Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΜΤΣ : ΜΕΙΩΣΗ ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

-50% θα πάρουν οι μερισματούχοι του ΜΤΣ με την καταβολή του Β΄ τριμήνου 2011!

1. Ανακοινώνεται στους μερισματούχους του ΜΤΣ ότι με την υπ΄ αριθμ. Φ.951.1/1/68/2193/Σ.61/5-1-2011 Απόφαση του κ. ΥΕΘΑ, η οποία ενέκρινε το υπ΄ αριθμ. 19/3/16-12-2010 Πρακτικό του ΔΣ/ΜΤΣ, το χορηγούμενο μέρισμα για το έτος 2011 μειώνεται σε ποσοστό είκοσι πέντε τοις εκατό (25%) έναντι του καταβληθέντος μερίσματος κατά το έτος 2010.

2. Η απόφαση αυτή ισχύει από 1-1-2011 και δεδομένου ότι το μέρισμα Α΄ τριμήνου 2011 έχει ήδη καταβληθεί στους δικαιούχους, η ανωτέρω μείωση θα διενεργηθεί αναδρομικά και θα εκκαθαριστεί με την καταβολή του Β΄ τριμήνου 2011.

ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά την είδηση!!!
Όσοι επισκέπτονται το ιστολόγιο το γνώριζαν από 6-1-2011,όταν είδαν σχετικό σχόλιό μας!!!ΜΟΙΡΑΡΧΟΣ.-

Ανώνυμος είπε...

25 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ? ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ .ΕΔΩ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΑΓΧΟΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!!!
ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΤΝ.
ΚΑΘΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ,ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ......ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ.
ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ..... ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΣΑΤΕ?????
ΚΑΘΗΣΤΕ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΝΑΤΕ ΡΟΥΠΙ.
ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΣΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΟΥΝ.
ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ.....
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΣΑΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.
ΕΙΜΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ????
ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΡΟΥΦΗΞΗ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΛΑΦΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΤΣ???? ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΓΡΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΚΡΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΒΑΝΕ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΡΙΑΣ ΜΕΡΚΕΛ ..... ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΤΟΝ ΘΟΥΡΙΟ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ........(ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ!!!!!!!)

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ .ΑΥΤΗ Η ΑΠΡΑΓΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΛΕΙΝΑΝΕ ΔΡΟΜΟΙ,ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ,ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΕ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ (ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ - ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ-ΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ κ.α.).ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ,ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ; ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΜΤΣ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΕΥΣΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

΄Οταν μεγάλη μερίδα συναδέλφων έκανε αγώνα και μετέβη την 25-10-2010 στο Μ.Τ.Σ. για παράσταση διαμαρτυρίας (αποτέλεσμα της οποίας ήταν να καταβληθεί την επομένη το μέρισμα), ο Ισόβιος Πρόεδρος της Παν.Ομοσπ.Αποστράτων Αξιωμ.Σωμάτων Ασφαλείας Ταξίαρχος Χωρ/κής ε.α. Νικόλαος ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ τους συκοφαντούσε και τους αποκαλούσε "Ταραξίες",ενώ ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Μ.Τ.Σ. (αυτός που έχει και τις μεγαλύτερες διαχρονικές ευθύνες) μίλησε για "κατάληψη"!!!

Να τους χαιρόμασθε και τους δύο!!!