Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ!!!???

Θλιβερό θέαμα για το προσωπικό του ΝΝΚ προσέφερε ο αρχηγός του ΠΝ κατά την επίσκεψη του σήμερα .
Οι εντυπώσεις από την επίσκεψη και κατήχηση που προέβη ο κύριος αρχηγός του ΠΝ στα στελέχη του, ήταν ότι βρίσκεται σε πλήρη
ευθυγράμμιση με την πολιτική ηγεσία την οποία αφού τους λιβάνισε για την
προσφορά της στις ΕΔ συνέχισε με ευχέλαιο για την οικονομική πολιτική
της κυβέρνησης και τις δύσκολες ώρες που περνάει η χώρα μας.
Καμία αναφορά δεν έγινε στα προβλήματα των στελεχών. Ούτε για την δική
τους οικονομική κατάσταση ούτε για το επίπεδο του καταρρακωμένου
ηθικού τους από την συνεχιζόμενη απαξίωση που δέχονται από τους
αντιμιλιταριστές αντιεξουσιαστές της εξουσίας.
Μια μικρή περίληψη των λεγομένων του θα περιελάμβανε ασυναρτησίες ενός
μη ρήτορα με ύφος απολογητικό και δικαιολογητικό χωρίς όμως την
ανάληψη κανενός είδους ευθύνης λόγω της θέσεως του.
Τα δυσμενή σχόλια είχαν μόνο στόχο τα μπλόγκς. Ανέφερε χαρακτηριστικά:
"Αυτοί που με βγάζουν στα μπλόγκς είναι κομπλεξικοί. Πως το λέτε εσείς
οι γιατροί? Πιο παλιά με ενοχλούσε γιατί ενοχλούσε την σύζυγό μου.
Αλλά πλέον δεν με ενδιαφέρει ας λένε ότι θέλουν."
Αποδεχόμαστε το τίτλο που μας απεδόθη και δηλώνουμε ότι το σύμπλεγμα
που μας κατατρώει είναι το μεράκι για τις ΕΔ και την ασφάλεια της
χώρας που δεν βλέπουμε να απασχολεί τους αρμόδιους εκ θέσεως.
Αποδεχόμαστε τον τίτλο γιατί δείχνει το σύμπλεγμα του "θέλω να κρίνω
και μην κρίνομαι" που δεν αρμόζει σε κανένα θεσμό της Δημοκρατίας μας.
Αποδεχόμαστε τον τίτλο γιατί αυτό είχε ο όποιος θιγόμενος να μας
προσάψει και όχι ότι είμαστε ΨΕΥΤΕΣ.
Λοιπόν δεν είμαστε ψεύτες είμαστε απλά κομπλεξικοί με την πατρίδα μας
και τις ΕΔ.
Αποδεχόμαστε τον τίτλο γιατί δικαιώνει τις προσπάθειες μας να
πληροφορούμε τον κόσμο των ΕΔ για θέματα που ουδέποτε δεν θα αποφάσιζε
η ηγεσία του να αναφέρει.
Μια μικρή συγγνώμη θα ζητήσουμε από την κυρία αρχηγού εάν υπήρξε
αναστάτωση της οικογενειακής της ειρήνης.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.


Συντακτική Ομάδα @rmy@lert

40 σχόλια:

Unknown είπε...

Δεν τον ενοχλεί καθόλου αλλά το ανέφερε σε συγκέντρωση του προσωπικού!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εμας,παντως,μας προσεφερε στιγμες γελιου και για αυτο τον ευχαριστουμε.
Ελπιζαμε σε κατι παραπανω,αλλα .......

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε Αρχηγέ για την μεγαλοψυχία σας !!! Έχετε σκεφτεί ομως οτι κάποτε θα σταματήσει η ασυλία που έχετε ( και αρχίσουν τα γιουχα από τους Έλληνες ) ? Κοιταξτε οσο προλαβαίνεται να φτιάξετε και αλλά '' έργα'' προς τον σαλαμινιοτικο λαό γιατί ποιος ξέρει, μπορεί μετά να ακολουθήσετε κάποια μέλη του οικογενειακού σας κύκλου και μπορεί να αναζητήσετε ασυλία σαν δήμαρχος (μην ξεχάσετε να πάρετε και το παραπαίδι σας τον Κουλη μην μάς τον αφήσετε αμανάτι και δεν θα έχουμε τη να τον κάνουμε δλδ) . Έχουμε και λέμε Διαβητολογικο φτιάξαμε, αμετάθετο σε όλους τους Σαλαμινιους κάναμε, Τέμενος φτιάξαμε , απόστρατους σε εφεδρεία επαναφέραμε ( με ακρως παχυλό μισθό αφου δεν εχουν κρατήσεις) , εφέδρους αξιωματικούς που έπρεπε να εχουν παει σπιτι τους γιατι έκλεισαν και τα χρονια εφεδρείας τους κρατάμε ακομα και τους έχουμε και σε πόστα νευραλγικά στο Ν.Σ ( και @α@ανε την ψυχολογία του μονίμου πρς με τα τερτίπια τους ). Ευχαριστώ για τον χρονο και τον χωρο που μου δώσατε.

Μετά τιμής ‘’ ένας κομπλεξικος’’

Ανώνυμος είπε...

Επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς στον αρχηγό μας με τη διευκρίνηση ότι αυτός που αναφέρεται σε αρνητικές πράξεις ή παραλείψεις του προϊσταμένου του δεν είναι κομπλεξικός αλλά προδομένος, πικραμένος, απογοητευμένος και οπωσδήποτε όχι τόσο χαρούμενος όσο ήταν ο εικονιζόμενος.

Από κει και πέρα είναι θεμιτό για τον ίδιο να ελπίζει να ξοφλήσει τα γραμμάτια που παίρνει τώρα μετά την αποστρατεία του, ίσως με μια υποψηφιότητα δημάρχου , νομάρχη ή και βουλευτού και από κείνο το μετερίζι να συμπεριφερθεί σαν σύγχρονος γενίτσαρος εναντίον του ΠΝ που τον έθρεψε, γιατί το ίδιο σχεδόν πράττει και τώρα.

Ανώνυμος είπε...

θλιβερος
κριμα
απογοητευση
ο μαρτυς σας κ. Σταματοπουλε,ερωτηθεις γιατι δεν παεμεινε να του κανει τις ερωτησεις που θα τον εφερναν σε δυσκολη θεση και θα τον απεκαλυπταν,μου απηντησε οτι δεν αξιζει την παραμικρη προσοχη
Επρεπε να το δω με τα ματια μου ,για να καταλαβω οτι εχει δικιο.
miserabile visu

Στοιχημα οτι ο καημενος ο χουκος,δεν θα μπορει να το μεταφρασει,ας ρωτησει κανεναν μορφωμενο

Ανώνυμος είπε...

Οι γιατροί των ΝΝ να τα θυμούνται αυτά, όταν θα τους επισκέπτεται ο αρχηγός ως απόστρατος, γιατί τώρα νομίζει ότι έχει πιάσει το ταύρο απ΄τα κέρατα.

Ανώνυμος είπε...

Πως το είπε αυτό ο Δημητράκης...Το ενέκρινε η σύζυγός του? Ολη η Σαλαμίνα που υπηρετεί με οποιοδήποτε τρόπο το Π.Ν. έχει βολευτεί.Ελεος κε ΑΓΕΝ...Συμμορφώσου.Δεν είσαι και Νέλσωνας...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ Κ.ΑΡΧΗΓΕ,ΕΝΩ Η ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΤΟΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ , ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΥ(ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ)Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ? ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ Β ΚΛΑΔΟΥ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Ή ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΠΡΟΑΧΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΕ ΠΛΟΙΟ?

Ανώνυμος είπε...

ΘΥΜΗΣΟΥ Κ.ΑΓΕΝ ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ
Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ 3 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ
1.ΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΡΧΕΙ
2.ΚΑΤΑ ΝΟΜΟΝ ΑΡΧΕΙ
3.ΟΥΚ ΑΕΙ ΑΡΧΕΙ

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 3
ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΥΛΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΣΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, ΕΠΡΕΠE ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ.
ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝ ΕΚΑΝΕ EΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥ ΕΦΕΡΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ, ΕΛΕΙΠΕ ΜΕ ΑΔΕΙΑ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ TΑΡΑΞΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤ΄ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

δεν ξερω αν το καταλαβατε αλλα ο chief δηλωσε πως οτι και να γραφετε εσεις και οτι και να σχολιαζουμε εμεις δεν τον ενδιαφερουν πια. ε αφου δεν ενδιαφερεται πλεον για την γνωμη των αλλων και κυριως των στελεχων του, να μην τον ξανακουσουμε να παραπονιεται για οτιδηποτε λεγεται. απεδειξε οτι ενδιαφερεται μονο για το τομαρι του.

Ανώνυμος είπε...

Αρχηγέ, σταμάτα να εμφανίζεσαι και κρύψου στο σπίτι σου. Το ηθικό του προσωπικού είναι ήδη καταρρακωμένο, μην τους απογοητεύεις άλλο.
Σεβάσου τον θεσμό του Α/ΓΕΝ και την στολή που φοράς.

Άλλος ένας "κομπλεξικός".

Ανώνυμος είπε...

Κ Α Τ Α Ν Τ Ι Α

Ανώνυμος είπε...

οτι και να λετε μετα απο ολα αυτα δεν του κοπηκε καθολου η ορεξη. πηγε και περιδρομιασε κανονικα και ας ηταν ενημερος για το δημοσιευμα. αλλωστε το δηλωσε ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ξεπέρασε πάλι τον εαυτό του ο Μαίντανός και ήλθε στην Κρήτη ναπαριστάνει τον Αρχηγό .Το άθλιο ανθρωπάκι που το μόνο που μπορεί νακάνει κατά την διάρκεια της αρχηγείας του είναι τεμενάδες στουςεπανελθόντες κομισάριους πράσινους για να διαλύσουν το ΠολεμικόΝαυτικό .Αντι να περιφέρετε και να υποστηρίζει και να δικαιολογεί τηνεξαθλίωσει του ΠΝ ας κάνει μια φορά το καθήκον του ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ και να προωθήσειτα συμφέροντα του ΠΝ γιατί το κάδρο των προδοτών και των μιζαδόρωνΒΛΕΠΕ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ τον περιλαμβάνει και αυτόν.

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο, αλλά θυμάμαι..., Αίθουσα συσκέψεων ΣΑ/ΣΕΒΑΣ, Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Λυμπέρης. Όλοι περιμέναμε να μιλήσει για το ΑΤΡ-10 και στη μάχη που θα ακολουθήσει την επομένη στη σύνοδο του ΝΑΤΟ. Ενημέρωση. Και στο μόνον που αναφέρθηκε ήταν οτι χάρηκε που μας γνώρισε,οτι ήμασταν στη πρώτη γραμμή και εμείς εκπροσωπούσαμε την Ελλάδα στο ΝΑΤΟ,...και στα πόσα χρήματα παίρνει ο Α/ΓΕΕΘΑ και ότι δεν τα βγάζει πέρα με τις τόσες υποχρεώσεις...? Αρτσι Μπούρτσι και Λουλάς. Θέλω να πιστεύω ότι δεν έμεινα μόνο εγώ άναυδος, ισως είμαι ηλίθιος, μα σκέφτηκα οτι μάλλον δεν καταλάβαινα την πολιτική, μα σήμερα μετα τόσα χρόνια καταλαβαίνω οτι αυτοί που θα μπορούσαν να έχουν λόγο, τον λόγο τους τον έχουν μόνο για το σήμερα... Λυπάμαι γιατί νοιώθω και είμαι παιδί τους, παιδί τους, και δεν μου δείνουν ελπίδες για το αύριο. Πονάωωωω

Ανώνυμος είπε...

ολα τα μηνυματα δηλωνουν ενα πραγμα
απογοητευση που τεινει να γινει οργη
ισως ειναι καλο να αρχισετε να σκεφτεστε μεταξυ των υποκλισεων που κανετε στους δοσιλογους που υπηρετειτε.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ

΄΄ο κομπλεξικοτερος ολων΄΄

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ
6 Απριλίου 2011 11:03 μ.μ.
Λοιπον συναδελφε ,περιπου τα ιδια ελεγε και ο νυνΑΓΕΝ σε μας στο ΝΝΚ.
Χαρακτηριστικα ειπε οτι ενω πριν επαιρνε γυρω στα 4500 ευρω,τωρα παιρνει γυρω στα 2900.
Οταν το ακουσα αυτο,καταλαβα οτι καμμια συζητηση και καμμια ερωτηση δεν ειχε αξια,και καταλαβα και γιατι καποιος συναδελφος μου,που μπορει και να μας διαβαζει ,επελεξε να μην ειναι στην συγκεντρωση.
ΚΡΙΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Επειδή πάντα σε ενα λόγο υπάρχει και ο αντιλογος,αισθάνομαι οτι πρέπει να γράψω τα εξής:Ειμαι αξιωματικος του ΝΝΚ και παρακολούθησα την χτεσινή ομιλία του κου Αρχηγού.Τουλάχιστον για μένα το θέαμα δεν ηταν θλιβερό,εκτιμώ οτι κάποιος υψηλόβαθμος μου εδωσε ορισμένες πληροφορίες για τρέχοντα θέματα.Αν ειναι θλιβερή η κατάσταση της οικονομίας στην Ελλάδα σήμερα,δεν νομίζω οτι φταίει αυτός ,ούτε οτι μπορεί να μας δωσει χρήματα και δεν το κάνει!!!Αναζητήστε τους ενόχους στους πολιτικους και μην τα βάζετε με αυτους που δεν φταίνε.Και κάτι ακόμα:Επειδη διάβασα πολλά πιο πάνω που δεν ισχύουν,σχετικα με το τι ελέχθη,αποκύηματα φαντασίσς ανθρώπων που προφανως δεν ηταν παροντες αλλα τους τα μετεφεραν και τα εγραψαν,θα ειμαι πολυ πιο επιφυλακτικος στο μέλλον σχετικα με αυτα που γράφονται εδω ειδικα στα σχόλια...ο κάθε πικραμένος βγαζει τον καημό του

