Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ

Περικοπές κονδυλίων και Παραιτήσεις έμπειρων χειριστών προκαλούν προβλήματα στην ΠΑ


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΕΝΕΖΕΛΕ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Ο ΣΩΤΗΡΙΟΥ Ο ΒΟΥΖΙΟΣ Ο ΠΡΙΟΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΒΕΝΙΖΕΛΕ ΕΔΙΩΞΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ F-16ΑΡΙΔΕΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 8O ΚΑΙ 90 ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΣΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΟΡΦΑΝΑ ΕΜΕΙΝΑΝ; ΕΔΙΩΞΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 115 ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ ΤΟΝ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΣΜΗΝΑΡΧΟ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΥΠΑΣΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΛΟΓΩ ΚΟΜΜΑΤΟΣ . ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΣΑΚΟΥΜΗ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΙΚΑΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΛΥΚΕΙΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ. ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟ ΔΟΥΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ 4 ΙΠΤΑΜΕΝΟΥΣ ΚAI ΔΥΟ ΔΙΘΕΣΙΑ F-16 ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ; OI ΑΕΡΟΠΟΡΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΕΘΑ ΚΑΙ ΤΟΥ Α/ΓΕΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΗΝ Π.Α.

Ανώνυμος είπε...

να ξεκουμπιστούν να φύγουν ο Βενιζέλος και η παρέα του, όσο κάθονται θα μεγαλώνει ο χείμμαρος, θα γίνει ποτάμι και θα τους πάρει όλους, ούτε τα ελικόπτερα θα τους σώσουν. Δεν θα αργήσει, έρχεται και όσο επιμένουν τόσο το χειρότερο!

Ανώνυμος είπε...

Στον πρώτο Ανώνυμο, θα τον ερωτήσω κάτι?
Τον κ.Βουζιο και τον ΚΥΡΙΟ Δούμου τους ξέρεις καλά και αναφέρεσαι έτσι απαξιωτικά εναντίον τους?
Ιδιαίτερα για τον Δούμου κάποιοι θα έπρεπε να πλένεται την γλώσσα σας με χλωρίνη, είναι ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.
Με τρομερές επιτυχίες
Με την επίσημα πρώτη νατοϊκή μοίρα 341Μ σε ακραίες συνθήκες αξιολόγησης στη 117ΠΜ την εποχή που ήταν ΔΕΕ στην 111ΠΜ, είχε την πλήρη ευθύνη από τις αεροπορικές επιχειρήσεις, μέχρι το ACTIVE και PASSIVE DEFENCE του υπόλοιπου προσωπικού της μετασταθμευσης, η μοίρα σε επίπεδα ΝΑΤΟ αρίστευσε , το αν είναι ΠΑΣΟΚ λίγο με απασχολεί διότι και ως Διοικητής της 111ΠΜ ήταν άριστος με το προσωπικό να έχει και ένα λόγο παραπάνω να δουλέψει για αυτόν τον ΑΝΘΡΩΠΟ, το ότι τού έλαχαν άτυχα περιστατικά, δεν μειώνει την αξία του ως σοβαρού και άξιου τέκνου της Π.Α, και ειλικρινά του εύχομαι και εις ανώτερα.

ΔΟΝΕΥΣ