Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Τούρκος πιλότος: «Πως έριξα τον Ηλιάκη»

Για πρώτη φορά το newsbomb.gr αποκαλύπτει σήμερα τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ενός εγκλήματος στον ουρανό του Αιγαίου – που έχει κουκουλωθεί στο γνωστό δόγμα των ελληνικών κυβερνήσεων «Μην ενοχλείτε και καταγγέλλετε την Τουρκία».

του Κώστα Χαρδαβέλλα
Από το τουρκικό υπουργείο Άμυνας ανασύρουμε το φάκελο του θανάτου του ηρωικού σμηναγού, Κώστα Ηλιάκη στις 23 Μαΐου 2010, στην περιοχή της Καρπάθου. Στο φάκελο αυτό υπάρχει η συγκλονιστική κατάθεση του Τούρκου πιλότου του F16, Χαλί Ιμπραήμ, ο οποίος αποκαλύπτει ότι έριξε τον Ηλιάκη με πύραυλο.

Την Τρίτη 23 Μαΐου 2010 το ραντάρ της Κρήτης έχει εντοπίσει μια τουρκική φρεγάτα, που πλέει στην περιοχή της Καρπάθου και δύο τούρκικα αεροπλάνα F16 RF-4, που κινούνται για την προστασία της φρεγάτας.

Αμέσως από τα Χανιά απογειώνονται δύο F16 για να αναχαιτίσουν τους Τούρκους. Στο ένα από αυτά χειριστής είναι ο σμηναγός Κώστας Ηλιάκης, ο οποίος με κατάλληλους χειρισμούς μπαίνει ανάμεσα στα δύο τουρκικά για να πάρει τα νούμερά τους και να φωτογραφίσει τα όπλα που φέρουν. Εκείνη την στιγμή ο Χαλί Ιμπραήμ με το F16 έρχεται πίσω από τον Ηλιάκη και ο δεύτερος Έλληνας πιλότος έρχεται πίσω από το δεύτερο Τούρκο πιλότο και τον εγκλωβίζει στο ραντάρ των πυραύλων του.

Από και πέρα αρχίζει η περιγραφή του Χαλί Ιμπραήμ, στην κατάθεσή του στο υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας.

«Ζήτησα από τον Ηλιάκη να απομακρυνθεί από τον σχηματισμό μας, ενώ με κατάλληλο ελιγμό τον εγκλωβίζω στο δικό μου σύστημα ραντάρ των πυραύλων μου. Ο ένας πιλότος δεν έφυγε, συνεννοήθηκα με το συμπολεμιστή μου στο δεύτερο αεροπλάνο και αντιμετώπισα την κατάσταση με εκτόξευση πυραύλου. Ο άλλος Έλληνας πιλότος εξαπέλυσε και αυτός έναν πύραυλο και βρήκε τον συνάδελφό μου χειριστή στο RF-4 στο φτερό και τον κατέρριψε».

Είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτεται ότι η κατάρριψη του ηρωικού Κώστα Ηλιάκη δεν ήταν ένα ατύχημα στον αέρα, αλλά μια καθαρή επιθετική πολεμική ενέργεια των Τούρκων πιλότων, γεγονός που έχει αποκρυφτεί επιμελώς μέχρι σήμερα.
/hellenicrevenge.blogspot.com

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θυμάστε που μας ζητούσαν και αποζημείωση για την κατάριψη?

Αυτά ρε τουρίστα μειμαράκη ηταν θεματα να ασχοληθεις.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΒΟΥΖΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ EPITELIKO GRAFEIO TOY Α/ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΜΗΠΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΔΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΤΗΣΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΡΥΦΟ;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΌ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΞΕΝΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΆΛΛΑ ΑΝ ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΛΕΊΠΑΜΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΝΣΤΟΛΟΣ ΚΑΙ ΛΕΊΠΑΜΕ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΞΚΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ''ΑΝΔΡΕΣ'' ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ!!!!! ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗΣ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥΣ.ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!! ΑΠΛΑ ΘΛΙΒΟΜΑΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα περίμεναν από τον πρωθυπουργό το "ΠΥΡ" φαίνεται όπως περίμενε και ο ναύαρχος της φρεγάτας στα "ΙΜΙΑ".
Οι Τούρκοι θα το κάνουν..., όταν μπορούν. Μέχρι τώρα δεν μπορούσαν και έπρεπε να πάρουμε το πάνω χέρι.
Όμως μας είχε φάει η καλοπέραση, το ωχ αδελφέ και το "να μη φανούμε Εθνικιστές" του Πάν κάλου και του Κινέζου της Πόπης. Και το έργο συνεχίζετε. Αυτοί είναι οι προδότες και πλησιάζει η ώρα τους.
Που είναι ο Αντρέας να δει τα χάλια τους. Μας είχε κάνει υπερήφανους το Μάρτη του '87.

