Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Ονομασία νέων Ανθυποσμηναγών αποφοίτων της Σχολής Ικάρων 2010



Την Τρίτη 13 Ιουλίου 2010 και ώρα 10:30, πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ικάρων η τελετή ονομασίας των νέων Ανθυποσμηναγών. Τα πτυχία απένειμε ο Διοικητής Αεροπορικής Εκπαίδευσης Υποπτέραρχος (Ι) Κωνσταντίνος Πέτρουλας.
Τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν στους πρωτεύσαντες στην Ακαδημαϊκή και Στρατιωτική Εκπαίδευση καθώς και αναμνηστικές πλακέτες στους Κύπριους και Αλλοδαπούς Ανθυποσμηναγούς. Έπαινο στον πρωτεύσαντα Έλληνα Ιπτάμενο Ανθυποσμηναγό απένειμε ο Αεροπορικός Ακόλουθος της Ιταλίας στην Ελλάδα.
Οι πρωτεύσαντες στην Ακαδημαϊκή εκπαίδευση είναι: Ανθσγός (Ι) Παναγιώτης Φωτόπουλος, Ανθσγός (ΜΕ) Ανδρέας Δρίζης, Ανθσγός (ΕΑ) Θεοφάνης Καφετζόπουλος.
Πρωτεύσας στην Στρατιωτική εκπαίδευση είναι ο Ανθσγός (ΜΕ) Ανδρέας Δρίζης.
Πρωτεύσας στην Γενική Σειρά Έλληνας Ιπτάμενος είναι ο Ανθσγός (Ι) Παναγιώτης Φωτόπουλος.
Μετά το πέρας της τελετής, στους νέους Ανθυποσμηναγούς μίλησε στο αμφιθέατρο της Σχολής, ο Αρχηγός του ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Βασίλειος Κλόκοζας.
Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων Αεροπόρων και παρέλαση των νέων Ανθυποσμηναγών ενώπιον του Διοικητού ΔΑΕ και της ηγεσίας της Σχολής.
Οι σειρές που αποφοίτησαν είναι οι εξής: 82α Ιπταμένων, 58η Μηχανικών Αεροσκαφών, 45η Μηχανικών Ηλεκτρονικών, 36η Μηχανικών Εγκαταστάσεων και 36η Ελεγκτών Αεράμυνας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι,
να είστε υγιείς, αρτιμελείς και να τελειώσετε την καριέρα σας με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων.