Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

11 Αξιωματικοί της Στρατολογίας δικάζονται για χατήρι του Αϊβαλιώτη!

ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΒΟΛΗ, ΓΙΑ "ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ"....
Να δείτε που για το κατάπτυστο αδίκημα του "αστράτευτου διαρκείας" βουλευτή του ΛΑΟΣ... κανένα Μ.Μ.Ε., δεν πρόκειται να ασχοληθεί.!

Η περίπτωση του "αστράτευτου διαρκείας" Κ.Αιβαλιώτη βουλευτή του ΛΑΟΣ και εκπροσώπου τύπου του τηλεκόμματος , οποίος επι μία δεκαετία εξαπατούσε τις Στρατιωτικές Αρχές με πλαστά έγγραφα γιά να παίρνει συνεχείς αναβολές στράτευσης με απώτερο σκοπό να μην υπηρετήσει καθόλου η στην χειρότερη για αυτόν περίπτωση να υπηρετήσει μόνο 45 ημέρες , επανέρχεται αύριο Παρασκευή 24--9 μετά από αναβολή στην αίθουσα του Στρατοδικείου Αθηνών.....
* -- Κατηγορούμενοι 11 Αξιωματικοί της Στρατολογίας, οι οποίοι άν και ως αρμόδιοι, ήσαν υπεύθυνοι να ελέγξουν την Στρατολογική κατάσταση του Αιβαλιώτη , εν΄τούτοις δεν το έκαναν..... Έτσι λοιπόν θα δικασθούν από το Στρατοδικείο Αθηνών γιά παράβαση καθήκοντος γιά το ...χατήρι του Αιβαλιώτη...!!!
POLITIKO SAFARI

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα το δούμε και αυτό;O χοντρούλης λάλος βουλευτάκος να γεμίζει με τα μάγουλα του τις οθόνες και οι Στρατολόγοι στο εδώλιο!!!
Αν αυτό δεν είναι κράτος οπερέτα,είναι κράτος μαιμού!Μπράβο στον φασίστα Καρατζαφύρερ!!!

Ανώνυμος είπε...

Εκτιμώ, ότι οι κ. κατηγορούμενοι θα πρέπει να ζητήσουν ως μάρτυρα υπεράσπισης τον κ. βουλευτή ο οποίος δύναται να αποστείλει «επιστολή» «κάποια» ημέρα της επόμενης εβδομάδος.
Ανοίγω στοίχημα:
Αθώοι όλοι και μελλοντική προαγωγή (δεν ξέρουν, δεν άκουσαν, δεν είδαν).
Ουδείς σχολιασμός από τα κύρια μέσα τηλεοπτικής ενημέρωσης .
Οι ψηφοφόροι που τον ψήφισαν θα τον ξαναψηφίσουν, τώρα ξέρουν!