Ανώνυμος είπε...

Τρίχες κατσαρές τα λεγόμενα του H. I. Ozdemir. Απλά προσπάθησε να εκφοβίσει τον αείμνηστο Κώστα κάνοντας ένα ελιγμό που ήταν συνήθης στην Μοίρα που υπηρετούσε ο Oszdemir και λόγω ανικανότητας δεν του "βγήκε" με αποτέλεσμα το αεροσκάφος του να χτυπήσει αυτό του Κώστα με την κοιλιά του. Το F-16 του Κώστα εξεράγη ακαριαία λόγω των γεμάτων εξωτερικών δεξαμενών του τούρκου και το F-16 του ¨γάντζου" κόπηκε στα δύο με το μπροστινό τμήμα, που βρισκόταν και το cockpit, να αρχίσει μια ανεξέλκτη πτώση προς την θάλασσα. Μετά από πολλές παροτρύνσεις από το άλλο τούρκικο F-16 (μέσω ασυρμάτου) "ξύπνησε" ο μπουνταλάς και τελικά εγκατέλειψε το κατεστραμένο του αεροσκάφος.
Τώρα γιατί τα λέει όλα αυτα; (Αν είναι αλήθεια οτι τα είπε). Μα πιθανόν για να καλύψει διάφορους κ@#$ους στην τουρκική Π.Α.
Τέλος δεν είναι ορθογραφικό λάθος που γράφω τους τούρκους με μικρό "τ" αντι για κεφαλαίο. Είναι μικροί στο μυαλό, στην νοοτροπία και επίσης έχουν και μικρά α@#$%@#$α.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ, ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΓΕΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΝΙΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑΜΑΡΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΕΣΑΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ...

Ανώνυμος είπε...

Προκειμένου να διατηρηθεί κάποιο επίπεδο σοβαρότητας, μην αναπαράγετε κάθε π@π@ρ!@ που κυκλοφορεί. Ο Ηλιάκης δεν καταρίφθηκε (και μάλιστα από Α/Φ 17ης γενιας F16 RF-4 hardavel!).Το ότι αλωνίζουν στο Αιγαίο το ζούμε καθημερινά, αλλά μην το διογκώνουμε μόνοι μας. Ήρθαν για συγκεκριμένο λόγο, εμείς πήγαμε για συγκεκριμένους λόγους πέραν των συνηθισμένων και τα υπόλοιπα τα διαβάσατε πιο πάνω...

Ανώνυμος είπε...

Ο Κώστας σκοτώθηκε από λάθος του Τούρκου. Αλλοι δυο ιπτάμενοι της 115 ΠΜ και ένας της 111ΠΜ είχαν γλιτώσει τη σύγκρουση λόγω επικίνδυνων ελιγμών από τούρκους πιλότους της συγκεκριμενης πολεμικής Μοίρας 6 μήνες πριν το δυστύχημα του Κώστα. Όλοι "μας" γνωρίζαμε ότι η συγκεκριμένη Μοίρα ήθελε να πάρει το αίμα της πίσω λόγω θανάτου δικού της ιπταμένου στο Αιγαίο.Ο τούρκος έζησε από τύχη και είναι αληθές το πιο πάνω σχόλιο για τις παροτρύνσεις για εγκατάλειψη από τά άλλη μέλη του σχηματισμού. Ο ακύρηχτος πόλεμος στο Αιγαίο είναι καθημερινός αλλά το θέμα είναι πολιτικό, οικονομικό, κοινωνιολογικό. Δεν λύνεται με fox 2 αλλά με ανάλογες διαπραγμετεύσεις σε επίπεδο αγοράς όπλων μεταξύ των χωρών μας και Αμερικής Γαλλίας Γερμανίας. Τέλος σε ότι αφορά τέτοιου είδους άρθρα ας είμαστε λίγο επιφυλακτικοί στη δημοσίευσή τους διότι υπάρχουν συγγενικά πρόσωπα του Κώστα τα οποία δεν ξέρουν τι να πιστέψουν. Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Αν τον είχαμε πλησιάσει πρώτοι, τότε αυτό το χανουμάκι δεν θα έπρεπε να ζούσε και να μιλάει τώρα....κάποιοι έπρεπε να τον είχαν "φάει"...επί τόπου...