Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

Αυξάνονται οι φωνές αντίδρασης για την εισαγωγή αλλογενών στις στρατιωτικές σχολές και την στάση της στρατιωτικής ηγεσίας..

Με απόφαση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, από φέτος, καταργήθηκε ως αντισυνταγματική; η προϋπόθεση να είναι Έλληνες-ίδες το γένος, οι υποψήφιοι-ες για φοίτηση στις στρατιωτικές παραγωγικές Σχολές, δηλαδή οι μελλοντικοί-ές Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί που θα στελεχώσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας.
Με απλά λόγια, οι υποψήφιοι Αξιωματικοί- Μόνιμοι Υπαξιωματικοί που θα γίνουν από φέτος δεκτοί στις Στρατιωτικές Παραγωγικές Σχολές (Ευελπίδων-Ναυτικών Δοκίμων-Ικάρων-Μονίμων Υπαξιωματικών), δεν απαιτείται να είναι Έλληνες-ίδες το γένος. Εφόσον κατέχουν την ελληνική ιθαγένεια, θα μπορούν να είναι υποψήφιοι για εισαγωγή στις υπόψη στρατιωτικές σχολές μέσω των πανελληνίων εξετάσεων.
Για του λόγου το αληθές…
Στην προκήρυξη διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών των Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΣΕΙ) και των αντιστοίχων Ανωτέρων (ΑΣΣΥ) του ακαδημαϊκού έτους 2009-2010, μεταξύ των άλλων προσόντων καθοριζόταν ότι:  Οι υποψήφιοι να είναι Έλληνες-νίδες το γένος και να έχουν την Ελληνική ιθαγένεια

Στην αντίστοιχη προκήρυξη του φετινού διαγωνισμού, καθορίζεται ότι: Οι υποψήφιοι να έχουν την Ελληνική ιθαγένεια

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας υποστηρίζει ότι έτσι εξισώνεται η μεταχείριση όλων των Ελλήνων πολιτών, με το σκεπτικό ότι η ύπαρξη καταγωγής από Έλληνα πατέρα ή μητέρα, προβλέπεται μόνο για την εκλογή στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας και για καμία άλλη δημόσια θέση.
Εάν η κυβέρνηση θεωρεί τις Ένοπλες Δυνάμεις ως μια απλή Δημόσια Υπηρεσία της χώρας, πράγμα το οποίο έχει αποδείξει με τις πρόσφατες ενέργειές της, καθώς και με επίσημες δηλώσεις επιφανών στελεχών της, τότε το σκεπτικό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας είναι και συνταγματικά και ηθικά ορθό.

Έχει όμως την πολυτέλεια μια χώρα που αντιμετωπίζει ποικίλα εξωτερικά προβλήματα-απειλές (τουρκική επιθετικότητα, Σκοπιανό, θέμα Τσαμουριάς, λαθρομετανάστευση, κλπ.) να αντιμετωπίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις της, σαν μια απλή Δημόσια Υπηρεσία και να επιτρέπει να υπάρχουν στα <<σωθικά>> τους αλλογενείς αγνώστου και απροσδιορίστου εθνικότητος και φυλής Αξιωματικοί και Μόνιμοι Υπαξιωματικοί;

Μήπως για να ικανοποιηθούν πολιτικές σκοπιμότητες, <<παίζουμε>> με τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, δηλαδή με τον εγγυητή της εθνικής ασφάλειας και της ακεραιότητας της χώρας μας, όπως <<παίξαμε>> με την οικονομία της χώρας με τα γνωστά αποτελέσματα;

Η στρατιωτική ηγεσία γιατί συμφώνησε με αυτό <<ελαφρά τη καρδία>>;

Μάλλον δεν έγινε ακόμη αντιληπτό από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία ότι όταν μια χώρα <<παίζει>> με τις πηγές της εθνικής της ισχύος (οικονομία, Ένοπλες Δυνάμεις, διπλωματία, κλπ), θα οδηγηθεί αργά ή γρήγορα στον περιορισμό ή/και στην απώλεια της εθνικής της κυριαρχίας. Ήδη αυτήν την περίοδο και για πολλά ακόμη χρόνια, θα βιώνουμε την οικονομική εξάρτηση της χώρας μας με ό,τι αυτό συνεπάγεται.


Γεώργιος Πασχάλης
Ταξίαρχος (ΠΖ) ε.α.
ΣΣΕ/83

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!
Αγαπητέ συνάδελφε, τίποτα από όσα γίνονται σήμερα δεν είναι τυχαίο. Οσο η στρατιωτική ηγεσία επιμένει στο ανεδαφικό πλέον "υπακούμε σε διαταγές", τέρατα και σημεία προδιαγράφονται. Η ηγεσία και μόνον αυτή μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ομως όλοι ανήκουν στην ίδια "φυλή" και κάθε αντίδραση θα αποτελέσει έκπληξη μεγέθους Fukushima! Βέβαια κανένα πρόβλημα δεν είναι άλυτο, αλλά πρέπει πάντα να καταφεύγουμε σε ακραίες λύσεις? - ΥΓ

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΟΓΚΩΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΑΣΧΟΥΛΟΥΝΤΑΙ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΜΑΧΙ .
ΟΙ ΄΄ΜΙΚΡΟΙ΄΄ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΄΄ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΟΥΣ''ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ.
ΥΓ.Κ. ΤΑΞΙΑΡΧΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΄΄ΤΣΙΚΟΥΡΑΤΑ΄΄ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΔΡΑΣΗ.ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ. ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΩΤΙΚΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ. ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΨΕΥΤΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, αφού θέλουν και βλέπουν τις ΕΔ σαν μια απλή δημόσια υπηρεσία και εμάς σαν δημόσιους υπαλλήλους, προτείνω να δουλεύουμε 07.30-14.30, να σταματήσουμε τις μεταθέσεις, τις υπηρεσίες, τις ασκήσεις τις πτήσεις και τις περιπολίες πέραν του ωραρίου, τις απλήρωτες υπερωρίες, τα φυλάκια και ότι άλλο είναι έξω από τον δημοσιουπαλληλικό κώδικα.Να φύγουμε και από τον ΣΠΚ...και να έχουμε ωραίες δημοσιουπαλληλικές ΕΔ...

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι των στρατιωτικών επιτροπών
¨κόφτε τους¨ σε ιατρικές εξετάσεις και ψυχοτεχνικές δοκιμασίες.
Θωρακίστε το στράτευμα.
Είναι χρέος σας να δώσετε το μήνυμα στα λαμόγια. Δώστε την ευκαιρία στα άνεργα Ελληνόπουλα που αγαπούν τον θεσμό του στρατού να τον κάνουν επάγγελμα και στάση ζωής.
Και μήν ξεχνάτε, αύριο οφείλουμε σεβασμό και φόρο τιμής σ΄αυτούς που διακωμωδεί ο σκάϊ και οι άλλοι πληρωμένοι τουρκορουφιάνοι.
ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ.
Μόνο αυτό μας έχει απομείνει πιά.-

Αξκος ε.ε.

Ανώνυμος είπε...

α ρε και μονο οταν σκεφτομαι οτι θα ερθει ανθυπολοχαγος αλβανος η μουσουλμανος να με διαταξει με πιανει γελιο, ας τους στειλουν δεν υπαρχει περιπτωση να υπακουσουμε σε αλλοδαπους μονον απο ελληνα παιρνουμε διαταγες,και τι ελληνα για να μην μπερδευομαστε,οχι τους γιαλαντζι-να εχει το ιδιο αιμα με εμενα,την ιδια θρησκεια,την ιδια γλωσσα,τα ιδια ηθη και εθιμα,αλλα και την ιδια εθνικη καταγωγη.

Ανώνυμος είπε...

5:15
ΚΟΨΕ ΚΑΤΙ!
ΔΕΣ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
ΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ
ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ
ΘΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ: ΤΟΝ ΑΡΤΟΝ ΗΜΩΝ ΤΟΝ ΕΠΙΟΥΣΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν κάνω λάθος είσαστε εν αποστρατεία μετά τις τελευταίες κρίσεις στον Ε.Σ,και ρωτώ τώρα εκ του ασφαλούς τραγουδάς?τώρα σε πήρε ο πόνος? αν ησουν σημέρα ταξίαρχος Δκτης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας στον Έβρο θα έγραφες ενυπόγραφα αυτό το κείμενο?

