Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ - ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΙΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ... ΜΟΝΙΜΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΚΙΝΗΤΩΝ! “


Από το ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΙΟΥ πήραμε την εξής επιστολή διαμαρτυρίας :
"Την ώρα που η κυβέρνηση κόβει μισθούς και συντάξεις, την ώρα που απολύονται εργαζόμενοι από το δημόσιο, την ώρα που πετσοκόβονται επιδόματα , την ώρα που πετάγονται στο δρόμο επιστήμονες ο νέος διοικητής του νοσοκομείου Χίου Ελευθέριος Παπαϊωάννου έχει την φαεινή ιδέα να προσλάβει…

μόνιμο δικηγόρο στο νοσοκομείο για να τον συμβουλεύεται πως θα διαχειρίζεται τα ακίνητα του Νοσηλευτικού μας Ιδρύματος. Μόνιμο σύμβουλο, λες και πρόκειται για την περιουσία του Ωνάση!Έστειλε λοιπόν μια σχετική επιστολή στον Δικηγορικό Σύλλογο Χίου και πήρε ένα ξεχεστήριο που είναι όλο δικό του, καθώς ο σύλλογος τον κατηγορεί για πονηρή διαδικασία που υποκρύπτει φωτογραφική μεθόδευση.Σας στέλνουμε την απάντηση του Δικηγορικού Συλλόγου, όπως την αποκαλύπτει η τοπική εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ» (16-7-2010) και είναι καταπέλτης:«1. «Το σχετικό έγγραφο που μας αποστείλατε είναι ελλιπέστατο και αόριστο, αφού δεν αναφέρει α) με βάση ποιες διατάξεις θα γίνει η πρόσληψη.β) ποιοι είναι οι όροι εργασίας-ώρες απασχόλησης, πάγια αντιμισθία.γ)ποιό όργανο θα διενεργήσει την επιλογή.δ)με ποια κριτήρια θα γίνει η επιλογή.Κατανοείτε ότι σε μια περίοδο που η αδιαφάνεια, η ημετεροκρατία έχουν διαποτίσει το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, αποτελεί καθολική απαίτηση των δικηγόρων, αλλά και των πολιτών, ο καθορισμός ενός αντικειμενικού και αξιοκρατικού πλαισίου πρόσληψης προσωπικού.2. Περαιτέρω, αναφέρετε στο έγγραφό σας ως αντικείμενο του υπό πρόσληψη δικηγόρου «αστικά ακίνητα». Τέτοιες εξειδικεύσεις έχουν κριθεί ως καταχρηστικές και φωτογραφικές διότι περιορίζουν αδικαιολόγητα τον κύκλο των προς πρόσληψη υποψηφίων.3.Σε μια περίοδο περιστολής δαπανών ακόμη και στον πυρήνα των υπηρεσιών υγείας με άμεσο αντίκτυπο στον ασθενή, την ίδια στιγμή που οι απολύσεις εργαζομένων αποτελούν τον κανόνα , αναρωτιόμαστε τι εξυπηρετεί η πρόσληψη δικηγόρου με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου. Επιπλέον το αντικείμενο των αστικών ακινήτων του νοσοκομείου μπορεί, όπως και στο παρελθόν, να ανατεθεί σε δικηγόρους με αμοιβή κατ’ αποκοπή, δίνοντας παράλληλα εργασία σε περισσότερους συναδέλφους».Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ερωτάμε την κυρία Ξενογιαννακοπούλου: Ο Διοικητής που διορίσατε είναι απόστρατος αξιωματικός . Ο άνθρωπος αν δεν είναι δόλιος στην περίπτωση αυτή αποδεικνύεται τραγικά ανεπαρκής για τέτοια θέση. Σύντομα θα υπάρξουν και άλλα".”

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι γνωστό ότι οι πολίτες του Δικτυου έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο με τέτοιου είδους ανακοινώσεις γιατί κάποιο πρόβλημα έχουν με την τοποθέτηση απόσταρατου στο Νοσοκομείο πριν αυτός καν πάει.

Αναρωτιέμαι εσείς γιατί το βάζετε σε ανάρτηση ;

Το θεωρώ ανήθικο να ονομάζεται ο απόστρατος συνάδλεφος αλλά όχι οι πολίτες που χρησιμοποιούν και τον όρο ξεχεστήριο !!!!

Αυτά τα ολίγα ...

Ανώνυμος είπε...

Κάποια λαμόγια θα είναι αυτό το δίκτυο και σίγουρα τρέμουν στο ότι θα χάσουν το φαγοποτι.

Ανώνυμος είπε...

μπορει να ειναι οπως τα λενε οι παραπανω,αλλα δεν παυει να ειναι ανεπαρκης ο κυριος με τετοια διατυπωση και αιτημα

Ανώνυμος είπε...

Προς 2:51 μ.μ, εννοείς να τα κουκουλώσει και να μην τα δημοσιεύσει;το δε Δίκτυο είναι γνωστό,ψαξε και θα το βρεις. Συνεχίστε να δημοσιεύεται την πραγματικότητα και να αναδεικνύεται όλα τα θέματα

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειπα να το κουκουλώσει ...

Σιγά μην ψαχνω να βρω το δίκτυο ! πλάκα κανεις ;

Ας μην γράψει το ονομα του συναδέλφου και να ψάχνει όποιος θέλει να το βρει.

Αυτό είναι ισονομία τα άλλα είναι εκ του πονηρού.

Αληθεύει ότι προηγουμένως είχαν διαμαρτυρηθεί γιατί ο απόστρατος συνάδελφος τους ζήτησε να αφήσουν τα τηλέφωνα τους στο νοσοκομείο για να τους βρίσκουν ;

Ανώνυμος είπε...

Μήπως κάποιους ευνοεί η διαχείριση των ακινήτων να γίνεται όπως ναναι αφού δεν είναι τα ακίνητα του Ωνάση ;

Δηλαδή να θες να κάνεις νόμιμα την δουλειά σου και να σε διασύρει ένα ανώνυμο δίκτυο !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παιδια "όποιος ανακατεύεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κότες".
Όλοι ξέρουμε με ποιό τροπο και ποια κριτήρια γίνονται αυτοί οι "διορισμοί"!
Και από τις επαναφορές αποστράτων
Πόσο αξιοκρατικά...
Και τι απαιτησεις έχουν οι διορίσαντες...
Τί υποχρεώσεις αναλαμβάνουν οι διορισμένοι...
Κουκουλώματα, ρουσφέτια και ένα σωρό άλλες εκδουλεύσεις.
Άλλωστε αυτό είναι και το αντίτιμο του "διορισμού".
Όσο για τους "διαμαρτυρόμενους" οι διαμαρτυρίες (εσωκομματικές ή εξωκομματικές) τους είναι για τον έλεγχο του παρακμιακού συστήματος.
Πάντα κάποιοι μένουν δυσαρεστημένοι
Λογικό είναι φέρνει επιρροή, ψήφους, κάποια χρήματα, έλεγχο προσωπικού κλπ
Παίζουν και αυτοί τα παιγνιδάκια τους.
Και φωνάζουν
Για την κουτάλα
Καλό θα είναι απόστρατος αξιωματικός που θέλει να διατηρήσει την εντιμότητα του να μη μπλέκει με αυτά τα κυκλώματα.
Στο Δημόσιο τομέα!
Ουτε να ξαναβάζει τη στολή εφοσον ηθελημένα ή αθέλητα την έβγαλε
Έστω και αν έχει τις καλύτερες προθέσεις!
Ιδιαίτερα στην εποχή των λαμόγιων (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ)
Μπορεί να ασχοληθεί με πολλά αλλα...
Το ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ σήμερα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

Απ΄ότι γνωρίζω για τον κ. Παπαϊωάννου, προκειται για ένα εργατικό,οργανωτικό, έντιμο άτομο και μου φαίνεται παράξενο να έχει εμπλακεί σε ύποπτες δοσολήψίες, το πιο πιθανόν είναι κάποιοι να ανυσηχούν για τα "κεκτημένα", θα έλεγα με επιφύλαξη αυτό που λέει, ο λαός. "Φωνάζει ο κλέφτης να φύγει ο νοικοκύρης". Δε βάζω βέβαια το χέρι μου στη φωτιά, αλλά ο κ. Παπαϊωάνου μπορεί απαντήσει.