Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΑΝΥΕΘΑ δωρίζει περιουσία του ΤΕΕΘΑ

Με "ξένα" κόλλυβα, το έχουμε ξαναπεί... Μετρημένες είναι οι μέρες τους..

Το τελευταίο χρονικό διάστημα πληθαίνουν στα ΜΜΕ είτα τοπικά της Κορινθίας είτε και πανελλαδικά, δημοσιεύματα με δηλώσεις του ΑΝΥΕΘΑ Κου Μπεγλίτη σχετικά με την παραχώρηση του στρατοπέδου του 6ου Συντάγματος Πεζικού στο Δήμο Κορινθίων.
Παράλληλα πριν δύο περίπου εβδομάδες ο ίδιος παραχώρησε μεγάλη στρατιωτική αποθήκη στην Εκκλησία ενώ και ο ΥΠΕΘΑ Βενιζέλος βρίσκεται σε διαβούλευση με τοπικούς φορείς ανά την Ελλάδα για την παραχώρηση στρατοπέδων σε διάφορους φορείς.
Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα ο Κος Μπεγλίτης σε δήλωσή του σε εφημερίδα της Κορίνθου ανέφερε ότι βρίσκεται σε συνεννόηση μνε τους τοπικούς φορείς , με την πυροσβεστική και την αστυνομία προκειμένου ο κάθε ένας να πάρει το κομματάκι του από το χώρο του στρατοπέδου όταν αυτό κλείσει.
Εγώ έχω μια απορία.
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΥΡΙΕ ΜΠΕΓΛΙΤΗ παραχωραίτε περιουσία του ΤΕΘΑ τζάμπα και χωρίς κανένα αντάλλαγμα;
Δηλαδή αυτό που γινόταν εδώ και χρόνια με το ξεπούλημα από μια μεριά της περιουσία του στρατού και από την άλλη να βουλιάζουν τα ταμεία αυτού όπως καλή ώρα το ΜΤΣ, προκειμένου ο κάθε πολιτευτής να εξυπηρετήσει τα μικροπολιτικά του συμφέροντα συνεχίζεται αμείωτο.
ΟΧΙ κύριε Μπεγλίτη, κανείς δε σου δίνει το διακαίωμα να χαριζεις κάτι που δεν σου ανήκει.
ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ.
Αρκετά ξεπουλήσατε αρκετά φάγανε οι επιτήδειοι.
Μη τολμήσετε να υπογράψετε την παραχώρηση για κάτι για το οποίο θα κληθείτε (ελπ’ιζω)να λογοδοτήσεται στο μέλλον.
Αν θέλετε να παραχωρήσετε στους Κορινθίους κάτι ας τους παραχωρήσετε το σπίτι σας και τα οικόπεδά σας τα οποία σας ανήκουν και μπορείτε να τα κάνετε ότι θέλετε.
Ο Δήμος η Νομαρχία η Εκκλησία και όποιος άλλος θέλει , να κληθεί να καταβάλει αντίτιμο τουλάχιστον ίση με την αντικειμενική αξία αυτών που παίρνει.
Ήθελα να ξερα οι διάφοροι σύλλογοι αποστράτων και ενεργών πως δεν αντιδρούν σε αυτές τις πράξεις;Και μετά ακούν να λένε για το ΜΤΣ που βουλιάζει, και κλαίγονται που τους κόβονται τα μερίσματα;.
Ποια είναι η αξιοποίηση της περιουσίας του ΤΕΘΑ;Τη βλέπεται πουθενά;
Μπορεί κανείς από την ηγεσία να βάλει χέρι επιτέλους στους Πολιτικούς για να σταματησουν τα Νταβαντζιλίκια σε βάρος μας;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΑΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Με "ξένα" κόλλυβα, το έχουμε ξαναπεί... Μετρημένες είναι οι μέρες τους..

ΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ.
ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑΝΑΙ.
ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΘΟΥΝ.
ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΘΑ ΙΔΡΩΣΟΥΝ, Θ ΑΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ, ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ:
Μετρημένες είναι οι μέρες τους.., ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΣΑΣ, ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΟΙ Ε. Ε ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ..ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ξυπνήστε κ.συνάδελφοι ε.ε.
Ο καιρος περνάει σύντομα,και θα βρεθείτε προ μεγάλων εκπλήξεων.Κατεβείτε από τις μαύρες κούρσες,σηκωθείτε από τις δερμάτινες πολυθρονάρες των γραφείων σας,αφήστε τις κουτάλες δίπλα στα πιάτα, σταματήστε τους χορούς και τις δεξιώσεις και κάντε κάτι γι αυτήν την Πατρίδα, απ όπου και όσο μπορείτε.Μή γίνεστε συνεργοί σ αυτό το έγκλημα που κάνουν στην χώρα μας. Ο καιρός κοντεύει που θα κριθούν απ τον λαό άπαντες.Μην βρεθείτε λοιπόν ανάμεσα στους κατηγορούμενους...

Ανώνυμος είπε...

Ποια η διαφορά με το σκάνδαλο Βατοπαίδι; Στη θέση του δωρολήπτου είναι αντι της μονής οι δήμοι και άλλοι επιτήδιοι

Ανώνυμος είπε...

Τι είανι αυτά που διαβάζουμε βρε παιδιά;
Τι θέλετε να κάνουμε εμείς που είμαστε στον Έβρο και τα νησιά, και που είμαστε οι περισσότεροι, να πάρουμε 24ωρη ή 48ωρη ΑΜΔ για να έρθουμε στο κέντρο να ξεσηκωθούμε μαζί σας;
Να'μαστε και λίγο σοβαροί παρακαλώ. Γελάει ο κόσμος που τα βλέπει και τα διαβάζει.
Εδώ δε μπορούμε πλέον να μετακινηθούμε από τα ψηλά κόστη των καυσίμων, των καραβιών και των αεροπλάνων ούτε για να πάμε να δούμε τους δικούς μας ανθρώπους και μερικοί ζητάνε να (ξε)σηκωθούμε από τις μαύρες πολυθρόνες μας.
Παρεπιπτόντως, μόνο ξύλινες, κι αυτές υπηρεσιακές.

Καλό κουράγιο