Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ;

«…Τέσσερα κτήνη, 4 βάρβαροι που ούρλιαζαν και βρωμούσαν με έκαναν να δω την πραγματικότητα.» “η Αθήνα είναι μια ανοχύρωτη πόλη όπου κυριαρχούν ο φόβος…” «Δεν είναι εύκολο να είσαι Έλληνας αυτή τη στιγμή.
ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ..!

Ή πρέπει να αποσυρθείς στο σπίτι σου και απλώς να βλέπεις, σαν παρατηρητής, ή, αν θες να πάρεις μέρος στα πράγματα, θα πρέπει να γίνεις πρόσωπο υπό έλεγχο. Όχι της Αστυνομίας ή της εξουσίας αλλά του γείτονά σου, του αδελφού σου, της Ιστορίας…”

O N. Κούνδουρος στην συνέντευξή του δήλωσε: «…Κατά βάθος χαίρομαι για το συμβάν ( εννοεί την ληστεία πριν 7 μήνες ). Το γεγονός με έκανε να δω την πραγματικότητα. Είχα μια ανόητη ευαισθησία και γενναιοδωρία με την είσοδο ή μάλλον την εισβολή των ξένων στην Ελλάδα. Έλεγα ότι της….. ίδια γης παιδιά είμαστε, να μπει ο κόσμος στην Ελλάδα, να ευφρανθεί, να νιώσει ασφάλεια, να φάει, να πιει ελληνικό νερό. Ε, από την ώρα του περιστατικού τέρμα όλες αυτές οι εφηβικές μαλακίες. Τέσσερα κτήνη, 4 βάρβαροι που ούρλιαζαν και βρωμούσαν και φορούσαν μάσκες με έκαναν να δω την πραγματικότητα. Εκείνο το “μην τον κρατάς, πνίξ’ τον τον πούστη” που φώναζε ο μόνος που άκουσα να μιλάει τσάτρα- πάτρα ελληνικά,…τι το θέλανε;

Από εκεί κινήθηκε ένας μηχανισμός από σκέψεις μου, που πέταξε έξω από την Ελλάδα όλους τους μετανάστες. Δεν είναι σωστό όμως και ως κοινωνική συμπεριφορά η Ελλάδα να ανοίγει τις πόρτες της, σαν την πουτ… που ανοίγει τα πόδια της: 1.400.000 ξένοι μέσα στη χώρα; Το 15% της χώρας μετανάστες; Πόσοι Έλληνες μπορούν να απορροφήσουν αυτό το νούμερο; Και όμως έγινε. … Δεν ήθελαν μόνο να κλέψουν. Ήθελαν να σκοτώσουν. Έναν άλλο γείτονα τον έπνιξαν με μαξιλάρι. Εγώ μόλις γλίτωσα. …. Είδα μια εκδικητικότητα φυλετική, ταξική, κοινωνική, εθνική…Ήταν μίσος….

Μετά το επεισόδιο βρέθηκα στο αυτοκίνητο φίλου. Ήρθε ένας Πακιστανός να καθαρίσει τα τζάμια. Του λέει ο φίλος “όχι.”. Εγώ, που είχα περάσει την περιπέτεια, του λέω “δώστου κάτι του νεαρού, δεν πειράζει”. Του έδωσε ένα κέρμα. Το παίρνει ο Πακιστανός, το κοιτάζει και μας το πετά στα μούτρα. Πήδηξα έξω , τον έπιασα από τον σβέρκο και τον έσουρα με κακία, με ένα μίσος, στο αυτοκίνητο και του ‘πα “βρες το”.

Από πίσω ο κόσμος έβλεπε την εικόνα ενός λευκού που έσερνε έναν φουκαρά Πακιστανό σαν να ήταν σκύλος. Η εντύπωση πού έδωσα ήταν ότι η λευκή ράτσα ταλαιπωρούσε έναν φουκαρά πακιστανό σκύλο. Και όμως συνέβαινε το ανάποδο. Η παρεξήγηση είναι μέσα στη ζωή μας.

- Θα μπορούσα να χαρακτηρίσω το περιστατικό που έζησα κακιά στιγμή, αλλά έτσι θα το εξευτέλιζα. Δεν ήταν σαν το τραμ που με πάτησε στον δρόμο εξαιτίας μια αδεξιότητάς μου. Ήταν το γέννημα ενός στάτους πολύ ευρύτερου που κυριαρχεί σε όλη την Ελλάδα. Η ταπείνωση ενός έθνους σε σημείο να μην μπορεί να κυκλοφορήσει κανείς στο δρόμο χωρίς το καρδιοχτύπι μη τυχόν του τύχει το απρόσμενο κακό. Όπως μου είπε ο αστυνομικός διευθυντής που με βρήκε τότε, “η Αθήνα είναι μια ανοχύρωτη πόλη όπου κυριαρχούν ο φόβος, η ανησυχία και το απρόσμενο”….

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Oι Κινέζοι έχουν μια παροιμία που λέει ''δεν είναι τίποτε εκατό βουρδουλιές σε ξένο πισινό''
Αυτό μας λένε οι ψευτοπροοδευτικοί, μέχρι να έρθει η σειρά του δικού τους πισινού, οπότε τύφλα ν'άχει ο φασισμός.
Ρε πως αλλάζουν οι καιροί!!

Ανώνυμος είπε...

O N. Κούνδουρος στην συνέντευξή του δήλωσε: «…Κατά βάθος χαίρομαι για το συμβάν ( εννοεί την ληστεία πριν 7 μήνες ). Το γεγονός με έκανε να δω την πραγματικότητα. Είχα μια ανόητη ευαισθησία και γενναιοδωρία με την είσοδο ή μάλλον την εισβολή των ξένων στην Ελλάδα. Έλεγα ότι της….. ίδια γης παιδιά είμαστε, να μπει ο κόσμος στην Ελλάδα, να ευφρανθεί, να νιώσει ασφάλεια, να φάει, να πιει ελληνικό νερό. Ε, από την ώρα του περιστατικού τέρμα όλες αυτές οι εφηβικές μαλακίες. Τέσσερα κτήνη, 4 βάρβαροι που ούρλιαζαν και βρωμούσαν και φορούσαν μάσκες με έκαναν να δω την πραγματικότητα. Εκείνο το “μην τον κρατάς, πνίξ’ τον τον πούστη” που φώναζε ο μόνος που άκουσα να μιλάει τσάτρα- πάτρα ελληνικά,…τι το θέλανε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!

Ανώνυμος είπε...

To θέμα εν τέλει είναι αν μπορούμε να διαμορφώνουμε άποψη για ολόκληρες ομάδες ανθρώπων από το δικό μας μεμονωμένο περιστατικό. Το γεγονός ότι κάποιοι από αυτούς είναι διατεθημένοι να κάνουν τα πάντα, είναι δηλάδη εγκληματίες, ξαφνικά κάνει και όλους τους υπόλοιπους να παύουν πια να είναι πεινασμένοι και εκδιωγμένοι από τις πατρίδες τους άνθρωποι; Και προσοσχή, δεν μιλάω για το αν πρέπει να ανεχθούμε την εισβολή χιλιάδων μεταναστων στην Ελλάδα, προφανώς και δεν πρέπει. Λέω όμως κάτι ίσως ακόμα πιο σηαμντικό. Μέσα μας, στη συνειδησή μας, οι παραβατική συμπεριφορά κάποιων μπορεί ξαφνικά να τους μεταλλάξει ΟΛΟΥΣ σε "στιγνους εγκληματίες"; Μπορεί να είναι αυτή η ισοπεδωτική προσέγγιση το σκεπτικό ενός υποτίθεται ανθρώπου του πνεύματος; Και το λέω αυτό γιατί πριν μερικές μέρες ο κ. Ζούλας δέχθηκε τα πυρά των στρατιωτικών επειδή αναφέρθηκε σε κάποια λαμόγια και βύσματα του στρατού χωρίς να κάνει απολύτως σαφές ότι μιλάει για κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις και όχι προφανώς για όλους. Εκεί γιατί είχαμε την ανάγκη διαχωρισμού των "κακών" από τους "καλούς", ενώ εδώ τους στουβαλιάζουμε όλους χωρίς δεύτερη σκέψη στην κατηγορία του "εγκληματία";

