Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΤΝΤ

Μετά τους εμπόρους ναρκωτικών, τους μπράβους και ίχνη τρομοκρατών στο ΠΝ;
Μεγάλη επιτυχία της, αν και "ακέφαλης", Ναυτονομίας η οποία ενήργησε με ταχύτητα και άκρα μυστικότητα και συνέβαλε στη σύλληψη των δραστών.

ΒΡΑΔΥΝΗ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εεεεεεεεεεεε
εκεί στο ΓΕΝ
καμιά ανακοίνωση για το θέμα θα δούμε?
ή έχει δουλειά ο κυρ Διαμαντής και δεν μπορεί

Ανώνυμος είπε...

<> .

Army Alert λίγο προσεκτικοί στο τι γράφουμε !!! Η ναυτονομία δεν μπλέχτηκε πουθενά στις έρευνες ούτε σε όλοι την διαδικασία της υπόθεσης. Η ΕΛ.ΑΣ & Αντιτρομοκρατική έβαλε το γκολ. Μην ακούω για ακέφαλη Ναυτονομία και βλακείες. Η Ναυτονομια είναι ένα μαγαζί καταβολεμένων παππούδων ΠΥ Αξιωματικών (Βάζουν μέσων και των γονέων για να πάνε να ηρεμίσουν λίγο εκεί αφού ουσιαστικά δεν κάνουν τπτ) με μηδενικό και μη ουσιαστικό λόγο ύπαρξης αφού ο θεσμικός ρόλος της απέχει έτη φωτός από αυτά που εκτελούν στην πραγματικότητα (ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ). Ο προηγούμενος Διοικητής της αναλώθηκε σε κόντρες με την νεα ηγεσία του Π.Ν λόγω κομματικών διαφορών (ο κόσμος το είχε τουμπανο ) και μόνο αυτό. Ας μην μιλήσω και για τις προηγούμενες Διοίκησης της ΥΝΑ επί Καραμαλίκη γιατί εκεί θα πέσει πολύ γέλιο .

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνησω με τον προηγουμενο μονο στο οτι σε γενικες γραμμες η συγκεκριμενη υπηρεσια δεν εμπλεκεται σε ερευνες. Κι αν υπαρχουν οι οποιες πληροφοριες οι ανθρωποι εκει μεσα κρατανε καλα κλειστο το στομα τους γιατι εχουν τρεξει και εχουν μπλεξει παμπλολλες φορες χωρις λογο. Μου φαινεται κι εμενα πιο πιθανο να εχει εμπλακει καμια αντιτρομοκρατικη. Επειδη όμως υπηρετησα ως ναυτονομος εκει και εχω γνωρισει για αρκετο καιρο τους ανθρωπους αυτους, οι οποιοι πιστεψε με πρεπει να εισαι βαθια νυχτωμενος ή τουλαχιστον ασχετος για να λες αυτα που γραφεις παραπανω ξερολα, θα σου πω μονο το εξης. Καταρχην ο τροπος που γραφεις δειχνει οτι εισαι λιγο σαστισμενος. Οι αποστολες των ανθρωπων εκει δεν ειναι να κανουν τους επαγγελματιες αστυνομικους τους οποιους βεβαια ουτε οι στρατονομοι και οι αερονομοι κανουν ασχετε. Εχεις ''μεινει΄΄ σε αλλη δεκαετια ... μου φαινεται. Οι επαγγελματιες φαινονται απο το κατα ποσο καλα χειριζονται υποθεσεις που προφανως εσυ δεν εχεις χειριστει ποτε. Η Ναυτονομια δειχνει καλη υπηρεσια για οποιον δεν ξερει και για ναυτες και για μονιμαδες αλλα οταν κανεις μια μερα βαρδια ειναι σαν να εχεις κανει 4 στο ΝΒΚΑΝ. Μιλαω για ναυτη. Τα παιδια τους μονιμους τους λυπηθηκα. Εκει που καθονταν γινοταν κατι και ετρεχαν οπου μπορει να φανταστεις. Αυπνοι ολο το βραδυ αρκετες φορες. Ασε λοιπον τις εξυπναδες. Οσο για τους παππουδες που λες, εγω δεν γνωρισα κανενα παππου. Τωρα που τα ακουσες ή που τα ειδες ή ποιος στα ειπε αυτα ειλικρινα αδελφε ... λιγο respect. Εχουμε υπηρετησει την πατριδα φιλε δεν καναμε πλακα οπως καποιοι αλλοι.