Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

”Οι ΑΡΙΣΤΟΙ και ΟΧΙ οι ΑΡΕΣΤΟΙ”

- Προχθές (28/1/2011), είχαμε υποβάλλει κάποια ερωτήματα για κάποιες επανακλήσεις συναδέλφων. Μάλιστα είχαμε και μια φωτογραφία του κ. ΑΝΥΕΘΑ, με τις δηλώσεις περί ΑΡΙΣΤΩΝ και ΟΧΙ ΑΡΕΣΤΩΝ.

Καταλήγαμε μάλιστα στο ΥΓ 2 σε μια ανακοίνωση από την ιστοσελίδα του ΣΑΑΑΣ, τον οποίο ΤΙΜΩ, όπως ΤΙΜΩ και τη ΛΑΣ,  και λέγαμε ότι” ίσως να αποτελέσει υλικό και για μια άλλη ανάρτηση πάνω στο ίδιο θέμα.”

Νομίζω ότι ήλθε η ώρα…….

Για να ξαναθυμηθούμε τι λέει η ανακοίνωση:

(τα με κόκκινο γραμμένα είναι δική μου υπογράμμιση αλλά είναι και τα κύρια σημεία της όλης υπόθεσης).

Λέει η ανακοίνωση:

Ημ/νία: 04-01-2011 Ώρα: 16:15

Μετά από επίσκεψη στην ΔΑΣ με θέμα, εκτός της υποβολής ευχών για το έτος 2011, την εκδήλωση ενδιαφέροντος από συναδέλφους που αφορά την επανάκλησή τους στην ενεργό υπηρεσία, σας ενημερώνουμε ως εξής :

1. Άπαντες οι συνάδελφοι κάτω των 65 ετών δύνανται να υποβάλλουν αιτήσεις στην Διεύθυνση Μονίμου Προσωπικού του ΓΕΣ.
2. Το όριο ηλικίας προσαρμόσθηκε πλέον στις απαιτήσεις κατά JARS.
3. Η ΔΙΜΣΠΡΟ θα ζητήσει από την ΔΑΣ τον ατομικό Φάκελο του ενδιαφερομένου και θα αποφασίσει (η ΔΙΜΣΠΡΟ) για την επανάκληση ή όχι.
4. Δεν υφίσταται χρονικός περιορισμός υποβολής της αιτήσεως.
5. Παρακάτω σας παραθέτουμε υπόδειγμα της αιτήσεως επανάκλησης.

ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ 1ος.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΥΓΕΙΑ ;
” εκδήλωση ενδιαφέροντος από συναδέλφους που αφορά την επανάκλησή τους στην ενεργό υπηρεσία ”
Δηλαδή πρόκειται να γίνουν προσλήψεις προσωπικού στο ΓΕΣ;
Γιατί αυτό νομίζω ότι σημαίνει ”επανάκληση στην ενεργό υπηρεσία” αποστράτων.
Το έχετε διαβάσει εσείς πουθενά, στα τμήματα της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης;
Αν δεν έχει γίνει ανάρτηση, τότε πως ”κυκλοφορούν” τέτοιου είδους αναρτήσεις και μάλιστα όχι στις προβλεπόμενες διαδικτυακές σελίδες (ΥΠΕΘΑ), αλλά σε άλλες, που είναι επίσημα μεν βήματα αποστράτων συναδέλφων, αλλά – διερωτώμαι και πάλι – υπάρχει επίσημη πρόθεση, από το επίσημο ΥΕΘΑ, διερεύνησης αν υπάρχει ενδιαφέρον να γυρίσουν στην ενεργό υπηρεσία απόστρατοι συνάδελφοι;
Εάν υπάρχει, τότε γιατί δεν μας το λέει το Υπουργείο ΕΥΘΕΩΣ και ΕΠΙΣΗΜΩΣ ;;;

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ 2ος.
ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΟΙ ”ΓΕΡΟΛΥΚΟΙ” !!!!!!
Άπαντες οι συνάδελφοι κάτω των 65 ετών ”
Για το θέμα αυτό, είχαμε καταγράψει τις απόψεις μας στο σημείωμα ΜΠΑΧΑΛΟ (;).

