Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Οι κακιές γλώσσες λένε...


Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται ο κ. Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Φράγκος Φραγκούλης ο οποίος πραγματοποιεί από 26 Αυγούστου 2010, επίσκεψη στην Τουρκία (Κωνσταντινούπολη), κατόπιν προσκλήσεως του Τούρκου Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Sebahattin Işık Κοşaner.
Γνωστός ΠΑΟΚτζης γαρ ο Α/ΓΕΣ, οι κακές γλώσσες λένε ότι πιθανόν να ήταν κάπου στις κερκίδες και να παρακολουθούσε την αγαπημένη του ομάδα, η οποία έσκισε ως γνωστόν!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Από αμυντικό blog:
Χθες κατά τη διάρκεια του αγώνα Φενέρ Μπαχτσέ-ΠΑΟΚ, ο Τούρκος σκηνοθέτης αποφάσισε να κάνει κάτι που δεν έχει γίνει στο παρελθόν, κάτι πρωτάκουστο για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, κάτι που δεν χαρακτηρίζει ένα λαό που επιθυμεί να γίνει μέλος της μεγάλης οικογένειας της Ε.Ε.

Πιο συγκεκριμένα στην ενημερωτική μπάρα που συνήθως τοποθετείται στις αναμεταδόσεις των αγώνων και η οποία περιλαμβάνει τα ονόματα των ομάδων, την ώρα και το σκόρ, ο Τούρκος σκηνοθέτης αποφάσισε να παραποιήσει το όνομα του ΠΑΟΚ (Πανθεσσαλονίκειο Αθλητικό Σύλλογο Κωνσταντινουπολιτών) και να το μετατρέψει σε ... ΠΑΟ.

Ελπίζω ο κ. Α/ΓΕΣ να διαμαρτυρήθηκε αρμοδίως... - ΥΓ