Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ, ΜΑΙΔΑΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Απογοήτευση μας προκάλεσε η δήθεν αποκάλυψη του πορίσματος του ΣΔΟΕ για το σκάνδαλο των υποβρυχίων. Ο άνθρωπος που βιάστηκε να μας καταδικάσει άνευ δίκης και άνευ στοιχείων, επαναλαμβάνει την ίδια πρακτική με συναδέλφους που είχαν την ατυχία να συμμετέχουν σε επιτροπές ποιοτικού ελέγχου και αποδοχής συστημάτων για τα υποβρύχια του ΠΝ. Βγάζει στη φόρα τα ονόματα τους χωρίς καν να τους δώσει μια δημοκρατική ευκαιρία να αντικρούσουν τις συκοφαντίες του.

Είναι πασίγνωστο ότι τελευταία οι μετοχές του στο σύστημα της παραπληροφόρησης του κοινού και ιδίως των συναδέλφων έχουν ανέβει. Αυτό αποδεικνύεται από την παρουσία του ως μαϊδανού που περιμένει να μιλήσει για 50 δευτερόλεπτα 3 ώρες, σε όλα τα μεγάλα και μικρά τηλεοπτικά δίκτυα που αποχαυνώνουν τον κόσμο. Παντού υπάρχει μια θέση για όποιον απαρνιέται το παρελθόν του και διαλέγει να περάσει στην άλλη όχθη του ποταμού χάρη της επιβίωσης και της δόξας.

Καμία έμπρακτη συμπαράσταση στα στελέχη όλων των κλάδων από τον αρμόδιο τομεάρχη του κόμματος της δήθεν ρήξης και ανατροπής, ΛΑΟΣ. Και για όποιον συνάδελφο αμφισβητούσε μέχρι τώρα την κοροϊδία και την προδοσία των στελεχών από τους δήθεν πατριώτες του ΛΑΟΣ, να εύχεται να μην συμμετέχει στο μέλλον σε κάποια επιτροπή γιατί κινδυνεύει να διαπομπευθεί από τον δημοσιογράφο-τομεάρχη-πρώην στρατιωτικό-και μαϊδανό του Παπαγιάννη, και ας ήταν ένα απλό πιόνι στην σκακιέρα της διεθνούς παραοικονομίας που μοίραζε μίζες.

Πως το κατάλαβε ότι εμπλέκονται οι εν λόγω συνάδελφοι στις μίζες των υποβρυχίων?
Αρκεί νομίζει η αναφορά ότι δεν καταδικάζουμε κανέναν, αλλά τους εκθέτουμε;
Αυτός ο φωστήρας του Καρατζαφέρη πως έμαθε ότι οι ανόητοι πολιτικοί είχαν ανάγκη τους στρατιωτικούς για να παραλειφθούν τα υποβρύχια? Πως θα αμφισβητούσε κάποιος αξιωματικός την απευθείας ανάθεση στην γερμανική εταιρεία με διακρατική συμφωνία που είχαν υπογράψει οι μισοί υπουργοί της τότε κυβέρνησης?

Εσείς κύριε Αντώνη στην θέση τους τι θα κάνατε? Δεν θα εκτελούσατε τις διαταγές και δεν θα συνεχίζατε να κάνετε την δουλεία όπως είχατε μάθει και τώρα το ξεχάσατε?
Τόσα πολλά παίρνετε από τον σταθμό και εκθέτετε τους συναδέλφους σας;
Με μεγάλη λύπη για την κατάντια των επιτυχημένων.
Δείτε το βίντεο που καταδικάζει συναδέλφους χωρίς την παραμικρή τύψη.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
ΥΓ: Τουλάχιστον ας μην τα εκφωνούσατε εσείς...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιό είναι το παράπονό σας κύριε "συνάδελφε";Αν μπήκατε σε μια δυο τρείς πέντε επιτροπές κάνατε καλά τη δουλειά σας; Υπερασπιστήκατε το συμφέρον της χώρας και του λαού της; Αν το κάνατε να αισθάνεστε υπερήφανος και σίγουρος για την τιμή και υπόληψή σας. Αν πάλι δεχθήκατε πιέσεις και παριστάνατε το κοματικό πυθήνιο σκυλάκι τότε είστε άξιος της τύχης σας που μάλον δεν θα είναι καλή γιατί ξέρατε και ξέρετε ότι σ αυτές τις περιπτώσεις την πληρώνει Αυτός που υπογράφει. Και μην πείτε ότι δεν μπορούσατε να κάνετε αλλοιώς. Μπορούσατε να πάτε σπίτι σας! Αν πάλι πήρατε και κανένα "δωράκι" ε τότε έχετε θράσος που βγαίνετε και γράφετε αυτά που γράφετε

Ανώνυμος είπε...

οταν εισαι εκτος χορου πολλα μπορεις να λες. Κανενας κτος απο εναν ενστολο δεν μπορει να τον κρινει ααυτον που πρεπει να κανει το καθηκον του και πιεζεται. ποσοι το επραξαν και ειναι στην αφανεια; Γιατι διασυρονται συναδελφοι ανικανοι να υπερασπιστουν τους ευαυτους των αλλα και επισης αθωοι; για την τηλεθεαση του δηθεν "αποκαλυπτικου"; Λυπουμαι αλλα τον εν λόγ κυριο τον ακουσα και στις αποκαλυψεις περι των χιλιαδων στρατηγων και μερισματων του ΜΤΣ. Λυπη μονο μπορει να προκαλει δυστυχως.

Ανώνυμος είπε...

-Πάψτε επιτέλους νά χρησιμοποιείτε τήν λέξη συνάδελφος.Αμάν νησάφι.Μήν κακοποιείτε τή Ελληνίδα λέξη κύριοι. Εξηγούμαι:συν+α+δελφός. Συν=κύρια πρόθεση,α=στερητικό ή προσθετικό μόριο (εν προκειμένω) καί δελφός = η κοιλιά τής Μάνας.Πού βλέπετε έστω καί μέ καλή πρόθεση να ισχύει τό συνάδελφος; Διότι,ούτε από τήν ίδια Μάνα είμαστε, ούτε μάς διάλεξαν, ούτε τούς διαλέξαμε τούς συναδέλφους. Διότι,εκ τού πρακτέου ούτε κοινό συμφέρον έχουμε επί τής ουσίας. Ελάτε μήν υποκρίνεστε!!! τό μόνο κοινό "ΣΥΜΦΈΡΟΝ" ηταν ο 20-1,ο 20-2 καί ο ΣΠΚ. Αντί λοιπόν συνάδελφος κυριολεκτήστε μέ τήν "κατά συνθήκην συνεργάτης".Αυτά.- ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