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια κυριε Ταξίαρχε...δυστυχώς ομως επιβεβαιώνετε το οτι οι αξιοπρεπείς φεύγουν απο αυτό το σημερινό "κατάντημα'' που επιμένουν να το λένε Στρατό...ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 0817μμ, κάνεις λάθος. Ο κ. Ταξίαρχος έφυγε με αίτηση αποστρατείας, αν και είχε όλα τα τυπικά αλλά και ουσιαστικά προσόντα να γίνει ανώτατος. Όσοι είμαστε περί την Ιερουσαλήμ, γνωρίζουμε τις μάχιμες θέσεις αλλά και τις θέσεις κλειδιά (όλες επιχειρησιακές) που έχει υπηρετήσει. Από Έβρο μέχρι Δκτης Σαμοθράκης. Εγώ γνωρίζω λίγους που παραιτήθηκαν έχοντας αυτά τα προσόντα για ανώτατοι και ο ένας είναι αυτός. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΗ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ είπε...

ΚΥΡΙΕ ΤΟΥ 8:17, ΥΠΕΒΑΛΑ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝ 2010 ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΘΗΚΑ ΤΟ ΦΕΒ 2011. ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ (ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ), ΑΠΟΧΩΡΗΣΑ ΟΙΚΕΙΑ ΒΟΥΛΗΣΕΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΦΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ. ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΕΘΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΕΡΓΟΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΑΣΦΑΛΗ ΠΛΑΙΣΙΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ(ΠΖ)ε.α.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΚΥΡΙΕ? Η ΣΣΑΣ ΚΑΙ Η ΣΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΩΣ ΠΗΓΗ ΙΣΧΥΟΣ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΣΑΣ ΠΟΥ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΛΙΓΟ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΗ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΩΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΘΙΞΑΤΕ ΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

"όταν μια χώρα παίζει με τις πηγές της εθνικής της ισχύος"

Οι πηγές εθνικής ισχυος είναι η τρόικα, το ΝΑΤΟ, η Μέρκελ, οι ΗΠΑ με τις οποίες η κυβέρνηση δεν παίζει καθόλου αλλά τηρεί προθύμως και ανευ αντιλογίας τας διαταγάς των.
Ασε λοιπόν τους αλλοδαπούς και κτανόησε το βαθος του προβλήματος.
Για να στο πω και στρατιωτικά μια και είσαι- ησουν φαβορι στρατάρχης:
Ο εχθρος εχει καταλάβει και τα Β κλιμακια και εσυ κάνεις επιθεώρηση στις προφυλακες μάχης.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ είπε...

ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΤΩΝ 12:24 ΚΑΙ 12:28, ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΑ ΤΙΣ ΣΣΑΣ-ΣΑΝ. ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΥΠΟΨΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΒΑ ΣΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΜΕΡΟΣ.ΤΙΣ ΤΙΜΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ. ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΛΑ Κ.ΤΑΞΙΑΡΧΕ.Η ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ.ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!

Ανώνυμος είπε...

"Η στρατιωτική ηγεσία γιατί συμφώνησε με αυτό "ελαφρά τη καρδία";"

Να διαφωνήσει πώς, δηλαδή; Η απόφαση είναι πολιτική και οι ΕΔ δεν έχουν λόγο σ' αυτήν. Δεν ερωτώνται, διότι δεν είναι αρμόδιες. Ως αξιωματικός ε.α., το γνωρίζετε αυτό, έτσι δεν είναι;

Τώρα θα ανοίξουν οι παραγωγικές σχολές και για τους Έλληνες μουσουλμάνους της Θράκης, για τους οποίους τόσα χρόνια έμεναν κλειστές.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!

ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΥΡΙΟ: ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΤΗ ΣΑΜΟ Ή ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ?