Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΕΑ: Ηλεκτρονικά ο Σχεδιασμός Μεταθέσεων έτους 2011

Μια αξιόλογη πρωτοβουλία του ΓΕΑ η οποία ελπίζουμε να μην μείνει μόνο στην υποβολή..
Γιατί στην επεξεργασία είναι το ζουμί..

Ξεκίνησε η υποβολή μέσω Διαδικτύου ατομικών στοιχείων - επιθυμιών τοποθετήσεων έτους 2011 για όλο το μόνιμο στρατιωτικό προσωπικό της ΠΑ. Τα στελέχη θα πρέπει να μεταβούν στην αντίστοιχη σελίδα σοτ HAF.GR και να ακολουθήσουν τις οδηγίες.
Κατά τη διαδικασία ανοίγματος της σελίδας του σχεδιασμού μεταθέσεων 2011, είναι πιθανόν να εμφανιστεί μία προειδοποίηση ασφαλείας την οποία και πρέπει να αποδεχτείτε, αλλιώς η σελίδα δε θα ανοίξει. Αν, εκ παραδρομής, επιλέξετε "ΟΧΙ" ή "ΑΚΥΡΟ" στην προειδοποίηση αυτή, μετά πρέπει να εγκαταστήσετε το πιστοποιητικό ασφαλείας που θα βρείτε και ακολούθως να ανοίξετε τη σελίδα σχεδιασμού μεταθέσεων 2011.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΠΡΙΟΝΑΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ; ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ !!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΜΑΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΟΒΟΛΕΣ , ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ. ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ - ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΔΚΤΩΝ , ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ , ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΕΟΝΤΑΙ ΚΙ ΕΚΕΙ Η ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ''ΠΡΑΣΙΝΗ''. ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΑΠΛΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ''ΣΥΓΧΡΟΝΗ'' ΕΠΙΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΝΕΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ (ΣΑΚΗΣ ΚΛΠ) . ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑΤΕ ΡΕ ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ!!