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ @1159 ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ,ΜΗ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

αγοραστε ολοι καραμπινες και οταν μπουν στο σπιτι σας μην τους λυπαστε, ουτε αυτοι σας λυπουνται κατευθειαν στο κεφαλι,να βοηθησουμε και την αστυνομια που της εχουνε δεμενα τα χερια,δηλαδη για να πυροβολησει η αστυνομια πρεπει πρωτα να σε πυροβολησουν, αλλα δεν μας ειπε ο μαλακας ο νομοθετης πως το σκεφτηκε αυτο!!! αν ο ληστης εχει καλο σημαδι τι γινεται??? επισης πρεπει να καταλαβουμε εμεις οι φιλοξενοι ελληνες οτι το εγκλημα δεν ειναι οπως παλια, σε κλεβανε αλλα δεν κινδυνευε η ζωη σου,γιατι αυτος που σε εκλεβε δεν ειχε σκοπο να σε σκοτωσει,σημερα οι αλλοδαποι απο της χωρες που εχουνε ερθει εχουνε αλλη κουλτουρα, στην χωρα τους η ανθρωπινη ζωη δεν εχει μεγαλη αξια,εχουνε βιωσει πολεμους,πεινα, και ειναι της λογικης ο θανατος σου η ζωη μου,μπορουν να σκοτωσουν καποιον για λιγα ευρω,επισης μετα την καταρευση της αλβανιας την περιοδο μπερισα ανοιχτηκαν πολλες στρατιωτικες αποθηκες με οπλισμο καλασνικοφ χαθηκαν 1.000.000 οπλα τα μισα πηγανε στο κοσσοβο για τον πολεμο του UCK και ενα μεγαλο μερος περιπου 300.000 οπλα καλασνικοφ πιθανολογειται οτι περασαν στην ελλαδα σε χερια κακοποιων, καταλαβενεται οτι η αστυνομια με τα πιστολια των 9mm χιλιοστων ειναι σαν να καταδιωκει ληστες με νεροπιστολα, και αποδειχτηκε με την δολοφονια των δυο ατυχων νεαρων αστυνομικων που αν ηξεραν την ισχυ του καλασνικοφ αμφιβαλω αν θα τους καταδιωκαν, λογω οτι η αστυνομια τα τελευταια 8-9 χρονια δεν περναει στρατιωτικη εκπαιδευση με αποτελεσμα να μην ξερουν τα αποτελεσματα ενος καθαρα στρατιωτικου οπλου που χρησιμοποιητε σε πολεμικες επιχειρησεις με βεληνεκες μεγιστο 3750 μετρα, τα πιστολια της αστυνομιας ειναι παιχνιδια για μικρα παιδια.πρεπει να αναθεωρησουμε τακτικη και να ειμαστε ετοιμη στην νεα εγληματικοτητα που μαστιζει την χωρα μας, δεν γινεται αλλιως,το νεο ειδος εγληματικοτητας μετα βεβαιοτητα ειναι εισαγομενο, και ηρθε με τους λαθρομεταναστες,ισως καποιους να τους συμφερει να επικρατει αυτο το μπαχαλο για να ασχολειται ο κοσμος με την εγληματικοτητα και οχι με τα πραγματικα προβληματα της κοινωνιας, το μονο που δεν καναμε στην ελλαδα ειναι ενα δελτιο ειδησεων με τα καθημερινα εγκληματα στην χωρα μας, και αυτα που ακουμε ειναι το ελαχιστο, γινονται πολυ περισσοτερα αλλα καποιοι θελουν να ωραιοποιουν την κατασταση γιατι αυτοι στα σπιτια τους εχουν μονιμα αστυνομικους, και τους φυλανε με τα χρηματα του ελληνα φορολογουμενου ,εμεις οι υπολοιποι ερμαια στην βορα των κακοποιων,πρεπει να αναλαβουμε της ευθυνες μας για να μεγαλωσουν τα παιδια μας σε μια χωρα ασφαλη,να μην σκεφτομαστε αραγε θα χτυπησει το τηλεφωνο και θα μου πουνε το παιδι σας ειναι νεκρο συνεπεια ληστειας,πρεπει να δρασουμε αμεσα,και μια καλη αρχη ειναι απελαση απαντες απο την χωρα ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι,κοιταξτε τι εκανε η ιταλια οταν κατερευσε η αλβανια δεν διστασε να βυθισει πλοιο με αλβανους λαθρομεταναστες,η γαλλια απελασε χιλιαδες ρομα ,το να εχουμε 1.500.000 εκατομμυριο αλλοδαπους απο χωρες που ειναι 100 χρονια πισω απο εμας δεν μας συμφερει καθολου, θα μας κανουν την ζωη κολαση!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και βέβαια ένα μεμονομένο περιστατικό δεν αλλάζει την κοσμοθεωρία σου. Ούτε κατατάσει τους αλλόφυλους σε εγκληματίες. Πέρα όμως από το δέντρο της φτωχής και ταλαιπωρημένης Πακιστανής μάνας ε τα 3χρονα κοριτσάκια στον κόρφο της υπάρχει και το δάσος της αρρωστημένης κατάστασης της αθρωας λαθρομεταναστευσης που οδηγεί μοιραία στην εγκληματικότητα την βία τον ρατσισμό και στην εξαθλίωση όλων, ντόπιων και ξένων. Αγαπάμε και βοηθάμε τους κατατρεγμένους συνανθρώπους μας αλλά εδώ υπάρχει κάτι πολύ μεγαλύτερο και σκοτεινό από μερικούς "μελαχρινούς" φτωχούληδες. Κάτι που όλοι μας δυστυχώς θα το βιώσουμε και θα μας κάνει πολύ χειρότερους ανθρώπους και λιγότερο ανεκτικούς.