Να μην τα ξαναλέμε εδώ και γινόμαστε κουραστικοί….
Όσοι δεν έχουν ξεπεράσει τα 65, δηλαδή όσοι είναι 64,63, 62, 61, 60, μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους να τους επανακαλέσει η σεβαστή Υπηρεσία πίσω.
Και πιστέψτε με όχι να τους ανακαλέσει πίσω μόνο, αλλά και να τους μεταθέσει στον τόπο συμφερόντων τους (με ότι αυτό συνεπάγεται…..).

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ 3ος.
….ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ….(;)
” το όριο ηλικίας προσαρμόσθηκε πλέον στις απαιτήσεις κατά JARS
Το όριο που ισχύει για τους εν ενεργεία δεν νομίζω να είναι 65 ;
Το ότι ”προσαρμόσθηκε στις  απαιτήσεις κατά JARSδεν μου λέει εμένα τίποτε, για τον απλούστατο λόγο του ότι όταν ένα νέο όριο ηλικίας  θεσπίζεται, θεσπίζεται με βάση έναν νόμο.

Άρα αναρωτιέμαι:
έχει ψηφισθεί τέτοιος νόμος που να λέει ότι η ΑΣ αυξάνει τα όρια για τους χειριστές της ;
Μπορούμε και μεις να μάθουμε το αιτιολογικό που συνόδευε τον νόμο;
Έχει γίνει μελέτη από τους αρμοδίους που να προτείνει – σε όλους τους κλάδους των Ε.Δ – ότι μπορεί/πρέπει να αυξηθούν τα όρια στα 65;
Δηλαδη τι ειναι ο Στρατος; Στρατος ή JARS;

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ 4ος.
”ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ”
”θα αποφασίσει (η ΔΙΜΣΠΡΟ) για την επανάκληση ή όχι.”
Το ότι οι διαταγές επανακλήσεως των ”μονίμων εξ εφεδρείας” τα χειρίζεται, η πως την λένε (το παλιό 1ο ΕΓ), είναι γνωστό.

Αλλά :
Υπάρχουν στο όπλο ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν;
Αν υπάρχουν, δεν είναι συγκεκριμένες;
Αν υπάρχουν, είναι διατυπωμένες από τον καθ΄ύλη αρμόδιο (που βέβαια δεν είναι η ΔΙΜΣΠΡΟ);
Αν υπάρχουν, ποιος έβαλε, αν έβαλε, κριτήρια αξιολόγησης του προς επανάκληση προσωπικού; Κάποιος αρμόδιος, ή κάποιος ”αρμόδιος”;

ΣΥΝΟΨΗ
Αυτά τα παραπάνω είναι απλές ερωτήσεις, όπως μου βγαίνουν από την ανάρτηση του ΣΑΑΑΣ (δε μου φταίει σε τίποτε ο Σύνδεσμος, καλά κάνει ενημερώνει τα μέλη του).

Δεν μπορώ να γνωρίζω τι υπάρχει στην πραγματικότητα, ποιος διατύπωσε τις ανάγκες, αν υπάρχουν, ποιος πρότεινε την ”λύση” και ποιοι θα ”εξυπηρετηθούν” από τέτοιου είδους ”λύσεις’‘.

Και να το πω και κάπως κομψά και διαδικτυακά;

Το αν αύριο – μεθαύριο που θα βγούμε όλοι εμείς στη σύνταξη, βρούμε μια ”τρυπούλα” για να ξαναγυρίσουμε για 2-3 χρόνια, και να πέρνουμε και τα πτητικά μας, και να μας πληρώνει η υπηρεσία, κοντά στα σπίτια μας , καλά θα κάνουμε.

Η Υπηρεσία, δεν βλέπει ότι με αυτά που κάνει, να ξαναφέρνει δηλαδή πίσω κάποιους που αξίζουν, αλλά βρε παιδί μου είναι απόστρατοι, διασαλεύει την προσπάθεια που κάνουμε εμείς από μέσα, να προσχωρήσουμε αυτό που λέγεται Όπλο;

(εδώ πάλι θα πούν κάποιοι ”πολύ καραμέλα αυτή με το Όπλο”, αλλά μήπως ξέρουν τίποτε για αυτό;
Αλλιώς μπήκανε, Αλλιώς πορευτήκανε και Αλλιώς βολευτήκανε…..)

