Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Εντολή Ευάγγελου Βενιζέλου: «Κουκουλώστε τα όλα»

Εδώ και δέκα μήνες, ο Υπουργός Άμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος ΄΄κουκουλώνει΄΄ δύο υποθέσεις που αφορούν σχέδια της εθνικής ασφάλειας της χώρας!

Στο γραφείο του στο Πεντάγωνο από τον Ιούλιο υπάρχει ένας ογκώδης φάκελος με συγκεκριμένες καταγγελίες και ντοκουμέντα, για διαρροές απόρρητων και υψηλής διαβάθμισης στρατιωτικών εγγράφων προς την Τουρκία και ιδιωτικές εταιρείες που συνεργάζονται με αμερικανοϊσραηλινές μυστικές υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα ο υποπτέραρχος ε.α. και πρώην υποδιοικητής του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας στη Λάρισα, κ. Γ. Νταβρής έχει στείλει ογκώδη φάκελο (παραλήπτης ο ταξίαρχος της Πολεμικής Αεροπορίας κ. Σάκης Παπανικολάου) για τις εξής υποθέσεις:

1. Διαρροή άκρως απόρρητων στρατιωτικών σχεδίων της Ελλάδας στην Τουρκία κατά τη διάρκεια της αεροπορικής άσκησης τακτικής πολέμου με την ονομασία ΄΄Αλέξανδρος – Σίκινος΄΄.

Ο κ. Νταβρής στην αναφορά του σε όλη την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Άμυνας αναφέρει τα εξής: «Το γεγονός είναι υπαρκτό και η διαρροή ήταν συνεχής από την έναρξη της άσκησης μέχρι και την τελευταία ημέρα αυτής όπου έγινε και η απεικόνιση της μαζικής αμυντικής επίθεσης της Π.Α. στους πραγματικούς στόχους της στην Τουρκία.
Το σύστημα αεροπορικού ελέγχου (ΣΑΕ) είναι σοφά δομημένο και διασυνδεδεμένο ώστε κάθε ίχνος που παράγεται , από οποιοδήποτε κέντρο (ΚΕΠ) πραγματικό ή πλασματικό να διαβιβάζεται άμεσα και στα άλλα προκειμένου να υπάρχει πλήρης εικόνα σε όλα ταυτόχρονα τα ΚΕΠ, για προφανείς λόγους εκμεταλλευσιμότητας και ανθεκτικότητας στις επιχειρήσεις. Άρα ότι παρήγαγαν τα ΚΕΠ του Χορτιάτη (1ο) και της Πάρνηθας (2ο) διαβιβάστηκε στο (3ο) Ζήρο και μέσω αυτού στο Τουρκικό CAOC -6 (ΕΣΚΙ ΣΕΧΙΡ) δια της ΄΄ανοικτής όδευσης΄΄ του CAOC – 7 (ΛΑΡΙΣΑ).
Η αιτία της διαρροής όπως αναφέρεται και στο σχετικό ενημερωτικό του ΑΤΑ/Β4/2-10-06 Παρ 5γ ήταν η αμέλεια του προσωπικού του τρίτου ΚΕΠ που δεν εφάρμοσε τα μέτρα ασφαλείας της άσκησης και τις οδηγίες της διοίκησης και όχι κάποιο τεχνικό πρόβλημα».

2. Απόρρητα έγγραφα και στρατιωτικά σχέδια που αφορούν τη σύνθεση και επάνδρωση αεροπορικών Μονάδων, ποσότητες στρατιωτικών εφοδίων σε αποθήκες της Πολεμικής Αεροπορίας, σχέδια ηλεκτρονικού πολέμου σε περίπτωση σύγκρουσης με την Τουρκία, επάνδρωση μαχητικών αεροπλάνων με Έλληνες χειριστές κ.α. έχουν περάσει σε ιδιωτικές εταιρείες που συνεργάζονται με το Υπουργείου Άμυνας π αλλά και με αμερικανοισραηλινές εταιρείες.

Για τα ιδιαίτερα σοβαρά αυτά θέματα ο διευθυντής του γραφείου του κ. Βενιζέλου έχει ενημερωθεί από το Δεκέμβρη του 2009 με το φάκελο Νταβρή. Αλλά παρά την ενημέρωση που έχει κάνει ο Ταξίαρχος Αεροπορίας στον υπουργό Άμυνας κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, ο τελευταίος έχει προτιμήσει το ΄΄ κουκούλωμα΄΄ αυτών των σοβαρών υποθέσεων και απλά ο φάκελος Ντάβρη βρίσκεται σε ένα συρτάρι του υπουργείου.
newsbomb.gr/

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και πιθανότατα εκεί θα μείνει,έως ότου πάει για "αρχειοθέτηση"...

Ανώνυμος είπε...

Ουφ κουραστικό έχει γίνει πια.
Δηλαδη πόσο θέλει κάποιος νοήμων (και με αγνές όμως προθέσεις) νους, να καταλάβει ότι η δημοσίευση, δημοσίως γεγονότων, που άπτονται της εθνικής ασφάλειας δεν εξυπηρετεί αυτό που επικαλείται και υποτίθεται επιδιώκει.
Δηλαδή τη προστασία της...
Εκτός πια αν θέλουμε να πείσουμε τους υποκλέψαντες, ότι έχουν θησαυρό στα χέρια τους. Και ναι περιμένανε να μάθουνε ότι υπάρχει ογκώδης φάκελλος του κυριου ταδε κλπ κλπ.
Η εκτός αν έχει γίνει το μπλογκ παράρτημα του Χαρδαβέλλα γιατί κι εκεί τα ακουσαμε, οπότε μάλλον πρέπει να το εμπεδώσουμε....
Η δε αναφορά ονομάτων δημοσίως είναι που προσωπικά δε μου κάθεται καλά. Τι έχουμε δημόσια μονομαχία στο ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ; Εγώ ο φοβερος και μεγαλος τα είπα εσεις οι κακοί δε κάνατε τίποτα;
Επαναλαμβάνω για μια ακόμα φορά και θα το συνεχίσω....κάποιοι δείχνουν ότι ειναι και άρα ήταν εντελώς αστρατικοποίητοι.....
Αν ξέρετε τι σημαίνει βέβαια αυτή η λέξη.
Πέραν αυτού,προσωπικά όπως προείπα δεν πείθομαι ποτέ από τέτοιου είδους πανικόβλητες δημόσιες ανακοινώσεις και για το αγνό της πρόθεσης....
Και ένα μικρό ερωτηματικό...μικρό...για κάποιους μεγαλόβαθμους που βγάζουν στον αέρα όλα αυτά τα εθνικά θέματα, τόσο άνετα.
Αν αυτό (δηλαδή να δημοσιεύσει εθνικής σημασίας πληροφορίες), που κάνετε εσείς, το έκανε κάποιος με μικρό βαθμό (απ' ότι φαίνεται και στο σχετικό δημοσίευμα κάτι τέτοιο άλλωστε υποννοείται σε ενα σημείο), τι θα του κάνατε; Προανάκριση, ΕΔΕ, ΤΣΜΕΔΕ και τα τοιάυτα....Εκτός αν δεν είναι εθνικής σημασίας τα αναγραφόμενα στο μπλοκ, οπότε και τα σχόλια μου είναι άσχετα και άρα και το θέμα είναι μπαρούφα!!!!
Αποφασίστε......

@rmy @lert είπε...

ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ, ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ;;;

Ανώνυμος είπε...

Ασε συνάδελφε τα περι ασφάλειας.
Εδώ ο giorgo τα εχει ξεπουλησει όλα προ πολλού,εσένα θα περίμενε.
Σε λίγο θα θες διαβατηριο για να πας ΧΙΟ και ΡΟΔΟ.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα μην τρελαθούμε. Εδώ και τρία χρόνια τουλάχιστον, πάντα τέτοια εποχή εν όψει επεξεργασίας (μαγειρέματος) τακτικών κρίσεων, ζούμε αυτή την ιστορία. Είναι γνωστή βέβαια η διαμάχη Νταβρή – Γιάγκου. Χωρίς να υπεισέλθω στην ουσία της υπόθεσης, το γεγονός ότι τρείς κατ΄ελάχιστον Υπουργοί Άμυνας (Σπηλιωτόπουλος – Μεϊμαράκης – Βενιζέλος) και πόσοι άλλοι πολιτικοί και στρατιωτικοί παράγοντες, που έχουν ενημερωθεί επί των λεπτομερειών των αναφερομένων και οι οποίοι έκριναν ότι η περίφημη ¨διαρροή¨ είναι άνευ σημασίας, φανερώνει κάτι; Όλοι τελικά είναι κολλητοί του Γιάγκου (γιατί αυτός φαίνεται ότι είναι ο κεντρικός στόχος των δημοσιευμάτων) και κουκούλωσαν μια τέτοια υπόθεση; Όλοι σ΄αυτή τη Χώρα είναι προδότες ή Μασόνοι και μόνο εσύ φίλε Γιώργη, συνεπικουρούμενος από το Χαρδαβέλα, αγωνίζεσαι να σώσεις αυτή τη Χώρα. Τι έγινε ο Καρατζαφέρης είναι και αυτός κολλητός του Γιάγκου και σε έκανε περιθώριο; Αυτή η ιστορία και το αναμάσημά της θεωρώ ότι μόνο κακό κάνει στην Π.Α. και τις Ένοπλες Δυνάμεις γενικότερα και πρέπει να τελειώσει.

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι ο γράφων στις 10.17

Ελπίζω το "ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ, ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ;;;" να μην αφορά εμένα...γιατί φαίνεται ότι έγινε παρανόηση.
Η έστω, ο τρόπος γραφής μου ήταν λάθος, εκεί που λέω "εκτός αν εχει γίνει το μπλόγκ παράρτημα..."
Εννοούσα ότι "μερικοί θέλουν ή νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν τα μπλόγκ (ίσως γράφουν και αλλού) παράρτημα". Τέλος πάντων σε καμμία περίπτωση δεν ήταν μομφή προς το site, καθώς θα ήταν και ασέβεια από μέρους μου, αλλά πρός τον αρθογράφο.
Όπως ελπίζω ο γράφων τα περί ασφαλείας στις 10.57 πάλι να μην αναφέρεται σε μένα, γιατί ο αρθρογράφος την επικαλείται , εγώ απλά λέω: "σιγά μη σε νοιάζει η ασφάλεια και μας τα βγαλες και δημοσίως" με απλά λόγια......
Σε κάθε περίπτωση χαίρομαι γιατί όπως φαίνεται από τα γραφόμενα και κάποιου άλλου παρακάτω στις 12.30, οι υποψίες μου περί μη αγνών προθέσεων αυτών που εκθέτουν ονόματα συναδέλφων τους κλπ ήταν λογικές.
Ευχαριστώ και καλά μυαλά σε αυτούς που νομίζουν ότι οι Έλληνες τρώνε ακόμα κουτόχορτο για να πετάνε εκείνοι χαρταετούς στα οικογενειακά ή τοπικά λιμέρια τους...

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΜΗΔΑΜΙΝΑ. ΡΙΧΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ (http://tro-ma-Κtiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_6986.html#more) ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΜΗΔΑΜΙΝΑ. ΡΙΧΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ (http://tro-ma-Κtiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_6986.html#more) ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινά δε μπορω να διακρίνω ο γράφων στις 10.49 ποιούς εννοεί γραφικούς;
Γιατί δηλαδή χρησιμοποιεί πληθυντικό αριθμό και λέει....."περιμένετε αντιδράσεις...".
Ποιός περιμένει αντιδράσεις; σε ποιανού το σχόλιο παραπάνω το διάβασε αυτό;
Μόνο το κύριο άρθρο (υποτίθεται)επιδιώκει αντιδράσεις των αρμοδίων....
Άρα προς τι το "γραφικοί" για τους υπόλοιπους;
Μήπως έπρεπε να χρησιμοποιήσει ενικό;
Και επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει σώνει και καλά να διαβάσουμε το άρθρο κάποιου...για να καταλάβουμε τι γίνεται γύρω μας; Εμείς χαζοί είμαστε; δεν καταλαβαίνουμε;
Και φυσικά αυτό που καταλαβαίνουμε δεν είναι αυτό που θέλει ο καθένας (π.χ ότι οι αρμόδιοι δεν ασχολούνται...γιατί μπορεί και να ασχολήθηκαν).
Για να βγάλουμε ασφαλές και ακριβές συμπέρασμα για ένα αντικείμενο-θέμα πρέπει να γνωρίζουμε όλα τα δεδομένα και όχι αποσπασματικά όπως μας τα παρουσιάζει ο καθείς....επίσης πρέπει να έχουμε την ανάλογη υποδομή γνώσεων επί του κάθε θέματος.
Όλα τα άλλα είναι ερασιτεχνισμός "χαρταετος"΄...που λέει και ένας πίο πάνω. Αμόλα καλούμπα κι όπου πάει....κι ότι δηλώσεις είσαι...κλπ κλπ
Σαν ορισμένους δημοσιογράφους, που χωρις να εχουν σπουδασει τιποτα σχετικό έχουν άποψη επί πυραύλων , αεροσκαφών, αρματων και φρεγατών.....
Επίσης γραφικός είναι όποιος νομίζει ότι είμαστε πρόβατα και θέλουμε, καθοδηγητές, ιππείς και αφεντάδες....

Ανώνυμος είπε...

