Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Καλυμνιακός Λαός: Γράφουμε, γράφουμε, γράφουμε κι απάντηση ΔΕΝ παίρνουμε!

Στείλαμε ανοιχτή επιστολή στον ΑΓΕΣ κ. Φράγκο Φραγκούλη και στον ΥΕΘΑ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο. Απάντηση καμμιά. Η Κάλυμνος είναι πολύ μακρυά για να ακουστεί. Τα Ίμια είναι πολύ μικρά για να φανούν από την Αθήνα.

Οι Καλύμνιοι είμαστε πολύ λίγοι για να ασχοληθεί κάποιος μαζί μας. Το πολιτικό
παιχνίδι είναι πολύ σκληρό και πολύ μεγάλο για να "χαλάσει". Όλα στο βωμό του πρόσκαιρου οφέλους. Πάνω απ' όλα τα γαλόνια του Αρχηγού, οι γνωριμίες, οι καλές σχέσεις, οι επαφές.
Η διαμαρτυρία μας είναι βουβή. Δεν ακούγεται. Ακούγονται όμως τα παπαγαλάκια. Άστους να φωνάζουν τους παλιονησιώτες. Θα λένε, θα λένε στο τέλος θα βαρεθούν. Σιγά μη βγάλει το ΓΕΣ ή το ΥΕΘΑ μια ανακοίνωση. Σιγά μην αποκαταστήσει τα πράγματα.
Μείγμα αδιαφορίας και μικροπολιτικού οφέλους. Καλά εκ μέρους των πολιτικών το είχαμε συνηθίσει. Αλλά και εκ μέρους του Στρατού;
Εκεί στο ουζερί το καλυμνιώτικο πουλήθηκαν όλα κύριε Αρχηγέ; Πως να την πούμε τώρα; Τη "Συμφωνία του Ουζερί" με το τοπικό πολιτικό κατεστημένο; Κι οι άνθρωποι; Δεν τους λογαριάζετε;
Κι εμείς τι να κάνουμε; Είμαστε οικογενειάρχες άνθρωποι με παιδιά φαντάρους. Ούτε διακόπτες μπορούμε να κλείνουμε, ούτε υψηλές γνωριμίες έχουμε. Να κάνουμε ένα τάμα στον Άγιο μη και δεν υπάρχει στρατιωτικός διοικητής στο ΤΕ το χειμώνα; Να ανάψουμε κι ένα κεράκι μη και κλείσει το Σύνταγμα αφού Συνταγματάρχη δε βλέπομε; Πολλοί που δε ζουν εδώ θα κοροϊδέψουν. Που να καταλάβουν αυτοί. Ο ΑΚΡΙΤΑΣ είναι τρόπος ζωής βλέπεις. Κι η Αθήνα είναι πολύ μακρυά Αρχηγέ. Έτσι δεν είναι;
taxalia

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

..τι χάλια... χάλια και ρεμάλια... ρε army alert πεζός ήσουν? και πολύ κόλλημα έχεις φάει μιλάμε... αγκύλωση εγκεφάλου...κανε κάνα κλικ δεξιά αριστερά.. εδώ επιβαεβαιώνεται ότι η απεραντωσύνη της βλακείας.
ΥΓ: Δλδ ο χάλιας που υπογράφει είναι ο καλυμνιακός λαός που μας έχεις πρήξει τόσο καιρό?

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΥΕΘΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ;Η ΒΑΛΤΟΣ ΕΙΣΑΙ Η ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά έκανα το ΚΑΘΗΚΟΝ μου μέχρι την τελευταία ώρα της αποστρατείας μου.

Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι και ο συνάδελφος εκεί το ίδιο κάνει.

Το να επαναλαμβάνουν κάποιοι το ίδιο και το ίδιο σε πάρα πολλά blogs μόνο "πονηρό" μου φαίνεται.

Γιάννης.

ΥΓ Και προσβάλλουν και τον συνάδελφο.

Ανώνυμος είπε...

Και να που από το πολύ μπλα μπλα επιβεβαιώνεται ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα και στο τέλος του ξεφεύγουν του συντάκτη οι αλήθειες.
Ορθά δεν ασχολείται το ΥΕΘΑ και το ΓΕΣ με τις ανοησίες. Το περιβόητο σύνταγμα έγινε ΤΕ (για όσους δεν γνωρίζουν ΤΕ=Τάγμα Εθνοφυλακής) όπερ σημαίνει ο δκτης και ο εαυτός του. Δεν στέλνουν κάνα λοχαγό και πολύ τους είναι? Να ξεκουραστεί ο άνθρωπος λίγο. Πάντως για τρελλό σπονσονάρισμα μιλάμε από τον armyalert. Ρε army μπας και πας για δήμαρχος εκεί και ξεκίνησες τις υποσχέσεις. Τάξε τους καλύτερα ότι θα του κάνεις παιδιά....