Η Υπηρεσία δεν βλέπει ότι ένας  συνάδελφος, χειριστής που πιθανώς να επανέλθει – όσο καταξιωμένος και να είναι στον ιδιωτικό τομέα αλλά και όταν ήταν εν ενεργεία- δεν είναι βρε αδελφέ μου ένας συνάδελφος που τον επαναφέρνουμε για να τον βάλουμε στο ΔΕΠΑΘΑ, ή στο Πολεμικό Μουσείο, ή στη Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού !!

Εκεί, να πάει και το παλιάμπελο, που λέμε, θα παλεύει με τα χαρτιά.
Ο επανερχόμενος, είναι ένα συνάδελφος που πάλεψε ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ (και μάλιστα πάλεψε με πολλά ”θεριά” , πιστέψτε με ) και όταν ήλθε η σειρά του έδωσε τη θέση του στους επόμενους.

Ας αφήσει η σεβαστή Υπηρεσία τους επόμενους να τα βγάλουμε πέρα.
Τι θα μπορέσει να προσφέρει και πώς;
Πενηνταπεντάρης και, είναι…
……..γιατί ακούω και για επάνοδο εξηντάρηδων, εξηνταδυάρηδων……..

ΥΓ
Επειδή όλα πρέπει να καταλήγουν σε ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, αν έχετε όρεξη…..θα υπάρξει και συνέχεια…
http://fox2e-mag.blogspot.com/2011/02/blog-post.html

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

MONO GIA THN AS SYMBAINEI AYTO ? EGV POY ZHTV NA GINV TSOLIAS UA ME PAROYN? EIMAI MONO 62 ETVN GINETAI.RE ANOHTOI OLA STON KAIRO TOYS KAI O KOLIOS TON AYGOYSTO.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ,ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΗ Η ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑ ΤΟΥΣ (ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ;)ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΘ'ΟΣΟΝ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΥΠΕΡ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΥΛΙΚΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΜΠΕΔΟΣΗ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΟΠΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ;ΜΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΠΙΕΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ; ΘΑ ΦΟΡΑΝΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΝΕΣ;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ; ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ .ΤΟΠΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΩΝ 400ΕΥΡΩ ΡΕ,ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΡΕ...........ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ,ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Είτε με λατινικούς χαρακτήρες γράφεις,
είτε με Ελληνικούς, αλλά πάντα με κεφαλαία και στο ίδιο μοτίβο,
το μόνο για το οποίο μπορείς να με πείσεις, είναι ότι είσαι ο ίδιος εμπαθείς και ανόητος που ξεκίνησες το μπάχαλο Νο 1.
Φιλάκια.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 4.55 ΕΧΕΙς ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑ ΡΕ ΒΟΛΕΜΕΝΕ!!! ΕΜΠΑΘΗΣ ΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ!!!
GIAYTO DEN SOY DINOYN KAI DIOIKHSH OYFO.

Ανώνυμος είπε...

Εμπαθής και ανόητος είναι ο 4:55. Μήπως αυτοί που έχουν ζητήσει να επιστρέψουν, μάθαμε και που θέλουν να μετατεθούν; Θα ακολουθούν τις υποχρεώσεις ενός ΤΕΑΣ; Θα αναλάβουν γραφεία ή θα είναι μόνο πτήση και μετά καφεδάκι; Όλοι αυτοί "οι παλιοί", που το παίζουν και παρεξηγημένοι, μήπως θυμούνται τι έλεγαν όταν έφευγαν; Η έκφραση "μαύρη πέτρα" τους θυμίζει κάτι; Όξω ρε!!

