Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Βενιζέλος έφυγε από την παρέλαση πριν την ολοκλήρωσή της!

Μεγάλο παλικάρι ο υπουργός Εθνικής Αμύνης, Ευάγγελος Βενιζέλος, έφυγε από την παρέλαση πριν την ολοκλήρωσή της. Πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο στα ελληνικά χρονικά, ο πολιτικός προϊστάμενος των Ενόπλων Δυνάμεων, να την… κοπανά από την παρέλαση από το φόβο των εξαγριωμένων πολιτών! Είναι μία κυβέρνηση φυγάδων, αρχίζουν και το συνειδητοποιούν! Λέτε να προθερμαίνουν και τα ελικόπτερα διαφυγής; [βίντεο από το seleo.gr]


http://www.tsantiri.gr/koinonia-kinimata/vinteo-o-venizelos-efige-apo-tin-parelasi-prin-tin-oloklirosi-tis.html

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ
ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΔΕΧΘΗΚΕ ΠΟΛΕΣ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΑ ΦΑΝΗΚΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ 10-15 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΟΜΙΖΩ.
ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝΑ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ.
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΥΛΙΝΗ ΓΛΩΣΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Που να καταλάβεις εσύ τι γίνεται. Δεν σε βοηθούν η όραση και η ακοή σου από την πράσινη γλίτσα. Ελπίζω να πάρεις κανένα ψαροκόκαλο να μην πάει χαμένος ο κόπος σου από την υπηρεσία απαντήσεων στα μπλόγκς, εφόσον το διαβάσει ο Μπένυ που τσεκάρει κάθε μέρα τα του οίκου του στο διαδίκτυο.

Καλή Λευτεριά.

Antonis είπε...

Νομίζω ότι το θέμα της ανάρτησης είναι οτιο Βενιζέλος έφυγε νωρίτερα από την παρέλαση από το φόβο επεισοδειών και όχι αν τον χαιρέτησαν οι παρευρισκόμενοι, οι οποίοι συνήθως πάνε εκεί για γνωστούς λόγους (γλύψιμο κλπ)

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ- ΚΥΡΙΑ 1156 ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ.
Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

3:19 μας έπεισες.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΝΟΥΣΕ ΠΟΛΥ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΕ ΑΚΟΜΑΤΙΣΤΕ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΕΥ "ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ" ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ!