Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Αλλαγές Βαρέων Βαρών


ΙΔΟΥ Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ @rmy@lert για την πτώση Πάγκαλου!


Διαβάσαμε στον κυριακάτικο τύπο το ενδεχόμενο ανασχηματισμού και πιο συγκεκριμένα την περίπτωση τοποθέτησης του Βαγγέλη Βενιζέλου στην θέση του Αντιπροέδρου της Κυβερνήσεως. Η απομάκρυνση του Θόδωρου Πάγκαλου γίνεται όλο και πιο επιτακτική μετά την σειρά άστοχων παρεμβάσεων κατά των δημοσίων λειτουργών γενικά και ειδικότερα ενάντια των στρατιωτικών με μπαράζ δηλώσεων που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων που ο καθένας μπορεί να καταλάβει ότι θα ήταν καλύτερο να είχαν αποφευχθεί.

Ο εθνικά επιζήμιος ρόλος του @rmy@lert για τον οποίο μας κατηγορούν οι τρεφόμενοι από το μαστάρι του συστήματος ήταν και πάλι καταλυτικός. Αναδείξαμε πρώτοι την επιθετικότητα του αντιπροέδρου (http://armyalert.blogspot.com/2010/10/blog-post_719.html) και αποδείξαμε την αντιπαραγωγικότητα όσων ασχολούνται με τις ΕΔ εκ του μακρόθεν.
Δεν εξηγείται αλλιώς. Δεν μας παρακολουθούν μόνο τα επιτελεία, μας διαβάζουν εκεί στο Μαξίμου και χαιρόμαστε. Ευχόμαστε στον κύριο Βενιζέλο καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. «Άλλωστε με την δική του προτροπή αναδείξαμε τα φάλτσα του αντιπροέδρου αφού μας έχουν υποσχεθεί καλές μεταθέσεις στις ΕΔ και καλές θέσεις γενικά στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.»????
ΧΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: