Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Ποιος θα απαντήσει σε αυτό το ερώτημα;

Γιατί οι Έλληνες χειριστές δεν διαθέτουν ακόμη τον προσωπικό ραδιοφάρο εντοπισμού PLB; (Personal Locator Beacon: PLB)

Σε πόσο θα μείωνε τον χρόνο ανεύρεσης των πιλότων το PLB και πόσες ζωές θα είχαν σωθεί;
Τι απαντά το ΓΕΑ; Πόσο κοστολογεί το κόστος της ανθρώπινης ζωής και δεν προβαίνει σε αγορά;
Θα απαντήσει ο Α/ΓΕΑ όποτε επιστρέψει από την Κίνα;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Α/ΓΕΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΝΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Χρειάζεται και PLS και PLB. Η απάντηση στην ερώτησή σου είναι ότι και τα 2 είναι φτηνά και δεν έχει μάσα.

Ανώνυμος είπε...

Πως να εξηγησεις στους ιθυνοντες οτι ειναι βασικος εξοπλισμος διασωσης που σε ολο τον υπολοιπο πλανητη δεν νοειται αποστολη χωρις συτον;Πριν χρονια χαθηκε συναδελφος απο πτωση Ε/Π.Πνιγηκε σε 1 μετρο νερο.Αν ειχε τοτε HEED ειναι πιθανο να σωζοταν.Οταν μετα αγοραστηκαν απο μοναδες με πορους δικους των(ΚΨΜ),καποιοι "διοικητες"τις απαγορευσαν διοτι δεν ειμασταν εκπαιδευμενοι.Σωστο μεν αλλα:ουτε εκπαιδευση εγινε τελικως,τις παιρναμε παρανομα στις αποστολες,εληξαν λογω μη συντηρησης και στο κατω κατω της γραφης καλυτερα να παθεις διεμβολη και να σε σωσουν στο θαλαμο παρα να πνιγεις!Για PLB βεβαια ουτε κουβεντα.Εδω δεν εχει αλλαξει ακομα ο ατομικος οπλισμος των ιπταμενων...
ΘΚ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΕΓΡΑΨΑ ΜΙΑ Μ... ΓΙΑ ΤΑ PLB ΚΑΙ ΓΙΑ ANTICOLLITION SYSTEM TΩN ΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ ΟΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ SITE KAI ΤΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΝ!
ΠΑΙΔΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ,ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ,ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΑ, ΑΣ ΦΑΝΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΙΝΑ!
ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1922 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΘΗΚΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ!