Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Λόγια αγανάκτησης


Με την νέα περικοπή του επιδόματος εξομάλυνσης από Σεπτέμβριο θα δούμε τον μισθό μας να μειώνεται ακόμη περισσότερο.Τελικά δεν αξίζει να ασχολούμαστε με τίποτε.Με καμία πατρίδα, με κανένα αίσθημα ευθύνης , τίποτε απολύτως.Είμαστε η ποιο κακοπληρωμένοι υπάλληλοι του κράτους.Διαβάζω για κάτι μέσους μηνιαίους μισθούς της τάξεως των 3 χιλιάδων Euro και αισθάνομαι μεγάλος μ@#$%$ς που τόσα χρόνια έδινα όλο μοθ το είναι για το στράτευμα και κατ'επέκταση για την πατρίδα..Από εδώ και πέρα θα γίνω ο μεγαλύτερος κηφήνας που έχει περάσει ποτέ..Και δεν θέλω να ακούσω σχόλια του τύπου πατρίδα, ευθήνη, καθήκον κτλ. γιατί θα τα πάρω τελείως.Και μια συμβουλή για τους νέους επίδοξους που θέλουν να κάνουν καριέρα στο στρατό να πάνε σε κανένα ΟΣΕ,ΗΣΑΠ κλπ, μπας και πάρουν κανένα μισθό αξιοπρεπή γιατί στο στρατό θα είναι μια ζωή μ@#$%$ς...
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά δεν κατάλαβες τόσα χρόνια τις παροχές που πήρες?
Δεν κατάφεραν να σε πείσουν πως είσαι προνομιούχος ?
Δεν κατάφεραν να σε πείσουν πως είσαι το καμάρι της κοινωνίας?
Δεν κατάφεραν να σε πείσουν πως είσαι κάτι διαφορικό δεν έχεις σχέση με τους κοινούς θνητούς?
Δεν κατάφεραν να σε πείσουν ότι εν δεν έπαιρνες τα 1200€ από τον στρατό το πιο πιθανό είναι να ζητιάνευες κάπου.
Ε τότε τι να πω

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που τα βλέπω εκ του μακρόθεν και με πεζή σκέψη βλέπω πως εθελοτυφλούσα,δεν ήθελα να πιστέψω μάλλον παρά το ότι αυτοί κάνανε ότι ήταν δυνατόν για να με πείσουν για τα παραπάνω.Ποτέ δεν είναι αργά όμως..Τουλάχιστον τώρα μπορώ να εργαστώ στο να ενημερώσω τους συναδέλφους και όσους τείνουν να γίνουν στο να αλλάξουν κατεύθυνση στις επαγγελματικές τους επιδιώξεις.Στο στρατό δεν αξίζει να προσανατολίζεται κανένας πλέων.Και επειδή όλο και κάποιος θα αναφερθεί σε ιδανικά και αξίες,θα τον προσγειώσω λέγοντας πως ήταν μια μεγάλη προπαγάνδα όλα αυτά τα χρόνια που μας τάιζαν για να δίνουμε την ψυχή μας για το στράτευμα και την πατρίδα..Δεν αξίζει καμία θυσία για κανένα σκουλήκι..Η συμβουλή μου...Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ... Μπορεί ο Κος Υπουργός με τους επιτελείς του να υπερασπιστεί τη χώρα και τα σύνορα...εγώ τελείωσα...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ! ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

Περιμένοντας τους βαρβάρους,πίστευα στην αποστολή μου.
Όλα τα υπόλοιπα ήταν δευτερεύοντα και ασυμβίβαστα με τον Στρατιωτικό βίο!!!
Τώρα οι πολιτικοί Νενέκοι αποφάσισαν οτι οι βάρβαροι δεν θα έλθουν,άρα είμαστε βάρος της κοινωνίας που αυτοί κατάκλεψαν!!!
Οι βάρβαροι,δυστυχώς γι αυτούς θα έλθουν και θα μας ξαναθυμηθούνε,θα περιμένουν από εμάς την σωτηρία τους!
Εμείς εδώ είμαστε,Στρατιώτες έτοιμοι να υπερασπίσουμε,όχι τους ασήμαντους κλέφτες πολιτικούς,αλλά μόνο την τιμή και την συνέχεια της Μοναδικής φυλής μας!!!
Όταν τελειώσουν τα λόγια "ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ"
Η ποινή των Νενέκων-ΘΑΝΑΤΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Το παραπάνω κείμενο είναι το από τα πιο κατάπτυστα που έχω διαβάσει - ίσως επειδή γιατί το διάβασα σε ένα blog όπως το παρόν.
Όσοι δεν γουστάρουν να είναι στις Ε.Δ. δικαίωμα τους. Το να προτρέπουν όμως τους συναδέλφους να γίνουν ό,τι πιο άθλιο υπάρχει, δηλ. μασκαρεμένοι στρατιωτικοί (δηλ. να μην ενδιαφέρονται για την αποστολή τους) είναι απαράδεκτο.
ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΗ ΚΩΛΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΞΕ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΑ ΑΝΑΞΙΟΥ ΛΑΟΥ. ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΟΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΜΑΤΩΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ'ΝΑΙ.
ΝΑΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ.

''Χαρές και πλούτη αν χαθούν,
και τα Βασίλεια και όλα,
δεν είναι τίποτε αν στητή
μένει η ψυχή και ολόρθια''

Ένας Αξκός των Καταδρομών.

@rmy @lert είπε...

ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΦΙΛΕ!
ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΟΥ.
ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ

Ανώνυμος είπε...

@ @rmy @lert
όχι μόνο να αγανακτείς αλλά και να δρας, φίλε! (από αυτά που έγραψα παραπάνω, δεν φαντάζεσαι την δική μου ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ για το κατάντημα του στρατεύματος και κυρίως της γης των πατέρων μας;!). Αν όμως η δράση σου είναι αυτό που προτρέπει ο συντάκτης τότε είται δημιουργείται δίλημα συνειδήσεως (εφόσον έχεις συνείδηση και συναίσθηση καθήκοντος) είται...δεν δημιουργείται τέτοιο δίλημα (διότι δεν έχεις τα παραπάνω) όποτε βρίσκεσαι σε λάθος χώρο.
Καλό βράδυ και σε σένα.