Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΜΗ διανοηθείτε και πειράξετε τις αποδοχές και συντάξεις των στρατιωτικών

Οι ένστολοι ηγέτες όταν φθάνουν στα ύψιστα αξιώματα στήνουν...!!

Απευθύνομαι προς την πολιτική ηγεσία,διότι οι δικοί μας ένστολοι ηγέτες, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων,όταν φθάνουν στα ύψιστα αξιώματα στήνουν τέτοιο κ..ο που φαίνεται από χιλιόμετρα.
Αγαπητοί λοιπόν πολιτικοί μας ηγέτες, είμαι συνταξιούχος κάτω των 60 ετών.Μου έχετε κόψει τελείως το δώρο Χριστουγέννων,του Πάσχα και το επίδομα αδείας.Τώρα μας εμπαίζετε με το μέρισμα με αναβολές χορήγησης την μία μετά την άλλη,και ξέρω γιατί.Θα έρθετε τελικά και θα μας πείτε ότι "κατόπιν αποφάσεως κτλ κτλ και λόγω του γνωστού προβλήματος της έλλειψης ρευστού" το μέρισμα κουτσουρεύεται κατά 20,30 ή 40 τοις εκατό,κι εμείς τα πρόβατα θα αναστενάξουμε ανακουφισμένοι επειδή δεν μας το κόψατε εντελώς.Αυτή πιστεύω πως είναι η πολιτική σας.Μέχρι τώρα μου έχετε κόψει περίπου 3000 ευρώ τον χρόνο από τις 20000 που παίρνω περίπου.Για πείτε μας τώρα εσείς τι κόψατε αναλογικά από τους μισθούς σας κύριοι της πολιτικής?
Τρίχες.Αλλά έτσι είναι, κι ας το πάρουνε χαμπάρι ορισμένα κομματόσκυλα πράσινα ή μπλε.Γνωρίζετε ότι οι θέσεις σας δεν είναι για πάντα και κάνετε τα πάντα για να μαζέψετε όσα περισσότερα γίνεται στις τσέπες σας και στους λογαριασμούς σας.Άντε και να βολέψετε και μερικούς δικούς σας που σας γλύφουν όλη μέρα να μη πω τι.Αυτοί είστε "κύριοι" και σας πήραμε χαμπάρι.ΜΗ διανοηθείτε λοιπόν και πειράξετε τις αποδοχές και συντάξεις των στρατιωτικών γιατί δεν θα προλάβετε να μαζέψετε πολλά για τις κρύες νύχτες του χειμώνα.Ο πέλεκυς θα πέσει στα κεφάλια σας.
Σχόλιο αναγνώστη

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απευθύνομαι προς την πολιτική ηγεσία,διότι οι δικοί μας ένστολοι ηγέτες, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων,όταν φθάνουν στα ύψιστα αξιώματα στήνουν τέτοιο κ..ο που φαίνεται από χιλιόμετρα.

Συμφωνώ απόλυτα με την παραπάνω τοποθέτηση. Οι άνθρωποι αυτοί είναι για κλάματα, επικίνδυνοι και υπέυθυνοι για την κατάντια του στρατεύματος.

Αν στο παρελθόν είχαν εναντιωθεί στις μ@λ@κισμένες πολιτικές που εφάρμοσαν οι μπλε και οι πράσινοι και αν δεν τους ένοιαζε μόνο η πάρτη τους τώραα και το στράτευμα θα ήταν καλύτερο-αξιόμαχο και τα ταμεία μας θα ήταν εύρωστα, αλλά τίποτα από αυτά δεν έγινε.

Ανώνυμος είπε...

Θα μας πει επιτέλους ο ΥΠΕΘΑ την αλήθεια; Που πήγαν τα χρήματα του τότε ευρωστότατου ΜΤΣ τη 10ετία του 80, όταν κυβερνούσε το κόμμα του. Εμείς θυμόμαστε πολύ καλά αλλά να το πει επίσημα για να μάθουν οι νεώτεροι τη σκληρή πραγματικότητα. Όλα τ' άλλα είναι δικαιολογίες και βλακείες.
Να ξαναφέρουν στο ταμείο τα λαμανισμένα, που μαζεύτηκαν από τις πολύχρονες καταβολές χιλιάδων στρατιωτικών, για να βρεθεί κάποιος "Σιδερένιος" να τα εκχωρήσει στους πρώην διώκτες τους.
Πολλές φορές δείχνουμε ότι ξεχνάμε, αλλά επιτέλους ας πάψουν οι πολιτικοί να νομίζουν πως μονίμως κοιμόμαστε.
Με το στυλάκι που λειτουργούν, δεν θ' αργήσει η ΝΕΜΕΣΙΣ.

ΑΕΤΟΣ
ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ Ή ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέμαι αν με τέτοιους άβουλους ηγέτες θα μπορούσαμε να ρίξουμε ένα βήμα πέρα από τον Έβρο ή αν θα τους ψάχναμε στο ποτάμι...

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ( ποτέ…!! ))θα πάρουμε το μέρισμα ,,,,,,,για να ξέρω τη θα πω στην τράπεζα που με ενοχλεί συνέχεια… η να πω να πάρουν σε εσάς …..!! γουρούνια 3 παιδιά με στεγαστικό δεν έχω να φαωωωωω με ταΐζει η μάνα μου ρεεεεε…. .Πάι η αξιοπρέπεια που είχαμε ΑΙ.. ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Eγω πάντως θα δόσω το τηλ . του υπουργείου να ενοχλούν τους εκει αρμόδιους.
Πότε ρε μας υπολογισαν?
Πότε ενδιαφέρθηκε η Στρατιωτική Ηγεσία για τα προβλήματα του προσωπικού της?
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΝ.

ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΜΙΑΣ ΕΛΕΕΙΝΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ.
ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ.

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΦΘΑΝΕΙ.

ΠΕΡΣΕΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ!!!!!!!