρουσία κόσμου, παρακαλώ να το βάλετε να δούν εκεί στο ΛΑΟΣ ποιόν ψηφίζουν.
Ορθόδοξος