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΑΚΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕς ΔΕΝ ΕΓΙΝΕΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑς 4,55 ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙς ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕς ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΕΙς ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΛΛΟΙ
φιλακια

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΥΕΘΑ ΟΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΟΥΣΚΕΜΑ.
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ "ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ"
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΕΛΕΙ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΚΟΙΝΩΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ.
ΒΡΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

...Βλέπω ότι το συνεχίζεις το πράγμα αν και ζήτησες "ανακωχή" Mr Jhon μέσω ατόμου το οποίο εκτιμώ (διότι δεν έχεις τα ..ούμπαλα να βγείς επώνυμα όπως εγώ) και μου το ζήτησε ως χάρη.Ζήτησες να συμφωνήσω να μην δημοσιοποιήσεις το σχόλιο μου στα γραφόμενα σου στο ARMY AVIATION με την υπόσχεση ότι δεν θα συνέχιζες. Είχα σοβαρές αντιρρήσεις αλλά παρ' όλα αυτά όμως συμφώνησα, σεβόμενος το άτομο που μου το ζήτησε, αλλά νά που τελικά είχα απόλυτο δίκιο με τις απόψεις μου περί του ποιού και των πραγματικών κινήτρων σου Mr.
Τώρα όμως σε προκαλώ...Έχεις τα ούμπαλα να δημοσιεύσεις τα σχόλια μου?Έχεις τα ούμπαλα να ξαναγράψεις ΑΚΡΙΒΩΣ το σχόλιο και την άποψη σου που είχες γράψει στο 1ο Μπάχαλο για την πιθανή επάνοδο των Ειδ. Μονημότητας στο Στρατό και το οποίο απέσυρρες άρον άρον μολις κατάλαβες την γκάφα σου ύστερα από την έντονη αντίδραση συναδέλφου, δηλώνοντας τις πραγματικές σου προθέσεις?
Άσε λοιπόν Mr τα κροκοδείλια δάκρυα και τους εφιάλτες σου για εκείνους που πάλαιψαν, παλεύουν και θα ΠΑΛΑΙΨΟΥΝ ΠΑΛΙ για να κοιμάσαι εσύ ήσυχος και να απολαμβάνεις ότι δεν μπορείς να αποκτήσεις από μόνος σου...και ξέρεις γιατί?Γιατί τα βρήκες όλα έτοιμα από αυτούς που τώρα φτύνεις όταν κάποτε τους "έγλυφες"....
Σε περιμένω Mr ε????...περι αποδείξεως του εναντίον εννοώ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Geia st stoma s 9:09...k xereis k kati allo p ema8a twra p hmoyna st volo g tn koph ts pittas?Vrhka kapoioys e.e. palhoys synadelfoys k m elegan oti k oi shmerinoi 35rhdes forane panes akrateias otan vgainoyn ap tn kyklo h' mpoyne s kanena synefaki panw ap tn topikh...k dn einai oyte kan 40!!!!!!poy n ftasoyn k st 55!!!!!Re p tn katanthsan tn AS oi xeroles k timhtes twn pantwn...k meta toys ftaine osoi erixan "mayrh petra"..alh8eia posoi efhgan twra ap oloys aytoys ts timhtes molis allaxan t oikon0mika ts ofelh?P phge h anhshxia ts peri ts tyxhs ts AS?Re klwtsopatinada p 8ete.....

Ανώνυμος είπε...

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για τον νέο εμφύλιο πόλεμο που ξεκινήσατε και συνεχίζετε.
Διαβάζω για εμπαθείς, αγράμματους, βλάκες, OYFO, ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΕΙς., ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ και
άλλους χαρακτηρισμούς και γενικά καρφώματα μεταξύ σας.
Υποθέτω ότι εσείς συνυπάρξατε για κάποιο διάστημα και τώρα σας χωρίζει ένα αβυσσαλέο μίσος.
Ποίος ο λόγος όμως; Ποίος ο σκοπός σας;
Που θα οδηγήσουν όλα αυτά;
Κάποιος ξεκίνησε να αρθρογραφεί στο μπλογκ, εκφράζοντας τις προσωπικές του απόψεις και από κει και πέρα φωτιά και τσεκούρι.
Καλυπτόμενοι από την ανωνυμία, εξωτερικεύετε απωθημένα που δεν συνάδουν με το λειτούργημα που επιτελείτε.
Κύριοι,
Η εικόνα που περάσατε έξω, είναι τελείως αρνητική. Ξεχάσατε ότι στο μπλογκ μπαίνουν Έλληνες πολίτες, αλλά και «πολίτες» άλλων χωρών, οι οποίοι από τις τοποθετήσεις σας είναι σε θέση να αναλύσουν την κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις της Ελληνικής ΑΣ, πράγμα εξαιρετικά χρήσιμο γι΄ αυτούς.
Δεν επιθυμώ να καταχραστώ τον χώρο αλλά και το χρόνο σας.
Παρακαλώ μην ξεχνάτε ότι για τα θέματά σας, υπάρχει και η υπηρεσιακή οδός που είναι και η πιο έντιμη.
Δεν επανέρχομαι με την ελπίδα ότι κάπου εδώ θα σταματήσει η έκθεση της ΑΣ..

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ. ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΒΟΘΡΟ.
ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ, ΜΕΡΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ.

ΜΑΡΑΓΚΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε...

Επειδή έμαθα να τιμώ το ονοματεπώνυμο μου θα σχολιάσω επώνυμα τχης ε.α Μαραγκούλιας Δημήτρης και καλό θα ήταν όταν έχετε να κάνετε κρίσεις και σχόλια για χειριστές της αεροπορίας στρατού να τα κάνετε επώνυμα και να μην κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία ( παλιά τακτική ).Λυπάμαι για τα γραφόμενα θεωρούσα ότι αυτά έχουν παρέλθει.

Ανώνυμος είπε...

Πόσοι ακόμη στρατηγοί και λοιποί θα χωρέσουν στο πολεμικό μουσείο,στα τραίνα,στα λιμάνια και σε κάθε είδους τεμπελοχώρο δίνοντας αφορμή για σχόλια στον κόσμο,και με το δίκιο του.
Ολοι εσείς που φύγατε και μας είπατε και ανόητους που μείναμε γυρνάτε και γλύφετε εκεί που φτύνατε.
Την λέξη ντροπή την ξέρετε; μάλλον όχι.
Αλλά δεν φταίτε εσείς, αλλά οι χρωματιστοί προστάτες σας.

Ανώνυμος είπε...

