Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ

Μια λύση θα ήταν να στείλουν εφέδρους να μειωθεί και η ανεργία..
Από τη Κρήτη έως τον Έβρο και από τα Δωδεκάνησα έως την Ήπειρο, οι διοικητές των μονάδων ενημερώνουν τα μόνιμα στελέχη ότι μπορούν να δηλώσουν Εθελοντικά την συμμετοχή τους στην επόμενη αποστολή του ελληνικού στρατού που θα αντικαταστήσει τα 120 στελέχη που αποτελούν το ελληνικό τμήματης ISAF.

Η ενημέρωση που επιχειρούν οι διοικητές και η οποία βασίζεται σε έγγραφο που στάλθηκε από το ΓΕΣ κάνει λόγο για τον «ανθρωπιστικό ρόλο» της ελληνικής αποστολής και τα θετικά, ευγενικά συναισθήματα του Αφγανικού λαού για τους Έλληνες Μισθοφόρους. Στις ταγματικές αναφορές, η κατάσταση στο Αφγανιστάν όχι απλώς ωραιοποιείται αλλά παραμορφώνεται. Το αίμα τρέχει ποτάμι και το ΓΕΣ-ΥΠΕΘΑ μιλούν για σχολική εκδρομή!

Χαρακτηριστική η ενημέρωση στο 211 Μηχανοκίνητο Τάγμα Εθνοφυλακής από το Λοχαγό Φιτζόπουλο. Οι κίνδυνοι που καθημερινά αντιμετωπίζουν τα ελληνικά στελέχη που συμμετέχουν στην ιμπεριαλιστική αποστολή όχι απλώς αποκρύπτονται, αλλά πραγματικά εξαφανίζονται. Τι κι αν όλοι οι διεθνείς οργανισμοί και κυβερνήσεις κάνουν λόγο για την χειρότερη χρονιά των νατοϊκών στρατευμάτων στο Αφγανιστάν. Η Αντίσταση κλιμακώνεται, οι νεκροί και οι σακατεμένοι των νατοϊκών δυνάμεων αυξάνονται και όλοι εκτιμούν ότι όχι απλώς το ΝΑΤΟ αντιμετωπίζει αδιέξοδο, αλλά ότι οδεύει σε μια πρωτόγνωρη ήττα.

Όλα αυτά μένουν μακριά, κρύβονται από τηνπροπαγάνδα του ΓΕΣ.

Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία νοιάζεται μόνο για την αύξηση της συμμετοχής των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων στις κατοχικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ σε Κόσσοβο-Αφγανιστάν και για τα οικονομικά-πολιτικά οφέλη που μπορεί να αποκομίσει ο ελληνικός αστικός κόσμος στην πλάτη των μισθοφόρων και των φορολογούμενων που καταβάλλουν 500 εκατ. ευρώ ετησίως για τις αποστολές εκτός συνόρων,.

Υποκριτικά και χωρίς ίχνος ευθύνης για τους μισθοφόρους που στέλνει στην πρώτη γραμμή ενός άδικου πολέμου, υπόσχεται ότι θα μεριμνήσει για την ασφάλεια τους. Βεβαίως, οι καταγγελίες των 18 Ελλήνων στρατιωτικών-εκπαιδευτών των ταγματασφαλήτικων αφγανικών δυνάμεων, που έχουν «πεταχτεί» στο αεροδρόμιο της Καμπούλ και διαμένουν σε σκηνές στάβλους, έρμαια των πυρών της αφγανικής αντίστασης, τους διαψεύδουν!

Όπως μας ενημερώνουν οι ανταποκριτές μας από τα στρατόπεδα, ελάχιστοι είναι αυτοί που πιστεύουν τα ψέματα του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευ.Βενιζέλου και δέχονται για ένα καλύτερο μισθό να υπηρετήσουν ως κατοχική δύναμη, καταπιέζοντας τον αφγανικό λαό.

Ας ελπίσουμε ότι η άρνηση των στρατιωτικών θα γενικευτεί.

Εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει άμεσα να επιστρέψουν όλα τα ελληνικά στρατεύματα που δρουν εκτός συνόρων και να Αποχωρήσει άμεσαη χώρα μας από ΝΑΤΟ-Ε.Ε.-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ.

Εξάλλου, δεν είναι δυνατόν να γιγαντώνεται η ανεργία, να κόβονται οι μισθοί, να κλείνουν σχολεία-νοσοκομεία-παιδικοί σταθμοί και η ελληνική κυβέρνηση να θέλει να συνεχίσει τα εξοπλιστικά προγράμματα (33 δις ευρώ έως το 2015), να δαπανούνται τόσες εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε ιμπεριαλιστικές αποστολές και για τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού που προστατεύουν τα εφοπλιστικά συμφέροντα στη Σομαλία.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πως θα μπορουσα να μαθω πως μπορω να να παο αν μπορω να παο με τον ελληνικο στρατο στο αφγανισταν στην επομενη αποστολη του εφοσον ειμαι πολιτης και εχω εκπληρωση την στρατιωτικη μου θητεια.