Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Το Ναυτάκι του γλυκού νερού!

Ορισμένοι έχουν μέγα θράσος!
Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΣΚΑΤΙΑΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΥΣΕΙΣ... ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΧΡΗΜΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ....

(Όχι πως είναι και ο πρώτος που το επιχειρεί. Η μπίζνα αυτή έχει αρχίσει καιρό τώρα από πολλούς που παίζουν με τον πόνο των στρατιωτικών και των οικογενειών τους) ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ...??

ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ??? (Να περιμένουμε και αποκλειστικότητες;)
(Κατατάχθηκε το 1996 ή 1997 δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί είμαι και κάποιας ηλικίας) ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 13-14 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΕΤΑΓΗ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ.
ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ!.... ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ (ΕΝΩ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΝΑΡΚΑΛΙΕΥΤΙΚΟ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑΞΙΔΕΥΕ ΠΟΤΕ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΝΥΚΤΕΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΞΑΝΑ ΠΟΤΕ), ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΣ ΦΥΣΙΚΑ, ΚΑΙ....ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΕΠΑΛ, ΕΙΤΕ ΕΚΑΝΕ ΧΑΖΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ , ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΖΙΚΑ.... ΕΙΤΕ ΑΠΛΩΝΕ ΤΗΝ ΑΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΝΔΙΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΤΟΤΕ ΔΝΕ. ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΣΗ Ο ΑΦ ΤΟΝ ΕΨΑΧΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΥΡΙΣΚΕ ΚΑΘΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΩΣ ΕΞΟΔΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΝΑΥΤΗΣ. 

ΕΦΟΣΟΝ Η ΙΔΙΑ Η ΗΓΕΣΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΕΜΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. 
ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΤΥΓΧΑΝΑΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ.
ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΙΛΑΜΕ....
ΤΟ ΠΑΙΔΙ... ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΑΓΑΘΙΑΡΗ ΜΑΝΙΑΤΗ ΤΟΤΕ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΝΝΑ!!


ΓΙΑ ΑΥΤΟ ....ΛΑΤΕ
ΠΡΟΣΕΧΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ , ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΦΑΛΛΙΑΡΕΣ.... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ..!!
(Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ)

Σημείωση: ΟΧΙ ΣΧΟΛΙΟ, παρακαλούμε για ανάρτηση (Το λάβαμε στα σχόλια)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το 1998 ενεπλάκη, από τη θέση του παρουσιαστή, με την ομηρία της Αμαλίας Γκινάκη (Αδελφή συναδέλφου από το ΠΝ) από τον κακοποιό Σορίν Ματέι, συνομιλώντας σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση με τον κακοποιό. Η ομηρία κατέληξε στον θάνατο της Γκινάκη, και το θέμα της ζωντανής κάλυψης της ομηρίας και της ανάληψης του ρόλου διαπραγματευτή από τον τηλεοπτικό παρουσιαστή έγιναν θέμα του Τύπου, καθώς και ντοκιμαντέρ από το BBC και το Channel 4.


Το 2003 τιμωρήθηκε από το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με προσωρινή διαγραφή ενός χρόνου, για εμπλοκή ονόματος ατόμου στην υπόθεση της 17 Νοέμβρη, τριών μηνών και δεκαέξι μηνών το 2007 για χρήση "κομπάρσου" αντί πραγματικής συνέντευξης σε ρεπορτάζ, και εμφάνιση σε διαφήμιση αντίστοιχα, ενώ το 2001 είχε διαγραφεί ξανά προσωρινά για ένα χρόνο επειδή έπειτα από καταγγελία του δημοσιογράφου Στέλιου Κούλογλου αποδείχτηκε ότι πλάνα της εκπομπής "Στα στρατόπεδα των Ταλιμπάν" που παρουσιάστηκαν από το κανάλι Tempo, όπου ήταν διευθυντής ειδήσεων, στην πραγματικότητα δεν ήταν από το Αφγανιστάν αλλά από το Πακιστάν.

Αυτός ο ""μαυρομάτης"" αυτός ο ""αριθμός"" θα μιλάει για εμάς?

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΤΕ ,ΣΥΖΥΓΕ ΤΗΣ ΣΚΑΤΙΑΝΑΣ....ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ....ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΝΤΟΜΑΤΕΣ....

Ανώνυμος είπε...

Το 1996 ενώ ήταν ναύτης,τον θυμάμαι στην κρίση των Ιμίων να λέει το δελτίο ειδήσεων του skai