Ο Κ.ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο Κ.ΝΤΑΒΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΞΗΛΟΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο Κ.Α/ΓΕΕΘΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΝΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΤΕΡΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΜΑΧΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ. Κ.ΥΠΟΥΡΓΕ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΑΛΟΝΙΑ.Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΕ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ.Κ.ΥΠΟΥΡΓΕ ΡΙΞΤΕ ΦΩΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.Κ.ΥΠΟΥΡΓΕ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ Κ.Α/ΓΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗΡΗΘΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ WOM-SQOM 2.ΤΕΛΟΣ ΡΩΤΑΜΕ Κ.ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο Α/ΓΕΕΘΑ ΝΑ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Α. ΟΤΑΝ Ο ΔΙΕΥΘΗΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΝ ΠΑΡΕΒΗΣΑΝ ΚΑΤΑΦΟΡΑ;ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΠΛΗΞΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ;ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κ.ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο Κ.ΝΤΑΒΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΞΗΛΟΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο Κ.Α/ΓΕΕΘΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΝΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΤΕΡΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΜΑΧΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ. Κ.ΥΠΟΥΡΓΕ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΑΛΟΝΙΑ.Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΕ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ.Κ.ΥΠΟΥΡΓΕ ΡΙΞΤΕ ΦΩΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.Κ.ΥΠΟΥΡΓΕ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ Κ.Α/ΓΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗΡΗΘΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ WOM-SQOM 2.ΤΕΛΟΣ ΡΩΤΑΜΕ Κ.ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο Α/ΓΕΕΘΑ ΝΑ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Α. ΟΤΑΝ Ο ΔΙΕΥΘΗΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΝ ΠΑΡΕΒΗΣΑΝ ΚΑΤΑΦΟΡΑ;ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΠΛΗΞΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ;ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κ.ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο Κ.ΝΤΑΒΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΞΗΛΟΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο Κ.Α/ΓΕΕΘΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΝΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΤΕΡΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΜΑΧΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ. Κ.ΥΠΟΥΡΓΕ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΑΛΟΝΙΑ.Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΕ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ.Κ.ΥΠΟΥΡΓΕ ΡΙΞΤΕ ΦΩΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.Κ.ΥΠΟΥΡΓΕ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ Κ.Α/ΓΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗΡΗΘΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ WOM-SQOM 2.ΤΕΛΟΣ ΡΩΤΑΜΕ Κ.ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο Α/ΓΕΕΘΑ ΝΑ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Α. ΟΤΑΝ Ο ΔΙΕΥΘΗΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΝ ΠΑΡΕΒΗΣΑΝ ΚΑΤΑΦΟΡΑ;ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΠΛΗΞΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ;ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κ.ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο Κ.ΝΤΑΒΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΞΗΛΟΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο Κ.Α/ΓΕΕΘΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΝΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΤΕΡΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΜΑΧΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ. Κ.ΥΠΟΥΡΓΕ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΑΛΟΝΙΑ.Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΕ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ.Κ.ΥΠΟΥΡΓΕ ΡΙΞΤΕ ΦΩΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.Κ.ΥΠΟΥΡΓΕ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ Κ.Α/ΓΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗΡΗΘΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ WOM-SQOM 2.ΤΕΛΟΣ ΡΩΤΑΜΕ Κ.ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο Α/ΓΕΕΘΑ ΝΑ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Α. ΟΤΑΝ Ο ΔΙΕΥΘΗΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΝ ΠΑΡΕΒΗΣΑΝ ΚΑΤΑΦΟΡΑ;ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΠΛΗΞΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ;ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει το εμπεδώσαμε ειπαμε, μας το πε και ο 12.30 κάθε τέτοια εποχη σφαζεστε ποιός θα φύγει και ποιός θα κάτσει, δε χρειάζεται να φωναζετε κιόλας σε μας που μαστε στην απ' εξω.
Κάτστε στο μικρόκοσμό σας και φαγωθείτε.
Εδω υπάρχουν χιλιάδες άλλοι συνάδελφοι εε και εα που δεν έχουν τα βασικά προς το ζειν και σεις το χαβά σας..
Αν ειναι να επέμβει εισαγγελέας εσας περιμένει θέλετε να μας πείσετε;
Και αυτός ο πληθυντικός ΡΩΤΑΜΕ....
Ποιοί είστε που ρωτάτε; Μαζευτήκατε πολύ που το χετε καημό;
Ξερετε και τα ονόματα εισαγγελέων!! εγω ο κακομοίρης γιατί δεν τα ξέρω; Δε θα είμαι στη μασα πάλι ε; Στο τέλος όμως θα μας πουν κάποιοι μετά, που θα έχουν αγωνιστεί "για το καλό μας" : "Μαζι τα φάγαμε..."
Το χουμε δει το ονειρο ....