Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΗΘΙΚΟΝ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟΝ

Η τρομοκρατία με τις ψευδείς μηνύσεις δεν πέρασε και η αλήθεια θα αποκαλυφθεί σε όλο της το μεγαλείο.
ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ..


22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ @RMY@LERT
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ευγε ηρωα σταματοπουλε,γενναιε λεβεντη συνταγματαρχη με αρχιδια
σε λιγο θα σου στειλουμε σε λινκ ολα οσαγραφτηκαν
σε στηριξε και σενα και την εκδικηση
το σκεφτομαστε ελληνικα,το ξυπνατε ρε και το ιχνος
ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΤΟΥΣ
ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΟ
Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΦΑΝΗΚΕ
ΕΥΓΕ ΛΕΒΕΝΤΗ
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο στο είχαμε επισημάνει αν θυμάσαι καλά, ότι πρέπει να φιλτράρεις όλες τις υποτιθέμενες καταγγελίες και να μην αναρτάς άκριτα την κάθε συκοφαντική ηλιθιότητα του καθένα.
Εδώ παρέχεις ενημέρωση και όχι σπίλωση υπολήψεων. Θυμάσε την παροιμία ότι η κανάτα πάει πολλές φορές στην βρύση για νερό αλλά καμιά δεν γυρίζει διότι σπάει στο δρόμο.
Δεν άκουγες, ή μάλλον έδινες περισσότερη βάση στους θερμοκέφαλους συκοφάντες.
Θυμήσου ακόμη ότι οι βλάκες μαθαίνουν από τα λάθη τους, οι ευφυείς μαθαίνουν από τα λάθη των άλλων.
Εύχομαι καλά ξεμπερδέματα.
Πρώτα απ΄όλα η σωστή ενημέρωση των συναδέλφων.
Καλές Γιορτές.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ Ε.Σ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ(ΣΣΕ Ή ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ) ΜΕΧΡΙ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ-ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΙ ΑΠΑΝΩ Ή ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ Ή ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ- ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ(ΣΜΥ Ή ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ),ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΧΙΑ-ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ "ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ"-ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ- Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ- ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΈΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΈΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ!
ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΌΠΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ, ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ, ΜΑΜΟΘΡΕΥΤΟΙ,ΓΑΛΟΥΧΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΝΤΙΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ,ΙΚΑΝΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΕΣ(ΚΑΙ ΑΝ),ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΜΜΕ, ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΥΣΜΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΌΠΟΙΟΝ "ΦΑΣΙΣΤΑ" ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΙΕΣΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ.
ΟΙ ΕΠΟΠ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΛΑ, ΛΑΪΚΑ-ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΛΥΚΕΙΟΥ-ΠΑΙΔΙΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΛΑ ΔΙΟΡΙΣΤHΚΑΝ ΣΩΡΗΔΟΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΙ ΜΑΘΗΣΕΩΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ, ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΒΛΕΠΟΥΝ "ΣΤΕΛΕΧΗ" ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΙΛΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ,ΕΝΩ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ.
ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ.
Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ,ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥΣ, ΠΟΥ "ΠΑΙΖΟΥΝ" ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ-ΠΛΗΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ- ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ PLAYSTATION ΣΤΟ FACEBOOK KAI ANTIΣΤΡΟΦΑ, ΈΧΟΝΤΑΣ ΞΕΥΤΥΛΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΈΝΝΟΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ, ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥ ΎΠΑΡΞΗΣ(ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΟΠ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ).
Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΌΠΛΑ Ή ΜΟΝΑΔΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ(ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ, ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ, ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ) ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΆΛΛΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΓΑΡΕΙΕΣ ΔΙΧΩΣ ΝΟΗΜΑ ΣΕ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΩΤΟΥΣ, ΕΝΩ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Η "ΚΟΥΡΑΣΗ" ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΠΧ ΠΟΤΙΣΜΑ, ΒΑΨΙΜΟ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΤΛ.
ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΈΧΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΣΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΥΠΟΛΕΙΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΕΣ-ΚΛΗΡΩΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΈΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΈΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, ΌΠΟΥ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ-ΕΚ ΣΧΟΛΩΝ- ΑΝΘΥΠ/ΓΟΙ ΕΩΣ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΧΙΕΣ ΕΩΣ ΕΠΙΛΟΧΙΕΣ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ-ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΌΜΩΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ-ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΚΗΦΗΝΕΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. ΠΡΩΤΟΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ(ΒΛΕΠΕ ΕΠΟΠ) ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΌΣΟΥΣ ΤΥΧΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια κ. Συνταγματαρχα.
Δεν γνωριζα για το μπλογκ σας μεχρι που εγινε η συκοφαντια και η προσπαθεια φιμωσης μια γνησιας ακοματιστης πατριωτικης φωνης.
Ζητω το Εθνος Ζητω ο Στρατος Ζητω οι Ειδικες Δυναμεις.
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

μαζί σου αδερφέ δεν θα τους περάσει!

Ανώνυμος είπε...

Εσύ το χαβά σου.... Ποια αλήθεια και ποιος ελέυθερος? Σου απαγόρευσαν την εξοδο από τη χώρα όπως έγραψαν? Έχεις στο κεφάλι δικαστικές εκκρεμότητες για συκοφανητική δυσφήμηση?
Εγώ θα σε συμβούλευα να αναρτήσεις και να ζητήσεις μια συγνώμη από τον Α/ΓΕΣ και την οικογένεια του.
Όπως ξέρεις ο Α/ΓΕΣ έχει καλή καρδιά και θα σε συγχωρήσει πιστεύω.

Ανώνυμος είπε...

ΘΕ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΜΗΝΥΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ.
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

Ψηλά το κεφάλι και μη το βάζεις κάτω.

Ανώνυμος είπε...

συνεχιζουμε
αυτα που στελνω τωρα ειναι τα πρωτα χρονικα που διαβασαμε στο διαδικτυο
http://elladanews.gr/article/507231-sas-grafo-mesa-apo-tin-gada-.html

http://master-eccentric.blogspot.com/2010/12/blog-post_4776.html

http://www.imode.gr/12/2010/%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CF%89-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B3%CE%B1%CE%B4%CE%B1.htm

περιττο να πω οτι και η εκδικηση χωρις καν να σε γνωριζει εχει αναρτησει υμνους

Ενημέρωση για τον Πολιχνίτο είπε...

Eίμαι πάρα πολύ χαρούμενος σχεδόν ευτυχισμένος. Για μένα είναι από τα καλύτερα Χριστούγεννα που έχω περάσει μέχρι τώρα. Σε ευχαριστώ από καρδιάς για ότι έχεις κάνει είμαι υποχρεωμένος γιατί με τις δικές σου ενέργειες φαίνεται η ΣΠΙΘΑ να γίνετε πυρκαϊά. Να σταματήσουν τα λόγια. Είμαι δίπλα σου. Δεν αντικαθιστούμε το ΚΥΣΕΑ αλλά κάνουμε κρητική και εν πάσι περιπτώσι δεν γίνεται οι προδότες να ασκούν τα καθήκοντα τους με κριτήρια που ωφελούν την πατρίδα.

Ανώνυμος είπε...

http://cretanpatriot.wordpress.com/

Ανώνυμος είπε...

καλημερα σε ολους στο blog!συνεχιστε την καλη δουλεια παιδια μας δινεται κουραγιο...

Ενας ¨μελοντικος¨ανεργος ΕΠ.ΟΠ...

Υ.Γ Επειδη εχει πεσει σιωπη για το θεμα των ΕΠ.ΟΠ αν μπορειτε δωσ'τε μας λιγο φως μπας και περασουμε γιορτες χωρις αγχος...Καλες γιορτες σ ολους σας...

Ανώνυμος είπε...

το ΦΡΑΓΓΟΣΓΚΕΙΤ ΕΞΙΧΝΙΑΖΕΤΑΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ
http://ksipnistere.blogspot.co...

ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΔΩ
http://ixnos.blogspot.com/2010...

EΞΥΠΝΟΙ ΕΙΣΤΕ,ΤΑΛΕΝΤΟ ΕΧΕΤΕ,ΛΟΓΙΟΙ ΕΙΣΤΕ.........ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΕΛΛΗΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΥΝ.ΚΡΑΤΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΚΟΝΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Καλώς επέστρεψες.

Ανώνυμος είπε...

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΤ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/12/blog-post_23.html

Unknown είπε...

ειμαστε μαζι σας!!!!!ειναι χυδαιοι και κηνυγουν την ελευθερια του ατομου.ειναι χουντικοι και μας προσβαλλουν......να πανε να πιασουν τα λαμογια που εφεραν το συρμο της πατριδας που εχει γραψει ιστορια.ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩς ΟΠΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥς ΜΑΓΚΕς!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ Α/ΓΕΕΘΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΟΛΛΙΤΟ.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΟΣΚΑΛΤΣΗΣ είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕ Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑ.ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕ Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑ ,ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕ Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑ ,ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ.