Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΙΔΡΥΣΗΣ ΝΕΟΥ ΦΟΡΕΑ (ΠΕΣΑΣΣ)

Αγαπητοί φίλοι και Συνάδελφοι,
Η Συντονιστική Επιτροπή Κινητοποίησης Στελεχών Στρατού αναγγέλλει την ίδρυση νέου φορέα για την υποστήριξη και τη μαχητική διεκδίκηση των αξιών και δικαιωμάτων των στελεχών του Στρατού που συνεχώς είτε καταπατώνται είτε συστηματικά αγνοούνται και παραβιάζονται.
Διαβάστε περισσότερα στην επισυναπτόμενη επιστολή της Συντονιστικής Επιτροπής και τα συνημμένα βασικά άρθρα του Καταστατικού.
Εγγραφείτε ως φυσικά πρόσωπα συμπληρώνοντας το συνημμένο Δελτίο Μέλους.Ενισχύστε και στηρίξτε την προσπάθεια.
Ενημερώστε και κινητοποιήστε όλους τους Συναδέλφους.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ
Σχετικό άρθρο: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ
"ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΘΕΝΤΩΝ
ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ"
(Π.Ε.Σ.Α.Σ.Σ)
 
ΑΡΘΡΟ 1
ΙΔΡΥΣΗ – ΕΠΩΝΥΜΙΑ
 
Στην Αθήνα σήμερα την …………2010 ιδρύεται Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με την επωνυμία "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΘΕΝΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (Π.Ε.Σ.Α.Σ.Σ) και το διεθνή τίτλο "Hellenic Ex-military Personnel Syndicate” (HELLEXMIL) . Για συντομία η επωνυμία θα αναφέρεται πλέον ως Ένωση.  
ΑΡΘΡΟ 2
ΕΔΡΑ
........................................................................................................................................
 
ΑΡΘΡΟ 3
ΣΚΟΠΟΣ – ΣΤΟΧΟΙ –ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ

ΣΚΟΠΟΣ 
Η συσπείρωση των στελεχών του Στρατού Ξηράς ανεξαρτήτως προέλευσης και η συνεργασία και συντονισμένη δράση των μελών για την υπεράσπιση των εθνικών αξιών και τη μαχητική διεκδίκηση και προστασία των δικαιωμάτων τόσο των ιδίων όσο και των οικογενειών τους καθώς και των οικογενειών εκλιπόντων Αξιωματικών και Υπαξιωματικών.  Yλοποιείται με αποφασιστικές και στοχευμένες ενέργειες και εφόσον απαιτηθεί και με δυναμικές κινητοποιήσεις των μελών, χωρίς κομματικές προσεγγίσεις ή εξαρτήσεις.
 
ΣΤΟΧΟΙ
-Η προάσπιση των αξιών και διεκδίκηση των δικαιωμάτων (κοινωνικών, οικονομικών, εργασιακών, πρόνοιας, οικογενειακών, κλπ) όλων των μελών, με κάθε νόμιμο και συνταγματικό τρόπο.
-Η αποκατάσταση και προστασία του κοινωνικού κύρους και της αξιοπρέπειας των στελεχών.
-Η στήριξη των συνταγματικών δικαιωμάτων και υπεράσπιση των αξιών και θεμελιωδών ελευθεριών των εν ενεργεία στελεχών και των οικογενειών τους.
-Η συνεργασία με τη στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας καθώς και με τις ηγεσίες άλλων υπουργείων και κρατικών φορέων.
-Η συνεχής προσπάθεια για την δικαίωση όλων των στελεχών (επιζώντων ή πεσόντων) που αγωνίσθηκαν στα πεδία των μαχών για την προάσπιση των ιδανικών του Έθνους στην Ελλάδα, στην Κύπρο ή και αλλού καθώς και των θυμάτων ειρηνικής περιόδου και ειρηνευτικών αποστολών.
-Η διεκδίκηση συμμετοχής εκπροσώπου στα Διοικητικά Συμβούλια ΝΠΔΔ των Ενόπλων Δυνάμεων, που αφορούν αποστράτους, για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων τους.
-Η διατήρηση του δικαιώματος προς εργασία στον ιδιωτικό τομέα, όλων των αποστρατευθέντων με τους όρους που παρείχε το νομοθετικό πλαίσιο, κατά το χρόνο της εισόδου τους στο στράτευμα.
-Η κατοχύρωση και βελτίωση των δικαιωμάτων ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής περίθαλψης όλων των μελών, με ιδιαίτερη έμφαση στα στρατιωτικά νοσοκομεία.
- Η οργάνωση κοινωνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων και η συμμετοχή σε αντίστοιχες δραστηριότητες.
-Η ενημέρωση των μελών για θέματα που ενδιαφέρουν τα ίδια και τις οικογένειες τους.
-Η ανάπτυξη φιλικών, κοινωνικών σχέσεων και πνεύματος αλληλεγγύης μεταξύ των συναδέλφων και των οικογενειών τους και η στήριξη όσων έχουν ανάγκη.
-Η δημιουργία τραπεζών αιμοδοσίας για την εξυπηρέτηση των μελών τους.

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ 
-Αποφασιστικές και στοχευόμενες ενέργειες και εφόσον χρειασθεί και δυναμικές κινητοποιήσεις των μελών, σε συντονισμό και συνεργασία με άλλους φορείς αποστράτων.
-Ακομμάτιστη δράση και παρεμβάσεις σε θέματα πολιτικής και πολιτικές που μας αφορούν και επηρεάζουν τα άμεσα ή μελλοντικά δικαιώματα και συμφέροντα των στελεχών.
-Συνεργασία με άλλους φορείς αποστράτων Στελεχών (Ομοσπονδίες, Ενώσεις, Συνδέσμους, Λέσχες, κλπ).
-Χρήση νομικών και δικαστικών μέσων σε Ελληνικά ή Ευρωπαϊκά δικαστήρια.
-Χρήση των μέσων μαζικής ενημέρωσης, καθώς και του διαδικτύου.
-Συνεργασία με επιστημονικούς συμβούλους και εμπειρογνώμονες και με συγκρότηση ομάδων εργασίας.
-Συνεργασία με αρμόδιες κατά περίπτωση κρατικές αρχές και υπηρεσίες προς υποβολή προτάσεων και διατύπωση παρεμβάσεων.
-Συνεργασία με στρατιωτικούς οργανισμούς εξωτερικού και κυρίως την EUROMIL (European Organisation of Military Associations - Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατιωτικών Συνδέσμων-Ενώσεων).
 
ΜΕΣΑ  ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ 

1. Έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ( Έκδοση εφημερίδας, Δημιουργία διαδικτυακού Ρ/Φ και τηλεοπτικού Σταθμού).
2. Δημιουργία ιστοσελίδας και Blog στο Διαδίκτυο.
3. Χρήση ηλεκτρονικών μηνυμάτων.
4. Συνέδρια – σεμινάρια – διαλέξεις.

ΑΡΘΡΟ 4
ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ
α Η συνεχής μέριμνα και το μάτι της Ένωσης θα στρέφεται αποφασιστικά στην υπεράσπιση και προβολή των αξιών και δικαιωμάτων των ε.ε στελεχών  με το ίδιο πείσμα και φροντίδα που οι γονείς ενδιαφέρονται και υπερασπίζονται τα δικαιώματα των παιδιών τους.
α. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η οικογένειά μας μέχρι να πεθάνουμε είναι ο Στρατός και δεν δεχόμαστε τον όρο " Απόστρατοι".  Σε αυτή την οικογένεια μεγαλώσαμε σε αυτήν ανήκουμε και για τα δικαιώματα και τις αξίες αυτής της οικογένειας θα αγωνισθούμε όπως έχουμε υποχρέωση.

ΑΡΘΡΟ 5
ΕΜΒΛΗΜΑ – ΛΑΒΑΡΟ-ΣΦΡΑΓΙΔΑ 

Το έμβλημα της Ένωσης συνίσταται από τρεις ελλειψοειδείς εμπεπλεγμένους κύκλους χρώματος μπλε, κίτρινου και μαύρου που συμβολίζουν τους ισχυρούς δεσμούς μεταξύ των τριών βασικών πυλώνων της Ένωσης που είναι οι Αξκοί, οι Ανθστές και Υπξκοί, και οι οικογένειες των εκλιπόντων συναδέλφων. Στο δεξιό άκρο υπάρχει λευκό εμπεπλεγμένο ημικύκλιο που συμβολίζει την διάθεση της ένωσης να παραμένει ανοιχτή σε μελλοντικές προσχωρήσεις ε.ε στελεχών.
Το Λάβαρο του Ένωσης είναι υφασμάτινη σημαία διαστάσεων 0,75Χ1,00 μ. χρώματος θαλασσί και στο κέντρο απεικονίζεται το έμβλημα της Ένωσης.
Η Ένωση έχει σφραγίδα στρογγυλή που φέρει στο κέντρο το έμβλημα και στην περίμετρό της την επωνυμία "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΘΕΝΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ", ενώ κάτωθεν του εμβλήματος αναγράφεται η σύντμηση « Π.Ε.Σ.Α.Σ.Σ» και το έτος ιδρύσεως «2010».

ΑΡΘΡΟ 6
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Η Ένωση είναι Ανεξάρτητη και απέχει επιμελώς από κάθε κομματική ή πολιτική ανάμιξη και επιρροή. Μέλος του ΔΣ της Ένωσης που επιθυμεί να εμπλακεί σε κομματικές και πολιτικές παρατάξεις ή να θέσει υποψηφιότητα σε εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης αιτείται εγκαίρως την διαγραφή του από το ΔΣ της Ένωσης.
Η Ένωση μπορεί να συνεργάζεται με άλλες ενώσεις και συνδέσμους στην Ελλάδα ή το εξωτερικό και να εγγράφεται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου σε ομοσπονδίες που επιδιώκουν τον ίδιο με την Ένωση σκοπό .
Απαγορεύεται απολύτως η συνεργασία της Ένωσης αμέσως ή εμμέσως με οποιαδήποτε οργάνωση πολιτικού χαρακτήρα στην Ελλάδα ή το Εξωτερικό.

ΑΡΘΡΟ 7
ΜΕΛΗ

Τα μέλη της Ένωσης διακρίνονται σε τακτικά, συνεργαζόμενα και επίτιμα.
Τακτικά μέλη της Ένωσης δύναται να γίνουν όλα τα αποστρατευθέντα στελέχη του Στρατού Ξηράς ανεξαρτήτως προέλευσης καθώς και σύζυγοι εκλιπόντων συναδέλφων.( Απόφοιτοι Τάξεων ΣΣΕ, ΣΣΑΣ, ΣΜΥ, ΣΑΝ, Αποστρατευθέντες Υπαξιωματικοί, Συνταξιοδοτηθέντες ΕΠΟΠ, καθώς και οποιοδήποτε Στέλεχος που υπηρέτησε στο Στρατό Ξηράς και δεν περιλαμβάνεται στις παραπάνω κατηγορίες). Βασική προϋπόθεση είναι ότι αποδέχονται ανεπιφύλακτα όλες τις διατάξεις του παρόντος καταστατικού. Τακτικά μέλη της Ένωσης δύνανται επίσης να γίνουν και ε.ε στελέχη του Στρατού Ξηράς υπό την αυστηρή προϋπόθεση ότι θα έχουν λάβει την σχετική έγκριση της υπηρεσίας των.
Συνεργαζόμενα είναι πρωτοβάθμια ή και δευτεροβάθμια όργανα (πχ Ενώσεις, Σύνδεσμοι, Ομοσπονδίες) αλλά και φυσικά πρόσωπα που είναι στελέχη άλλων κλάδων των Ε.Δ ή καθοιονδήποτε τρόπο ασχολούνται με τα στρατιωτικά θέματα (π.χ στρατιωτικοί συντάκτες ,ειδικοί επιστήμονες κ.λ.π) υπό την προϋπόθεση ότι στηρίζουν τους σκοπούς και στόχους της Ένωσης. Τα παραπάνω συνεργαζόμενα μέλη συμμετέχουν στην Ένωση με δικαίωμα λόγου, χωρίς όμως να έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.
Με απόφαση του Δ.Σ. της Ένωσης, κατόπιν πρότασης δύο μελών, μπορεί να ανακηρύσσονται επίτιμα μέλη, όσοι με οποιονδήποτε τρόπο προσέφεραν υπηρεσίες στην Ένωση, στις Ένοπλες Δυνάμεις και στο Έθνος γενικότερα, χωρίς να έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.
Κάθε φυσικό πρόσωπο, που πληροί τις προϋποθέσεις, προκειμένου να γίνει μέλος της Ένωσης, πρέπει να υποβάλει στο Διοικητικό Συμβούλιο:
α. Γραπτή ή ηλεκτρονική αίτηση (e-mail) , με την οποία να ζητά την εγγραφή του στο μητρώο των μελών της Ένωσης και με την οποία θα δηλώνει ότι αποδέχεται όλες τις διατάξεις του ισχύοντος καταστατικού .
δ. Αποδεικτικό στοιχείο ότι έχει καταβάλει το δικαίωμα εγγραφής, όπως αυτό καθορίζεται κάθε φορά από την Ένωση.

ΑΡΘΡΟ 8
ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ
…………………………………………………………………………………………………………………………..
ΑΡΘΡΟ 9
ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

……………………………………………………………………………………………………………………………..
ΑΡΘΡΟ 10
ΔΟΜΗ  ΕΝΩΣΗΣ
 
Η Ένωση δομείται σε Γενική Συνέλευση, Διοικητικό Συμβούλιο, Γενική Γραμματεία και κατά περίπτωση επιτροπές .
 
ΑΡΘΡΟ  11
ΓΕΝΙΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
 
……………………………………………………………………………………………………………………………………. 
  ΑΡΘΡΟ 12
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Η Ένωση διοικείται από εννεαμελές (9μελές) συμβούλιο, το Διοικητικό Συμβούλιο, που εκλέγεται από την Τακτική Γ.Σ. με μυστική ψηφοφορία. Το Δ.Σ. που εκλέχθηκε με τον τρόπο αυτό συνέρχεται σε συνεδρίαση με φροντίδα του πλειονοψηφήσαντος μέλους μέσα σε δέκα πέντε (15) ημέρες από της εκλογής του και εκλέγει μεταξύ των μελών του τον Πρόεδρο, δύο(2) Αντιπροέδρους, το Γενικό Γραμματέα και τον Ταμία της Ένωσης. Οι υπόλοιποι 2 εκλεγμένοι συμμετέχουν στο Δ.Σ. ως Σύμβουλοι και αναλαμβάνουν τομείς τους οποίους αποφασίζει το Δ.Σ…………
  ΑΡΘΡΟ  13
ΓΕΝΙΚΗ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ 
……………………………………………………………………………………………………………………………………. 

ΑΡΘΡΟ  14
ΟΡΓΑΝΑ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
......................................................................................................................................
ΑΡΘΡΟ  15
ΕΠΟΠΤΕΙΑ -ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (Ε.Ε.)
……………………………………………………………………………………………………………………….
ΑΡΘΡΟ  16
ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

Με τον όρο «Αρχαιρεσίες» νοούνται οι διαδικασίες της ΓΣ για την εκλογή νέου ΔΣ και ΕΕ. Λαμβάνουν χώρα ανά τριετία εντός του μηνός Μαρτίου.
Για την οργάνωση των αρχαιρεσιών το Δ.Σ. που διανύει τη θητεία του:
α. Προσδιορίζει και ανακοινώνει εντός του μηνός Οκτωβρίου του προηγούμενου έτους την ακριβή ημερομηνία πραγματοποιήσεως των αρχαιρεσιών.
β. ορίζει την Επιτροπή Εκλογών που αποτελείται από δύο ( 2 ) μέλη με σκοπό να καταρτίσει τον εκλογικό κατάλογο, να συγκεντρώσει τα ονόματα υποψηφίων για το Δ.Σ και την Ε.Ε και να ετοιμάσει το ψηφοδέλτιο .
γ. Ενημερώνει μέσω της ιστοσελίδας και με e-mails αλλά και εγγράφως (ισχύει για μέλη που δεν διαθέτουν ηλεκτρονική διεύθυνση) τρεις μήνες τουλάχιστον ενωρίτερα όλα τα τακτικά μέλη . ……………………………………………

(Για την εκλογή των μελών προβλέπεται η ψηφοφορία να διεξάγεται είτε με κάλπη είτε ,για όσους δεν δύναται να προσέλθουν, ταχυδρομικά ή ηλεκτρονικά (internet,SMS)
ΑΡΘΡΟ 17
ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
…………………………………………………………………………………………………………………………………
ΑΡΘΡΟ 18
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

……………………………………………………………………………………………………..
ΑΡΘΡΟ 19
ΠΟΡΟΙ  ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Πόροι της Ένωσης είναι οι :
α. Ετήσιες συνδρομές.
β. Επιχορηγήσεις από φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα.
γ. Χορηγίες, δωρεές, κληροδοσίες, καθώς και κάθε άλλη πρόσοδος και επιδότηση που είναι νόμιμη υπέρ της Ενώσεως.
δ. Τόκοι που προέρχονται από τραπεζικές καταθέσεις χρημάτων του Σωματείου.
 
