Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Νέος πρόεδρος της ΕΑΑΣ ο Παντελής Μαυρουδόπουλος


Οι απόστρατοι αποφάσισαν να αντιμετωπίσουν δυναμικά τις εις βάρος τους δυσμενείς και προειλημμένες αποφάσεις.
Απαιτείται συσπείρωση όλων γύρω από τον νέο πρόεδρο!

Αντιπρόεδρος φαίνεται να εκλέγεται ο κ. Δανιάς, ενώ σίγουρες είναι θέσεις στο ΔΣ των κκ Μπουϊκίδη Ε και Τοτονίδη Ν.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία στο νέο Πρόεδρο. Δυστυχώς για αυτόν, από το έργο που θα παρουσιάσει η ΕΑΑΣ τους επόμενους μήνες, θα εξαρτηθεί εάν του χρόνου που δεν θα είναι αναγκαστική η εγγραφή και η συνδρομή των μελών, θα συρρικνωθεί στο 15% των μελών της και στο 7% των εσόδων της ή θα διατηρήσει τα μέλη της επιδεικνύοντας δράση με αλλαγή φιλοσοφίας και πρακτικών. Η κυρίαρχη αποστολή της ΕΑΑΣ είναι η προάσπιση των συμφερόντων των μελών της με έργα. Τα αναμένουμε κ. Πρόεδρε...

mike είπε...

Συγχαρητήρια!!!!!!! τώρα ξεκινούν τα καλά!!! Προχωρήστε δυναμικά και εμείς μαζί σας Καλό κουράγιο και δύναμη. Ο δρόμος έχει πολλές δυσκολίες αλλά θα τα καταφέρουμε !!!! και πάλι μπράβο στον νέο πρόεδρο!!!

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικός ως Στρατηγός Μόνο καλά λόγια άκουγα για αυτόν. Ελπίζω τώρα να είναι ακόμη καλύτερος.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΤΕ ΓΥΡΟ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟ ΣΤΑ ΜΕΛΗ.
ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΑΚΙΣΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΣΚ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΕΑΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ

Ανώνυμος είπε...

Ενας και μονον ενας ηταν το ονομα του Παναγιωτακης ....υπαρχει κανεις που δεν τον ξερει ???γιατι αραγε τον ξερουν ολοι .
Ολοι εσεις κυριοι οταν ησασταν ε.ε τι κανατε ??? Ενα μονο οχι πολλα ΕΝΑ.
Υπαρχει μια διαφορα τοτε δεν μιλαγατε για να μην χασετε την καρεκλα τωρα πρεπει να μιλατε για να την κρατησετε !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Είναι καλό οι ηγεσίες των φορέων να αλλάζουν, αφενός γιατί δίνουν ότι να έχουν να δώσουν στα πρώτα χρόνια της θητείας τους και γιαυτό θα πρέπει να υπάρχει περιορισμός, ώστε να μη γίνονται "καθεστώς" και αφετέρου γιατί τα νέα πρόσωπα θα έχουν με την ενεργητικότητα και το ζήλο τους σίγουρα να προσφέρουν νέες ιδέες και νέο όραμα. Δυστυχώς όμως, στη Πανελλήνια Ομοσπονδία Αποστράτων Αξιωματικών Σωμάτων Ασφαλείας, έχουμε Πρόεδρο, για σχεδόν δύο δεκαετίες,τον Ταξίαρχο Χωροφυλακής ε.α. (από το 1983) Νικόλαο Κουτρουμπή, ηλικίας σήμερα άνω των 80 ετών. Τι μπορεί πλέον να μας προσφέρει αυτός ο άνθρωπος; Εξαιτίας του (με το καθεστώς που έχει διαμορφώσει) υπάρχει απροθυμία των συναδέλφων να συμμετέχουν στις Ενώσεις. Η παρουσία του λειτουργεί αποτρεπτικά. Τα καταστατικά είναι έτσι διαμορφωμένα, ώστε να μην επιτρέπουν την είσοδο νέου αίματος.

Ευχόμαστε λοιπόν ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο νέο Πρόεδρο της Ε.Α.Α.Σ.!!!!

Και ας παραδειγματιστούν οι συνάδελφοι της αστυνομίας, ώστε και αυτοί να ανανεώσουν τις Ηγεσίες τους!!!

Παντελής Μαυροδόπουλος είπε...

θα εκτιμούσα ιδιαίτερα έστω και ανώνυμα ( προσωπικά δεν με εκφράζει), να κατατεθούν συγκεκριμένες προτάσεις - ιδέες και σχόλια από όσον το δυνατόν περισσοτέρους Συναδέλφους.

Αυτές θα με βοηθήσουν πολύ στο δύσκολο έργο που θα αναλάβω προεδρέυοντας του νέου Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ.

Εγώ σας υπόσχομαι ότι θα πράξω το καθήκον μου, αλλά επιθυμώ την συμπαράταξη όλων σας στις δυσμενείς συγκυρίες που βιώνουμε.

Μην ξεχνάτε ότι ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, σας χρειάζομαι όλους και πρέπει να το αποδείξετε εμπράκτως.

Με τιμή προς άπαντες

Αντγος ε.α Παντελής Μαυροδόπουλος

Αντώνης Τζαμπάζης είπε...

Άκουσε λοιπόν κύριε Μαυροδόπουλε!!
Τα λόγια και οι προτάσεις είναι περιττά. Ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις και αν δεν ξέρεις κακώς ήσουν υποψήφιος, κακώς εξελέγης και το κυριότερο, φοβάμαι ότι επί προεδρίας σου θα δούμε πολύ γρήγορα τα χειρότερα να έρχονται.
Εγώ προσωπικά ψήφισα Κρασσά γιατί δεν έδωσε τη χαρά στο "σύστημα" να τον "διώξει", όπως έκανε με σένα και κάποιους άλλους υποψήφιους,και υπήρχε έτσι ελπίδα κάτι να διορθώσει προς το καλύτερο.
Υπήρχε τόσος "προεκλογικός χρόνος" για ιδέες και προτάσεις, τί έκανες;
Τώρα περιμένεις;Καληνύχτα....
Αντώνης Τζαμπάζης
Ταξίαρχος ε.α.(Για μένα δεν λέει τίποτε πλέον)

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΩΝΗ ΣΩΣΤΟΣ.....ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΜΕ ΓΛΑΦΥΡΟΤΑΤΑ...ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ..
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΆΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ Η ΕΑΑΣ ΝΠΙΔ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΜΑΣΑ...ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ Ο ''ΚΟΥΚΟΣ'' ΘΑ ΜΕΊΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΠΙΔ..

Ανώνυμος είπε...

Αντώνη κλπ συνάδελφοι, εαν δεν σας λέει τίποτα η συμμετοχή σας στην ένωση ή ακόμη περισσότερο η ιδιότητα σας (ε.α) είναι σαφώς δικαίωμα σας και σας προτείνω να ασχολειθείτε με άλλα θέματα που θα σας κάνουν ευτυχισμένους. Στην ένωση, σε τέτοιους δύσκολους καιρούς δεν χωρούν προσωπικά βιώματα, πικρίες και ρεβανσισμοί του παρελθόντος. Είναι αλήθεια πως ο νέος πρόεδρος και τα νέα μέλη του Δ.Σ έχουν σημαντικό έργο να επιτελέσουν και βέβαια θα' πρεπε να είναι έτοιμοι από χθές. Θεωρώ ότι μια άμεση ανοιχτή διαβούλευση για συζήτηση των κυριοτέρων (συγκεκριμένων) θεμάτων, σε συνεργασία και με άλλους φορείς (όπως ΑΝΕΑΕΔ, ΑΚΙΣ, κλπ)αλλά και με τους συνυποψηφίους που δεν εκλέχθηκαν, θα συνέβαλε στην ουσιαστική ενημέρωση, στον καθορισμό της κύριας προσπάθειας, στην παράλληλη συνεργασία,κλπ. Κε Πρόεδρε σημαντικό θέμα αποτελεί η τροποποίηση του καταστατικού, όσον αφορά την δυνατότητα εκλογής (μόνο ανώτατοι!!!)Με ευχές για ουσία και αποτελεσματικότητα στο έργο σας.

Η.Η