Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ «ΤΖΙΤΖΙΦΙΟΓΚΟΙ» με τα «ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ» ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ και ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ…

Ο λαός δεν ξεχνάει ότι Παπανδρέου με Καρατζαφέρη—Ντόρα υπέγραψαν το κατάπτυστο και άνευ προηγουμένου στην παγκόσμια ιστορία αυτού του είδους Μνημόνιο..

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΜΙΣΘΟΥΣ-ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ--13ο και 14ο
ΜΙΣΘΟ και ΔΕΝ… ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ…!!!

Το φαινόμενο Γ. Παπανδρέου και «Εξαπτέρυγων», Καρατζαφέρη –Ντόρας δεν έχει προηγούμενο στην παγκόσμια ιστορία.!
Είναι οι μοναδικοί αντισυμβαλλόμενοι στην ιστορία του κόσμου, που πρώτα… δεσμεύτηκαν «παθητικά» με την υπογραφή τους και μετά έμαθαν από Ν.Δ. και αριστερά τι υπέγραψαν…
Το Μνημόνιο που υπέγραψε η Πορτογαλία διασφαλίζει την προστασία των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, σε αντίθεση με την Ελληνική κυβέρνηση.
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Πορτογάλοι απέτρεψαν τη λήψη μέτρων που θα έπλητταν τους οικονομικά ασθενέστερους, όπως την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού και τη μείωση των αποδοχών των χαμηλοσυνταξιούχων.
Μάλιστα, η προστασία των αδυνάτων απέσπασε στο τέλος και τις… ευλογίες τόσο της Κομισιόν όσο και του ΔΝΤ.!!!
Σημειωτέον ότι, το προηγούμενο διάστημα, η Ιρλανδία είχε αρνηθεί την αύξηση στη φορολογία των επιχειρήσεων και… επέβαλε την ανάπτυξη στην οικονομία της.
Όσον αφορά δε το επιτόκιο, 5,2% υπέγραψε ο Γιώργος και τα «Εξαπτέρυγα», 3,2% με κυμαινόμενο επιτόκιο οι Πορτογάλλοι….
Και το σπουδαιότερο:
Δεν υπέγραψαν το άρθρο 14&5 του Μνημονίου για εκχώρηση των Κυριαρχικών μας δικαιωμάτων…!!!
politikosafari

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ:
1.ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ
2.Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ
3.Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΙΑΖΕΙ.
4.ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΕΡΕΩΣΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΑΝΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ.
5.ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
6. ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΜΑΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.
ΔΕΙΞΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΕΥΝΝΟΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ. ΘΑ ΣΤΡΑΥΡΩΘΕΙΤΕ (ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ) ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ. ΥΠΟΜΟΝΗ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι ΠΑΠΑΡΙΕΣ μπορεί να διαβάσει κανείς!! Κάθε παρδαλή γράφει και μία μ@@@@@α. Αναφέρομαι στον σχολιαστή των 1:07.

Ανώνυμος είπε...

Α ΚΑΛΑ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΕΙΑ.ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΜΑΓΙΣΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ. ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΜΟΙΡΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΝ.ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ.ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΝΤΟΡΑ ΑΥΤΗ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ. ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

...ΘΑ ΣΤΡΑΥΡΩΘΟΥΜΕ Ή ΘΑ ΣΤΡΑΒΩΘΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑΚΟ ΣΟΥ....ΞΥΠΝΑ!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

EIMAI O Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ 01:07 ΜΜ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΣΜΙΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΟΛΙΣΑΤΕ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΒΑΛΤΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΤΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ. ΑΠΛΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΥΝΟΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ των 1:07 και των 12:22 δεν είσαι μόνος!!!!!

Όλα αυτά που έγιναν και γίνονται έχουν ήδη ειπωθεί και ακόμα κανείς δεν πιστεύει παρά ελάχιστοι.

Όλη η Αστυνομία, πλην ελαχίστων περιπτώσεων - ηρώων που αρνήθηκαν και εκδιώχθηκαν,πήρε τις ηλεκτρονικές ταυτότητες και είναι έτοιμη να δείρει τη Μάνα της, τον Πατέρα της και όλο της το σοι αν τυχόν και εναντιωθούν στο Γιωργάκη και στην παρέα του.

Η ίδια Εκκλησία με ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις έχει "πουλήσει" τα παιδιά της και έχει γίνει χειρότερη από τους λαικούς.

Αν διαβάσεις κανείς τα περισσότερα σχόλια σε πολλά άρθρα διαπιστώνει ότι αδερφός τα βάζει με τον αδερφό και αυτοί που τα έκαναν σαν τα μούτρα τους την βγάζουνε "λάδι"!!

Αν αύριο βγεί η Πατέρα και πεί για τους Διδύμους και τους Υδροχόους , όλοι θα την πιστέψουν. Αυτά που έχει πει ο Κύριος ημών, οι Απόστολοι και οι Σίβυλλες τα έχουν για παραμύθια.

Δεν πειράζει, κάνε λίγη υπομονή, εξάλλου όπως έγραψες "καιρός γαρ εγγύς μα πολύ εγγύς"!!!!