ΑΡΘΡΟ 20
ΒΙΒΛΙΑ ΕΝΩΣΗΣ
…………………………………………………………………………………………………………………………………….
ΑΡΘΡΟ 21
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ
…………………………………………………………………………………………………………………..
ΑΡΘΡΟ 22
ΔΙΑΛΥΣΗ  ΤΗΣ  ΕΝΩΣΗΣ
………………………………………………………………………………………………………………………………………
ΑΡΘΡΟ 23
ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

Για ότι δεν ορίζεται με το παρόν καταστατικό αποφασίζει η Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με τον Αστικό Κώδικα και τη νομοθεσία που αφορά τα Σωματεία.
Μέχρι την έγκριση του παρόντος, η Διοίκηση της Ένωσης ασκείται προσωρινά από το προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή, η οποία ορίσθηκε από τα ιδρυτικά μέλη και η οποία εξουσιοδοτήθηκε να προβεί στις δέουσες ενέργειες για τη δικαστική αναγνώριση της συγκροτούμενης Ένωσης και τη διενέργεια Αρχαιρεσιών για την ανάδειξη αιρετών Συμβουλίων (Δ.Σ. και Ε.Ε.), εντός τριών (3) μηνών από εγκρίσεως του παρόντος.
Επίσης εξουσιοδοτείται όπως προβεί σε ενέργειες ενημέρωσης που αφορούν στην ίδρυσή της , καθώς και στην εγγραφή μελών.
Το παρόν καταστατικό περιέχει 23 άρθρα, εγκρίθηκε κατ΄ άρθρο και στο σύνολό του από τη Συνέλευση των Ιδρυτικών της μελών τα στοιχεία των οποίων αναγράφονται παρακάτω:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΘΕΝΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ
(Π.Ε.Σ.Α.Σ)

ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ
ΟΝΟΜΑ :
ΕΠΙΘΕΤΟ:
ΒΑΘΜΟΣ:
ΤΑΞΗ:
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
α. Διεύθυνση:



β.Τηλ:

γ.E-mail :


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Τέλος εγγραφής συμπεριλαμβανομένης της συνδρομής έτους 2011 : 10 ευρώ
Το τέλος ,ή η όποια οικονομική βοήθεια καταβάλλεται σε λογαριασμό της Γενικής Τράπεζας που θα κοινοποιηθεί στους ενδιαφερομένους.
Διεύθυνση Αποστολής
e-mail : synepsj@gmail.com

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα ήταν οι συνάδελφοι να έβαζαν και τα ονόματα τους. Να μην είναι απρόσωπο ... δεν μπορει να ζητας να σου καταβάλλουν συνδρομή και να μην γραφεις ποιος είσαι !

Και ρωτώ εγώ λοιπόν ποιοί είναι ;

@rmy @lert είπε...

ΔΙΑΒΑΖΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΔΩ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ. ΔΙΔΕΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ:"
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ" ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ.
ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ.ΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ "ΚΑΚΙΕΣ" ΘΑ ΛΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Και πρέπει αγαπητέ συνάδελφε να ψαχνω να βρω ποιοί ήταν στην συντονιστική για να υποθέσω ότι είναι οι ίδιοι και στο ΠΕΣΑΣΣ ;

Μήπως δεν είναι "κακία" εντέλει ότι πρέπει όλοι ενυπόγραφα να μιλάμε ΠΑΝΤΑ όταν καλούμε συναδέλφους ;

Ανώνυμος είπε...

Νάτοι πάλι οι διασπαστές, ή μήπως κάνω λάθος???
Πριν 2 μήνες ιδρύθηκε η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ η οποία δημοσίευσε το υπο έγκριση καταστατικό της και σήμερα παρουσιάζονται οι ......σωτήρες με σκοπό την διάσπαση της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ??????????????????
Και εκεί που περιμέναμε ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ ξεπετάγονται καινούργιες ενώσεις - σύλλογοι και πάει λέγοντας!!!!!!!!!
Ως πότε ωρέ ραγιάδες θέλετε να εξουσιάζεται τα πάντα???? Ως πότε???
Και εδώ έρχομαι να συμφωνήσω με τον γράφοντα "γιατί όχι εγγράφως - επωνύμως και ενυπογράφως"????????

(ένας περαστικός.....)

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφοι ήρεμα.
Δεν αναιρεί η μία κίνηση την άλλη.
Μπορείς να ανήκεις και στις δύο ή και σε καμία.
Καλό ήταν να υπήρχε μόνο ένας φορέας αλλά αφού αυτό δεν κατέστη δυνατόν ας βρούμε και πάλι αυτά που μας ενώνουν.

Απόστολος Παπαπαρίσης
Σχης (ΤΧ) ε.α.
Υ.Γ. Για αποφυγή παρερμηνεύσεων των γραφομένων μου, δεν ανήκω προς το παρόν σε καμία από τις 2 ενώσεις.