Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Πολιτική βεβήλωση…

Πολιτική βεβήλωση οι Δηλώσεις του Πάγκαλου ( ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ) για τον Έλληνα ΗΡΩΑ πιλότο που παρέδωσε αηδιασμένος τα παράσημα του! Τα λόγια περιττεύουν... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :


http://kontiloforos.blogspot.com/search/label/%CE%91%CF%80%CF%8C%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ....ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΜΗΝΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΞΙΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ...ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ...ΔΕΙΞΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΤΕ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΑ ΞΙΦΗ ΣΑΣ...ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...ΝΙΩΣΤΕ ΤΟ ΜΩΡΕ...ΕΙΣΤΕ ΣΤΗ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΣΑΣ..ΔΩΣΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΜΕ...ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΡΧΗΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ..Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ...ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΥΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ...ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΠΑΝΑΞΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ...
ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Μην γράετε ανακρίβιες. Τεχνικός τηλεπικοινωνιών είναι ο εν λόγω Αξκος όχι πιλότος και αυτό δεν μειώνει καθόλου την πράξη του.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι η αεροπορία μόνο ιπτάμενοι αλλά κάποιοι δεν μπορούν και αρνούνται να το κατανοήσουν.

Μόνο αν δει κάποιος το ζωγραφισμένο πορτραίτο πίσω καταλαβαίνει ότι ο άνθρωπος είναι τεχνικός.

Αλλά τι περιμένει κάποιος από πληρωμένους δημοσιογραφίσκους που παραπληροφορούν την κοινή γνώμη.

Υ.Γ.: Αν κρίνει κανείς από τα εξωτερικά που αναφέρει ο συγκεκριμένος κύριος ότι πήγε μάλλον είναι του συστήματος και άρα βγαίνει τώρα να ξεπληρώσει τα γραμμάτια του...

Ανώνυμος είπε...

μαγκας ο λαλιωτης τα κονομησε και την εκανε γρηγορα προτου ξεσπασει το παραμυθι με την κριση.απο που εκανε τοση μεγαλη περιουσια ο λαλιωτης?και πως αποκτησε ξενοδοχειο σε κομματι φιλετο στην θαλασσα στην χιο?

Ανώνυμος είπε...

Προς τον σχολιαστή : ..."Αν κρίνει κανείς από τα εξωτερικά που αναφέρει ο συγκεκριμένος κύριος ότι πήγε μάλλον είναι του συστήματος και άρα βγαίνει τώρα να ξεπληρώσει τα γραμμάτια του"

Καλό είναι να μην βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα, παιδιά.

Απ' ότι ξέρω, τα εξωτερικά του (περί ου ο λόγος) τεχνικού Σμηνάρχου, είναι από αυτά που κανείς δεν θέλει να πάει και ψάχνουν κάθε φορά στην Π.Α να βρουν συμμετέχοντες (Αφρική, Αφγανιστάν, κλπ).
Τα "ευνοημένα" εξωτερικά είναι πιό "κεντρικά" (π.χ. Βρυξέλλες, Γερμανία, Ολλανδια, κλπ)