Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Το "Ρεπούσειο" Ιστορικό επετειολόγιο του ΓΕΕΘΑ και του ΓΕΣ.

(Συνεχίζουμε, ευτυχώς ήταν προσωρινό το πρόβλημα. Ελαφρύναμε και την σελίδα όπως πολλοί μας ζητήσατε. Θα βλέπετε στην πρώτη σελίδα αναρτήσεις μόνο της ημέρας )
Συνεχίζεται και φέτος να αναγράφεται, δυστυχώς, ο όρος "Ο Ελληνικός Στρατός (ΙV MΠ) καταλαμβάνει το Αργυρόκαστρο" αντί του ορθού "απελευθερώνει" τις πόλεις της Βορείου Ηπείρου, τον αλύτρωτων Ελληνικών εδαφών.

Περιμέναμε φέτος να έχει γίνει μία σχετική διόρθωση στο ιστορικό επετειολόγιο των δύο επιτελείων, ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ, πλην όμως όπως φαίνεται η ΕΠΙΣΗΜΗ άποψη των ηγετών των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων παραμένει η ίδια, η Β. Ηπειρος δεν είναι Ελληνική;;;

Σας παραθέτουμε παρακάτω τις περσινές αναρτήσεις μας και τις αφήνουμε στην κρίση σας.
Κόκκινη κάρτα στον Α/ΓΕΣ
Κόκκινη κάρτα και στον Α/ΓΕΕΘΑ
"Ρεπούσειο" Ιστορικό επετειολόγιο ακολουθεί το ΓΕΕΘΑ και το ΓΕΣ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΣΟΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΙΣΑΙ. ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ.

Ανώνυμος είπε...

οι σταθερες αποψεις του blog χωρις υστεριες και ακροτητες (οταν εχεις να κανεις με τους αρχηγους μονο κατι σε πιανει..) με εχουν κρατησει αναγνωστη πολλους μηνες.θυμηθηκα και τις αναρτησεις,μαλιστα ειχε διορθωθει μια αμεσως,γιατι συνεχισαν φετος τα ιδια.καλα εκανες και το ανεδειξες το θεμα ας ελπισουμε του χρονου να εχουν βαλει μυαλο καλες γιορτες σε ολους τους αναγνωστες σας και σε σας καλη δυναμη.