Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΜΑΣ

No, coments.. όπως λένε και οι Αμερικανοί.

# Οι πασάδες της Άγκυρας έχουν αποφασίσει να τραβήξουν το σχοινί με την αδύναμη σήμερα Ελλάδα, μέχρι εκεί που θα πρέπει να μιλήσουν τα όπλα.
# Στο Πεντάγωνο σχεδόν καθημερινά γίνονται συσκέψεις επιτελών για το αναμενόμενο θερμό επεισόδιο που σχεδιάζουν να δημιουργήσουν αμέσως μετά το Πάσχα οι Τούρκοι στο Αιγαίο.
# Κι αυτήν τη φορά όχι στον αέρα, αλλά στη θάλασσα.
# Όλα αυτά θα παιχτούν γύρω από το Καστελόριζο, το ελληνικό νησί που η Τουρκία το τοποθετεί στη Μεσόγειο (δήλωση Νταβούτογλου) και όχι στο ελληνικό Αιγαίο.
# Ήδη τουρκικό πολεμικό πλοίο και όχι ακταιωρός του λιμενικού, όπως γινόταν μέχρι σήμερα περιπολεί όλο το 24ωρο στην περιοχή του Καστελόριζου, ενώ για το τέλος του Απρίλη έχει αποφασιστεί από τους Τούρκους η εμφάνιση νορβηγικού πλοίου ερευνών στον υποθαλάσσιο χώρο για υδρογονάνθρακες, το οποίο θα αρχίσει τις έρευνες στα όρια της ελληνικής και κυπριακής ΑΟΖ για λογαριασμό της Τουρκίας.
# Το τουρκικό πολεμικό πλοίο περιπολεί ήδη στο στίγμα γεωγραφικό μήκος 32 μοίρες, 16 πρώτα, 38 δεύτερα, που βρίσκεται ανοικτά των κυπριακών ακτών και ουσιαστικά καταργεί την εφαπτόμενη αποκλειστική ζώνη Ελλάδας - Κύπρου, πιστοποιώντας έτσι ότι το Καστελόριζο δεν ανήκει στην Ελλάδα.
Από δημοσίευμα στο newsbomb
Να συμπληρώσω ότι η διάβαση, γεφύρωση κλπ υδάτινων κωλυμάτων επίσης επαναλαμβάνεται σε εντατικότατους ρυθμούς!!!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ayth tin fora na perimenete triplo xtyphma dhladh thraki- aigaio- kypro.
etoimazontai me megali synepeia. mallon kata ton ioylio

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ 18 Απριλίου 2011 7:01 μ.μ. Η ΔΟΜΗ ΕΙΣΑΙ??

Ανώνυμος είπε...

@ 1137 λίγο μελέτη στα wikileaks και το state department δε βλάπτει..

Ανώνυμος είπε...

ελατε κουτσα κουτσα και κλ.... μας την που...α!!! χρονια το λετε γιατι δεν το κανετε?? απλα γιατι γνωριζετε οτι βαριομαστε να σηκωθουμε απο την ρεκλα!! μην μας ζαλισετε πολυ ταρχ...α γιατι εαν σηκωθουμε ετσι απελπισμενοι που ειμαστε θα σας πηδηξουμε ισπανικα με πουτ... ΤΑΥΡΟΜΑΧΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΑΡΑΚΟ 20 Απριλίου 2011 10:35 μ.μ.ΑΣΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ'ΧΕΙΣ.ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΧΑΡΙΣΜΑ???!!!