Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Που είναι το μέρισμα Β΄ Τριμήνου 2011, οεο;

Για ενημέρωση των συνταξιούχων Αστυνομίας και Στρατού.
Επίσης, για τις προικοδοτήσεις,υπάρχει παύση πληρωμής από 1ης Οκτ.2008 (όσοι έκαναν αίτηση τότε και μετά ΔΕΝ πληρώθηκαν τα ΒΕΑ). Μέχρι και Σεπτ.2008 πληρωθήκανε κανονικά.
Σωτ.Μ.

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Β' ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει στους μερισματούχους του ότι η καταβολή του μερίσματος Β΄ Τριμήνου 2011 θα πραγματοποιηθεί εντός συντόμου χρονικού διαστήματος.

Το ΜΤΣ με νέα ανακοίνωσή του θα ενημερώσει τους μερισματούχους του για την ημερομηνία καταβολής του μερίσματος.

Εκ του Μετοχικού Ταμείου Στρατού

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειράζει με το πάσο σας , όποτε βρείτε τα χρήματα μας τα καταθέτετε, το πρώτο τρίμηνο ήταν λίγο δύσκολο τώρα συνηθίσαμε ε και 20μέρες να αργήσετε τη στο καλό θα αντέξουμε αρκεί να πληρώνονται οι βουλευτές μας ...

Ανώνυμος είπε...

Και αυτή η δόση απαιτεί τα μισά χρήματα από όσα χρειαζόντουσαν το Α'τρίμηνο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω πως ανεχόμασθε ακόμη εκείνο το προκλητικό "ανθρωποειδές" (Πρόεδρο του Μ.Τ.Σ.) με το ειρωνικό και "περισπούδαστο" γελοίο ύφος του, που νομίζει, στις όποιες συναντήσεις μας, ότι απευθύνεται σε ηλιθίους; Κάποιος πρέπει να τον στείλει στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. Είναι ο κύριος υπεύθυνος για τη χρεωκοπία του ΤΑΜΕΊΟΥ και το έγκλημα της ΑΠΙΣΤΙΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

--Όλοι οι υπάλληλοι του υπουργείου Εξωτερικών παίρνουν επίδομα έως 15.000 ευρώ. Έγγραφο ντοκουμέντο αποκαλύπτει το NEWS IT για τις ασυλόγιστες σπατάλες.
Εκατομμύρια ευρώ έχει διαθέσει ο κρατικός προϋπολογισμός (δηλαδή η τσέπη των φορολογουμένων) τα τελευταία 16 χρόνια, για να απολαμβάνουν τη φοίτηση στα ακριβότερα αμερικάνικα, βρετανικά και ιταλικά κολέγια, τα παιδιά των υπαλλήλων του υπουργείου Εξωτερικών.--

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΡΙΣΜΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΥΤΑΤΕ ΡΕ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ. ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχουν πλέον ηγέτες με παπάρια.Τους πάτησε το τραίνο.Τώρα έχουμε μόνο οσφυοκάμπτες και γλύφτες των υπολειμάτων της κουτάλας.Αυτης της κουτάλας που γλύψαν πρώτα οι πολιτικοί,καιέρχονται έπειτα οι δικοί μας να την αποτελειώσουν.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρετε στην τραπεζικη ορολογία πως ονομάζεται αυτός που καθυστερεί τις υποχρεώσεις του?
ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΣ
Και ξερεται οτι μπαινει υπο παρακολουθηση γιατι το επόμενο βημα του θα ειναι η εξαφανισή του και η μη πληρωμή των υποχρεώσεων του.
Για τον λόγο αυτό μην επαναπαύσεσθαι γιατι οπως ελεγε ο μεγάλος λαικός βάρδος ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ(ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!)

Ανώνυμος είπε...

Μόλις λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του ΜΤΣ και τα γεγονότα είναι τραγελαφικά! Τα ποσά που μπήκαν και αφορούν το Β' tρίμηνο είναι απίστευτα δυσανάλογα σε κάθε συνάδελφο, δεν έχουν καμία σχέση με τις αναγγελθείσες μειώσεις και είναι τόσο μικρά που προκαλούν γέλιο και θυμό. Υπάρχουν συνάδελφοι που είδαν στο λογαριασμό τους ποσά της τάξης των 15 ευρώ, ενώ υπήρχε και συνάδελφος με μονοφήφιο ποσό!!! Γνωρίζει κανείς κάτι; Υπάρχει κάποια νεώτερη εξέλιξη;