Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Και διηγώντας τα να κλαις... (Μέρος 2)

Η αφαίμαξη της ακίνητης περιουσίας του ΜΤΣ
Σήμερα σας αποκαλύπτουμε την εκποίηση έξι (6) καταστημάτων του ΜΤΣ









3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα δυστυχώς είναι τι έχει απομείνει και πως μπορεί να αξιοποιηθεί καλύτερα προς όφελος των συναδέλφων και όχι των αρπακτικών!Επίσης το χρέος του ΜΤΣ αλήθεια πόσο είναι;Το χρέος του κράτους προς το ΜΤΣ πόσο είναι;Ίδωμεν.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕΡΙΣΜΑ . ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΑΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕΡΙΣΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ. ΟΛΟΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΜΕΙΩΣΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΠΟΡΟΥΣ ΛΑΜΒΑΝΑΜΕ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΗΓΗ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕΡΙΣΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ, ΚΕΦΑΛΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΣΡΟΩΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ. ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΔΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΗΜΟ ΤΑΜΕΙΟ. ΟΥΔΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΑΛΟ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΧΟΡΗΓΕΙ ΜΕΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΤΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ. ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΒΕΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ (12000), ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΣΡΟΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΩΡΙΣΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΔΙΑΚΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΕΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΥΧΟΙ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠ.ΟΙΚ.ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ;ΕΑΝ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΟΔΕΥΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

Οι κύριοι ΚΟΡΑΚΗΣ και ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ, Πρόεδροι της Ε.Α.Α.Σ. και της Π.Ο.Α.Α.Σ.Α., αντίστοιχα, τι έκαναν, όταν συμμετείχαν (οι ίδιοι ή εκπρόσωποί τους) στα Διοικητικά Συμβούλια του Μ.Τ.Σ.; ΄Επαιρναν οι συμμετέχοντες απλώς την αντιμισθία τους; Ποιές οι παρεμβάσεις τους; ΄Ελεγαν ναι σε όλα; Τι απολογούνται; ΝΤΡΟΠΗ τους!!!