Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Τον έστησαν κι αυτόν... οι Τούρκοι

Τι άλλο θα κάνετε για να γίνεται Α/ΓΕΕΘΑ;
Την επόμενη εβδομάδα θα στήσουν και τον Α/ΓΕΣ

Στην τελετή που έγινε προς τιμήν του Έλληνα Αρχηγού ΓΕΝ, ο κύριος Ελευσινιώτης αναφώνησε στην Τουρκική το Μερχαμπά Ασκέρ (χαίρε φαντάρε), ενώ ακολούθησε συνομιλία στην έδρα του Ναυτικού Επιτελείου.
Ο Τούρκος Ναύαρχος στις δηλώσεις του χαρακτήρισε την Ελλάδα φίλη και σύμμαχο, ξεκαθαρίζοντας πως η συνάντηση είχε προγραμματισθεί και δεν έχει σχέση με οτιδήποτε άλλο, εννοώντας μια πιθανή συνομιλία για τα χωρικά ύδατα.
Από την πλευρά του ο κύριος Ελευσινιώτης αφού χαρακτήρισε τον Τούρκο ομόλογό του φίλο, τόνισε πως τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης των δύο χωρών δεν μένουν στα χαρτιά.
Περισσότερες φωτό και λεπτομέρειες για τις δραστηριότητες του κ. Α/ΓΕΝ από την επίσκεψή του στην Τουρκία αργότερα, να κάνουμε την μετάφραση!

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Δηλαδή φανταστείτε αν δεν αλωνίζαν στα χωρικά μας ύδατα και δεν ερευνούσαν την υφαλοκριπίδα μας τότε θα τους είχαμε τοποθετήσει και στο κρεβάτι μας.Άρε κάτι στρατιωτικούς ηγέτες που έχουμε.Καλά δεν ντρέπονται καθόλου?

Ανώνυμος είπε...

Ανεξάρτητα από τα αναφερόμενα στο συγκεκριμένο post: Κάθε πρωί, εδώ και χρόνια πόσο μάλλον σήμερα, ξυπνάω και προσπαθώ να καταλάβω σε ποια χώρα ζω. Σε ποιόν πλανήτη είμαι. Προσπαθώ να καταλάβω πως εμείς, οι απόγονοι αυτών που μόλις πρόσφατα ουσιαστικά σφαγιάσθηκαν στην κυριολεξία από τους "μούλους", τους τιμούμε και τους αποκαλούμε φίλους. Μα το θεό, τον Αλλάχ, τον Δαλαι Δαμα ή όπου αλλού πιστεύει ο κάθε νεοέλληνας (αν πιστέυει πουθενά δηλαδή...)πόσα "μαμημένα" χρόνια πέρασαν από τα ρημάδια τα Ίμια, πόσα από τότε που δολοφονήσανε τον Σολωμού, πόσα από την εισβολή και σφαγή στην Κύπρο κ.λ.π, κ.λ.π. κ.λ.π....;;;;Πόσος καιρός πέρασε από τότε που φάγανε οι μούλοι τον Ηλιάκη; Πόσα λεπτά της ώρας πέρασαν από την τελευταία παραβίαση του εθνικού εναέριου χώρου μας; Των θαλάσσιοων χωρικών υδάτων μας; Πότε εμείς οι Έλληνες που πολεμήσαμε τους Γερμανούς τόσο στο Βουνό (βλέπε Εθνική αντίσταση) όσο και με τακτικό στρατό, γίναμε φίλοι των σφαγιάδων μας;;; ΠΟΤΕ ΩΡΕ;;;;;;; Σουβλάκι θα μας πάρουν και εμείς θα ασχολούμαστε με καμηλάκηδες, βερυκοκοκίκιους κ.λ.π.