(συνέχεια)....να επανέλθουν το κάνουν μόνο για την ‘κονόμα’ (προσωπικά δεν βρίσκω ότι αυτό είναι λόγος να κατηγορούμε κάποιον που φροντίζει να βελτιώσει τα οικονομικά του ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο συνταξιοδοτικό).Μήπως τελικά, μήπως λέω, σε βάθος χρόνου και με τα νέα μισθολόγια και συντάξεις που αλλάζουν καθημερινά, κάνοντας τη ‘σούμα’ διαπιστωθεί ότι αν τουλάχιστον δεν χάνει κάποιος, είναι ‘μία η άλλη’;Συμφέρει τελικά άραγε;Ερώτημα θέτω προς κάθε κατεύθυνση...
Απ’ ότι γνωρίζω οι ανακληθέντες και όσοι ειδικά δεν είναι σε πτητική ενέργεια (αυτοί αναννεώνουν κάθε χρόνο το πτυχίο τους και δεν νομίζω ότι αμφιβάλει κάποιος για την ικανότητα τους), θα περάσουν από ΚΑΙ και ΑΥΥΕ και όχι μιά απλή ‘ετησία’.Αμφιβάλλει κανείς για τις σωστές και έγκυρες εξετάσεις και αποφάσεις του ΚΑΙ και της ΑΥΥΕ;Αμφισβητεί κανείς την ικανότητα τους να κρίνουν ποιός είναι ‘ικανός’ ή όχι να πετά;Και από πότε αποκτήσατε πτυχίο ιατρικής όλοι εσείς και κρίνετε; Ή μήπως και εκεί εξυπηρετούνται οι ΑΡΕΣΤΟΙ;….Γελοιότητες!!!!Γιατί δεν αφήνουμε λοιπόν το καθ’ ην αρμόδιο όργανο να κρίνει αν αυτός που ‘θέλει’… ΜΠΟΡΕΙ και γράφουμε όλες αυτές τις αηδίες για πάνες, χάπια και τα συνναφή;Γιατί αυτή η ανησυχία και η πρεμούρα περί της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ όσων επιστρέψουν;Μία απορία εκφράζω και όσοι έχουν κοινό νου ας κρίνουν...
Ερωτήσεις τέλος και εύχομαι ειλικρινά να κατάφερα έστω και ελάχιστα να έβαλα σε μία τάξη τις σκέψεις σας και να δώσετε μόνοι σας τις απαντήσεις και σας ορκίζομαι ότι δεν επιτελώ κανένα έργο ούτε έχω ιδιοτελείς σκοπούς...πληγώνομαι όμως όταν εκτίθεται η ΑΣ από κακόβουλα και επικίνδυνα άτομα που πατούν επί πτωμάτων και καταπατούν τον όρκο που έδωσαν σαν Έλληνες Αξκοί :ΠΙΣΤΗ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.....και όχι πίστη στη ρουφιανιά και στη δολοπλοκία για ίδια οφέλη!!!!..και μία τελευταία διαφορετική προσέγγιση του θέματος που δν ξέρω αν την έχετε σκεφτεί. Όλα αυτά που γράφει ο ‘κοντός’ bloger λέμε ότι είναι γιά ίδια οφέλη...πως όμως;;;Μήπως λοιπόν είναι κατευθυνόμενος να χτυπάει ένα συγκεκριμένο πολιτικοστρατιωτικό σύστημα παρουσιάζοντάς το ως ΑΝΙΚΑΝΟ για να ωφελείται κάποιο άλλο (δεν με ενδιαφέρει ποιό το ένα και ποιό το άλλο, σας ορκίζομαι, το συμπέρασμα μετράει) με αποτέλεσμα να προσδοκά μελλοντικά αξιώματα και καρέκλες για να παίζει πάλι με τις τύχες των ανθρώπων κατά το δοκούν;;;Σκεφτήκατε ότι όσο δημιουργεί ίντριγκες για διάφορα θέματα (σήμερα η ΑΣ, αύριο κάποιο άλλο...δεν τον ενδιαφέρει τι, πιστέψτεμε, αρκεί ντόρος να γίνεται γιατί ...ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται!!!!) και έχει επισκεψιμότητα από όλους ΕΜΑΣ τους αφελείς που ‘τσιμπάμε’, ανεβαίνει η δημοτικότητά του άρα και η δύναμή του;;;Θέλετε να μπείτε στο παιχνίδι του και να σας χρησιμοποιεί κάποιος που τελικά μόνο για το τομάρι του ενδιαφέρεται;;;ΕΓΩ ΟΧΙ!!!!! Σταματήστε λοιπόν να επισκέφτεστε και να γράφετε στο ARMY AVIATION γιατί ο bloger του είναι κακόβουλος και επικίνδυνος με συγκεκριμένη μεθοδολογία και θράσος αφού αναρτά (από αρχείο που δεν δικαιούται να κατέχει) τέτοιες φωτογραφίες !!!!Μην τον ‘ταίζετε’ και αφήστε τον να λιμοκτονήσει όπως του αρμόζει....Ας σταματήσουμε (και πρώτος εγώ) να γράφουμε, τελικά παντού, για θέματα που βλάπτουν το κύρος και την ιστορία της ΑΣ...ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ!!!!!Τέλος διερρωτώμαι μήπως θα έπρεπε ο ΣΑΑΑΣ και η ΛΑΣ να κινήσουν νομική διαδικασία, για την προστασία των μελών τους, για να αποκαλυφθεί τελικά και τυπικά ποιός είναι και πως κατέχει τέτοιες φωτογραφίες και τι άλλο στρατιωτικό υλικό μπορεί να κατέχει βέβαια και να το χρησιμοποιεί ανάλογα για τους σκοτεινούς σκοπούς του...διότι σήμερα ανάρτησε αυτές...αύριο τι ακολουθεί;;;
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και προστατέψτε την ΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ αν θέλετε να αναρτήσετε το προηγούμενο (αρχικό) κείμενό μου ως πρώτο διότι εκ παραδρομής δεν εστάλη με την σωστή σειρά και ίσως δημιουργήσει απορίες και λάθος συμπεράσματα στους αναγνώστες σας

Ευχαριστώ