Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Ποιοί είναι οι βολεμένοι κοι "βολεμένοι"!

Παρασκευή+13 έκανες ατόπημα στο άρθρο Τέλος στο βόλεμα στις Ένοπλες Δυνάμεις

Εκεί που σας παίρνει, όταν σας έπαιρνε γιατί τώρα δεν σας παίρνει!
Και ο νοών νοείτω..

"Οι ΕΠΟΠ είναι άτομα χωρίς ουσιαστικά κριτήρια μονιμοποίησης που έχουν καταφέρει να «τρουπώσουν»
-όπως έλεγε και ο Κώστας Βουτσάς-με μοναδική προοπτική να συνεχίσουν να εργάζονται σε «βοηθητικές» εργασίες που δεν απαιτούσαν ουσιαστική εξειδίκευση"!!.
Η Αβάντα των ΜΜΕ για τις απολύσεις στο στράτευμα είναι πλέον απροκάλυπτη και προκαλούν με την στάση αυτή, τους ΕΠΟΠ και τις οικογένειες τους. Δεν το περίμενα από την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ+13 μια εφημερίδα που εκδίδει ειδική έκδοση για τους ένστολους (όσο και αν δεν συμφωνώ με αυτόν τον όρο) τέτοια ατόπημα. Πόσο ακόμη θα παίζετε με τον πόνο των συμβασιούχων κύριοι διαπιστευμένοι?
Η νομεγκλατούρα που δεν πληρώνει ΦΠΑ τολμά να κρίνει όσους είχαν την ιδέα να φορέσουν την στολή του ελληνικού στρατού για να βρουν μια δουλειά και ένα μισθό για το πάμπλουτο σπίτι τους. Το κονκλάβιο μετά την συνεδρίαση των καρδιναλίων αποφάσισε για την επαγγελματική απόδοση των ΕΠΟΠ όταν στερείται άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος.
Είναι αξιοζήλευτο να κάνεις 15 υπηρεσίες το μήνα με διπλές σκοπιές, να κάνεις όλες τις εργασίες της μονάδας για να πάρεις 850 ευρώ το μήνα. Είναι απίστευτο πως πόσο σε ζηλεύουν οι φίλοι σου όταν κάνεις όλες τις γιορτές μέσα και μακριά από την οικογένεια σου. Είναι φοβερή εμπειρία να κοιμάσαι μαζί με άλλους τουλάχιστον 20 και να ανέχεσαι την ιδιοτροπία του καθένα. Αλλά δεν είναι το ίδιο με το να είσαι άνεργος και να σε τρέφει 30 χρόνων η μάνα σου εάν έχει και αυτή καμία σύνταξη.
Επειδή όλα φαίνονται ωραία στα χαρτιά κύριοι να σκεφτείτε και πόσους ανέργους θα προσθέσετε στον δρόμο για να εξοικονομήσετε χρήματα για το διεφθαρμένο σύστημα σας. Το πολιτικοστρατιωτικό κατεστημένο δεν θα επηρεαστεί αλλά θα απορροφήσει όλα τα κονδύλια από της αποδοχές των ΕΠΟΠ για νέα αμυντικά συστήματα που δεν θα χειρίζεται και δεν θα συντηρεί κανείς.
Μην τρέξει κανένας άλλος να συμπαρασταθεί στους υπό απόλυση γιατί δεν θα γίνει πιστευτός πια. Ζώντας μέσα με μια εικονική πραγματικότητα και προσπαθώντας να ξεχωρίσουμε το ψέμα από την αλήθεια πέφτουμε από την μία παγίδα στην άλλη. Το δούλεμα, η κοροϊδία δεν είναι πλέον ανεκτή. Μας έχετε όλους γραμμένους πολιτικοί, στρατιωτικοί, ΜΜΕ, δημοσιογράφοι. Δεν σας νοιάζει παρά να εξυπηρετήσετε το αφεντικό που πληρώνει τον μισθό σας και όλοι οι άλλοι να πάνε να πνιγούνε.
Ε λοιπόν δεν θα κρύψω τα λόγια μου. Δεν έχουμε πλέον τίποτα να χάσουμε. Δεν θέλουμε τον παχυλό αυτό μισθό για να βάλουμε νερό στην πισίνα της βίλας μας αλλά για να επιβιώσουμε. Εάν χάσουμε και αυτό το μοναδικό στήριγμα μας γιατί δεν έτυχε ο μπαμπάς μας να είναι κάποιο λαμόγιο με λεφτά αισθήματα, θα έρθουμε να σας βρούμε. Τι άλλο μας μένει, δεν θα σας παρακαλέσουμε να μας λυπηθείτε για ένα ξεροκόκκαλο από τα αποφάγια σας. Θα βγω στο δρόμο να αρπάξω ότι βρώ.
Και ξέρετε και κάτι άλλο μας πρήξατε. Όλο εσάς και εσάς βλέπουμε και ακούμε. Εμάς πότε θα μας ακούσει κάποιος να μιλάμε. Μας βαράτε όταν δεν έχουμε δικαίωμα να μιλήσουμε δημόσια με την αναστολή των δημοκρατικών δικαιωμάτων που έχουμε από την ημέρα κατάταξής μας. Είμαστε πολύ εύκολος στόχος χωρίς συνδικαλισμό. Αττία να πας στον σωματεία των πολιτικών υπαλλήλων να κάνεις τσαμπουκά για να σε φάνε ζωντανό. Μπρούκλη με τις ξωβυζούδες... Πες μας σε πιο σοβαρό πρόβλημα μας στήριξες. Μόνο την τσάμπα παπάτζα σου πετάς και φεύγεις. Ρε είμαστε άνθρωποι δεν είμαστε ζώα επειδή έχετε απωθημένα με την χούντα που όλοι οι ΕΠΟΠ ήταν αγέννητοι. Ήμαρτον πια.
Όσο για την ηγεσία μας δεν θα το πίστευα το πόσο άκαπνοι είναι εάν δεν υπηρετούσα. Δεν τους χρειάζονται τους ΕΠΟΠ και δεν τολμούν να μιλήσουν και να φέρουν αντίρρηση στους κατοχικούς υπουργούς? Θα βρομοκοπήσουν στρατόπεδα, αεροδρόμια και πλοία μόλις μας την κάνουνε και θα περνάνε μέσα όλοι χωρίς σκοπιές. Θα ξεμείνετε από κόσμο, προσωπικό και πληρώματα.
Δεν αναμένω απάντηση ούτε να μας καταλάβει κανένας και εννοώ όλους τους «ένστολους». Έτσι και αλλιώς όλοι την βολή τους κοιτάνε. Ασχολήσου με τίποτα άλλο. Οι στρατιωτικοί δεν είναι για τα δόντια σας και δεν μασάμε πλέον! Πάρτε όλοι τα κουλά σας από αυτούς και μην τους αγγίζεται.
Συντακτική ομάδα army alert


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ" ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΡΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ Η ΚΑΤΙ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΟΥΒΕΡΝΟ ΤΩΝ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΙΔΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Οι πραγματικά βολεμένοι είναι Δημόσιοι υπάλληλοι ή διευθυντές στης ΔΕΚΟ.
Τους υπόλοιπους (ΕΜΘ-ΕΠΟΠ) θα μας φάει η μαρμάγκα και θα φάμε και πόρτα.

Unknown είπε...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΟΥ ΠΕΙ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13 ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΙ ΕΠ.ΟΠ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΕΤΟΙΜΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΟΠΩΣ Η Ζ ΜΑΚ ΤΟ ΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠ.ΟΠ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΛΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΤΟ CQB ΟΙ ΑΠΕΜΠΛΟΚΕΣ TO HELLOCASTING OI ΚΑΤΑΡΙΧΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΑΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ;;;;;ΕΝΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΕΠ.ΟΠ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Ανώνυμος είπε...

xexexe

το ΒΗΜΑ και η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΕΚΛΕΙΣΕ
σε λίγο θα ακολουθήσουν και άλλες εφημερίδες.

Ο κόσμος πλέον ξύπνησε δημοσιογραφίσκοι της κακιάς ώρας.
Αλήθεια ξέρετε ότι μετά τους ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ είστε εσείς ση λίστα;;;;;