Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ ΛΟΓΩ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ

Ενα νερό "κρύο νερό" κυρ Ευάγγελε..


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κρύβουν τα μάτια τους Γιατρέ γιατί ως Παθολόγος θα σου ήταν εύκολο να διαγνώσεις την κρισιμότητα της κατάστασης τους. Φοβούνται γιατί μέσα τους γνωρίζουν ότι έχουν ήδη προσβληθεί από κενότητα, έλλειψη οράματος, συμφεροντολογία, κακότητα, εκδικητικότητα, ηλιθιότητα, μισαλλοδοξία - συμπτώματα και σημεία που έχουν χαμηλό προσδόκημο επιβίωσης. Πρόκειται για την πλέον επιθετική κακοήθεια και οι μέρες τους είναι πλέον ελάχιστες. Οτι και να κάνουν... Καλή συνέχεια στο ΝΝΚ το οποίο μαζί με σένα θα έχει πλέον την απόλυτη αναλογία ασθενών-θεραπόντων παγκοσμίως - ΥΓ

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια γιατρέ!!!!!!
Παρά το γνωστό γνωστικό, ως φαίνεται τους βάλατε τα γυαλιά για να σταματήσουν να ασχολούνται με ....τρίχες!!!!!!


(ένας περαστικός.....)

Ανώνυμος είπε...

O έν λόγω ιατρός,είναι μοναδική περίπτωση στα χρονικά,κατ αρχήν ,είναι τέρας γνώσεων,δύσκολο να τον αντιμετώπισει κανείς σε συζήτηση.
Ημασταν μαζί,πέρυσι σε ταξίδι,όπου εντυπωσίασε όλους τους συναδέλφους,και με τον τρόπο που χειρίστηκε την γρίπη των γουρουνιών.Απο την άλλη,μέναμε ως αργά άγρυπνοι για να τον ακούμε να μιλά.Πιστεύω,οτι,έστησε μια τεράστια παγίδα στούς ναύαρχους μας,και τους σέρνει ,χωρίς να το έχουν πάρει ειδηση.Ο εγωισμός τους,τους πέταξε στην φάκα.Αν ήταν έστω και λιγο έξυπνοι,θα το άφηναν να πέσει κάτω....
Παντως όλοι είμαστε μαζί του ,και ενάντια τους.
ΓΕΡΑ ΝΤΟΚ......κατάλαβες ποιος είμαι

Πολίτης της Μπανανίας είπε...

Παρακολουθήστε τι πορεία είχε ο Βενιζέλος - Μπακατσέλος σαν υπουργός πολιτισμού, και θα βγάλετε τα συμπεράσματα σας για το πως θα είναι σαν υπουργός άμυνας. Ο Θεός να μας λυπηθεί.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τα παραπάνω και θα ήθελα να προσθέσω απευθυνόμενος στον γιατρό:

Δεν είναι μικρό γεγονός να είσαι πρωτοσέλιδο.

Και ας έχασες το δικαστήριο. Δεν πειράζει. Είσαι η σπίθα για την πυρκαγιά που θα τους κάψει.

Προς τους συναδέλφους:

Δικαστικά αναζητήστε λοιπόν όλοι τα δίκαια σας μέχρι να αναγκασθούν να συνετιστούν.΄

Όταν βγαίνουν τόσα πολλά προς τα έξω από το ΠΝ, σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Μήπως άναψε η πυρκαγιά και φαίνεται ο καπνός?

Προς του άρχοντες:

Θα κάνετε κάτι ή ακόμη θα παριστάνετε ότι είστε αλάθητοι και τίποτα δεν σας αγγίζει?

Οι εποχές άλλαξαν. Ο κόσμος του ΠΝ ξυπνάει με όσα ακούει κάθε μέρα.

Δεν σας βλέπω καλά κύριοι .......

Ανώνυμος είπε...

ΒΕΝΙΖΕΛΟ,ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ........

Ανώνυμος είπε...

Hmoyn sthn aίθουσα,όταν στην αρχή δεν πολυκαταλάβαμε τι έγινε,δεν τον ξέραμε κιόλας,δεν καταλάβαμε και αν ήταν μαχιμος η μηχανικός,διότι για πλωτάρχης δείχνει πολυ νεαρός,δεν τον βάζεις με τον νου σου,μέτα τα χάσαμε γιάτι αρχσε να μιλά για τα νοσοκομεία και τα λάθη που έχουν γινει,είχε θέμα,που και ο υπάρχηγος δεν το ξερε,να τονίσω οτι ο κ.Κρυονερίτης ήταν πολυ ευγενης και φιλικός,το ίδιο και ο γιατρός,την δεύτερη φορά που σηκώθηκε να μιλήσει μίλησε για τα τζαμιά ,έπεσε το χειροκρότημα,και το γένος,στοχείροκρότημα ταχασε και ο ίδιος,ήταν απόλαυση το θέαμα με τον υπαρχηγό και τους αλλους,απο ολους ,τον μόνο που συμπαθούμε είναι ο κρυονεριτης,τα έχασν κυριολεκτικά,σηκώθηκε ένας αρχιπλοιαρχος για να κάνει τον γιατρό να σωπάσει,αλλα τίποτα.εκατσε κατω σαν βρεγμενη γατα,ο πλωτάρχης εί΄χε πάρει φόρα,αλλα ευπρεπώς και με την άδεια του υπαρχηγου.Κακώς τα μπλόγκς τα βάζουν με τον ύπαρχηγό,μπορεί να έλεγε μ…. για απάντηση,αλλα σκεφτείτε και την θέση του.Και να τονίσω πως παρότι πασοκος,κομματικοποιημένος,μας είνα αγαπητός,όπως και ο γιατρός σε όλον τον κόσμο εκεί μέσα,να μην σας πω ,ότι και ο Κρυονερίτης τον συμπάθησε παρα την ηττα.
Εγώ θεωρώ ότι ο Κρυονερίτης θα τον άκουγε,και δεν είναι εκδικητικός,άπλα έτυχε και παν τώρα να το εκμεταλλευτούν διάφοροι για πολιτικούς λογούς.Γιάτι γράφω???γιάτι,όλες οι γυναίκες που έχω στο γραφείο,μου τα καναν μπαλόνια ,απο την ωραιότερη μέχρι την μπαλότσα,χωρίς να έχουν δεί τον γιατρό μετά απο το γράμμα ,τον ερωτευθηκαν ,και ψάχνα και το τηλ. του γραφείου του.

Προσπαθώ λοιπόν ,να δώσω μια αντικειμένικοτερη ματιά γιατί έπεσε πολύ υστερία,ούτε ο πλωταρχης είναι ο άγγελος ,ούτε ο Κρυονερίτης ο διαολος,με τον οποίο ειχαμε και υπηρεσιακές σχεσεις στο παρελθόν.

Δεν υπερασπίζομαι κανέναν,ούτε θα πάρω θεση,όπως και προβλέπεται,αλλά μάλλον κακό κάνετε με αυτήν την τρελα που σας έπιασε όλους.

ΑΝΤΕ ΡΕ ,ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΖΑΜΙ…ΣΙΓΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ

Και κάτι ακόμα ,και εγώ χειροκρότησα,περισσότερο για τα balls tου μικρού,εγώ δεν θα τόκανα,ακόμα και να βαρούσαν 10.Σας το λέω για να μην νομίσετε οτι είμαι εναντίον,αφού αλλωστε μαθαίνω οτι είναι και από τα καλύτερα παιδιά.

Καποιος που ηταν εκει