Ανώνυμος είπε...

Το κράτος και οι πολιτειακοί και δικαστικοί άρχοντες είναι αυτοί που θα μας αναγκάσουν να ζούμε με τα όπλα στο προσκέφαλο, γιατί είναι αυτοί που αδιαφορούν για τα τεκταινόμενα, βλέπεις αυτούς του φυλάν καλά και φανεροί και μυστικοί αστυνομικοί.

jajavax είπε...

Τί βλέπω ;
Μία στατιστική αλήθεια.

Ότι άνθρωποι ασπρομάλληδες με ανεπτυγμένο πνευματικό επίπεδο, δεν εμπιστεύονται τα μάτια τους, αλλά μόνο όταν πάθει ο κώλος τους, αλλάζουν θέση.

Επομένως δεν υπάρχει ελπίδα. Ο εν λόγω ασπρομάλλης (ως μονάδα εμπειριών), δεν ήταν σε θέση να περπατήσει σε 2-3 περιοχές και να αντιληφθεί τί έχει επέλθει.

Το άρθρο αυτό, σημαίνει το δυσοίωνο μέλλον αυτού του τόπου και ότι μάλλον οι περισσότεροι δυσαρεστημένοι είναι παθόντες και όχι νοόντες ή διορατικοί...

Καλό κουράγιο και καλό ταμπούρωμα σε στυλ Αυξεντίου, πριν αναμιχθούμε με ασταθείς παραχωρητές εδαφών, που απλά ληστεύτηκαν μία φορά ή που απλά κινδύνεψαν μία φορά.

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.....ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΕΣ ΠΑΧΥΔΕΡΜΩΝ ΔΗΘΕΝ....ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ

ASANTE ΚΥΡΙΟΙ
ASANTE