Κυριακή, 3 Οκτωβρίου 2010

Η εταρεία Art Factory μετά από casting επέλεξε την παρουσιάστρια λόγω εντυπωσιακού βιογραφικού.

Το κόστος της εκπομπής δηλώνουν ότι δεν είναι 300.000€ αλλά 253.500€ (13 επεισόδια επί 19.500€). Ο ΦΠΑ 23% συμπεριλαμβάνεται;4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άντε μετά ας περιμένουν οι εν ενεργεία και αποστρατεία συνάδελφοι διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους από την ηγεσία τους.Το σύστημα είναι παντοδύναμο και φροντίζει πάντοτε να βρίσκει τον τρόπο να τοποθετεί τους καταλλήλους στις θέσεις που θα το υπηρετήσουν πιστά και θα είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα με το αζημίωτο βέβαια.

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα... ανασκεύασε αν και εξακολουθεί να είναι είρωνας και γλίτσας (βέβαια το να παραδεχθείς την μ@λ@κι@ σου πρέπει να διαθέτεις ανδρισμό) ο "δημοσιογράφος" Γούλας σχετικά με την ΙΔΙΩΤΙΚΗ Εταιρεία που πρότεινε εκπομπή στην ΕΡΤ.
Εγώ πάντως θα τον πάρω στην εταιρεία μου να μου κάνει κουμάντο. Μάλλον σύμβουλο για τις προσλήψεις θα τον πάρω να εγκρίνει ποιοι θα δουλεύουν και ποιοι όχι....
Άντε τώρα η σειρά των παπαγάλων να γράψουν την αλήθεια...

ΥΓ Άσχετο... ρε συ άρμυ αλερτ γιατί αργεί και κρεμάει ο IE στο blog σου? Μήπως έχεις μεγάλες φώτο? για ψάξτο.

Ανώνυμος είπε...

Στρατηγέ μου, αντί να δίνετε συνεντεύξεις σε τοπικά ραδιόφωνα για τις ελλείψεις σε ιερείς, δεν δίνετε μια συνέντευξη ΤΩΡΑ για αυτό το θέμα που εξακολουθεί να ανακινεί το Πρώτο Θέμα;

Ανώνυμος είπε...

Εντυπωσιακό ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ; Όταν κάποιοι από τους "κυριους" chiefs γίνουν και αυτοί απόστρατοι (σε πολύ λίγο καιρό δηλαδή για κάποιους) φροντίστε να τους κόψετε τον βήχα... Τότε θα είναι εντελώς ανίσχυροι να επιδοθούν στον "ευγενές" σπορ των δυσμενών μεταθέσεων... Το απόλυτο τρομοκρατικό "όπλο" της στρατιωτικής εξουσίας! Ο καιρός γαρ εγγύς Chiefs...!