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΙΟ ΦΛΟΓΕΡΑ ΜΕΡΗ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ,ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

ΔΑΝΤΗΣ
΄΄ΚΟΛΑΣΗ΄΄

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΕ ΤΟΥ ΝΝΚ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΟΙΩΣΕΣ ΘΛΙΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ)ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ)ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ.

Ο "ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ" ΤΗΣ 6-4-2011 8:15

Υ.Γ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΔΟΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΔΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΛΩΤΑΡΧΗ ΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΝΝΚ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ;

Ανώνυμος είπε...

και εγώ λέω ότι ο 10:18 δεν υπάρχει και αν ρωτήσετε για μένα είμαι ο μπάτμαν και σας νικάω όλους. δηλαδή είμαι ελεύθερος να λέω ότι θέλω. τώρα επειδή πρωί πρωί μετά τον καφέ και την σύσκεψη από το γραφείο σου σκορδοκάηκες να απαντήσεις, ειδικά όπως τα λες μας έπεισες. για το αντίθετο.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο κυρ Μήτσο. ξεπέρασες και τον καραμανλή δεξιά στις ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 7 ΗΜΕΡΩΝ. πολύ δημοφιλής είσαι ρε μεγάλε. και εις ανώτερα. με τέτοια πέραση πας φουλ για ΑΓΕΕΘΑ.

Ανώνυμος είπε...

10.18 Αν νομίζεις ότι ο Α΄ΓΕΝ δεν έχει ρόλο και μάλιστα θεσμικό δίπλα στον ΥΕΘΑ, στείλτου τα στοιχεία σου να σε πάρει να πίνετε καφέ παρέα στο επιτελείο. Αν υποφέρουν σήμερα οι ΕΔ είναι γιατί οι "ΗΓΕΤΕΣ" τους είναι τόσο μικροί που δεν μπορείς ούτε να τους πατήσεις, είναι αυτοί που λιποτάκτησαν από τον πόλεμο και την πολιορκία που βιώνουν κάθε μέρα τα στελέχη. Αν αυτό δε μπορείς να το δεις τότε ναι, είσαι ευτυχισμένος.

Ανώνυμος είπε...

Σε κανέναν, δεν μπορεί κανείς να απαγορεύσει να εκφράζει τις απόψεις του ακόμα κι αν πρόκειται για απόψεις ακραίες που μπορεί ακόμη και να εξοργίζουν ή να είναι και "επικίνδυνες". Μπορεί όμως κάλλιστα να γυρίσει την πλάτη σε αυτόν που τις εκφράζει αφού τις ακούσει και τις επεξεργαστεί. Άρα λοιπόν, επικίνδυνος δεν είναι αυτός που εσκεμένα ή ως φερέφωνο εκφράζει ακραίες απόψεις ή εν πάσει περιπτώση απόψεις με τις οποίες διαφωνούμε (ίσως οι περισσότεροι). Επικίνδυνος είναι αυτός που τις ακούει και τις ενστερνίζεται χωρίς να είναι σε θέση να τις κρίνει και να τις επεξεργαστεί. Αυτός ο δεύτερος είναι είτε αδαής, είτε ανόητος - σε κάθε περίπτωση καθίσταται απολύτως επικίνδυνος. Αν λοιπόν θέλουμε να εξαλείψουμε τέτοια φαινόμενα "επικινδυνότητας" αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να φροντίσουμε για την παιδεία, την κοινωνική μόρφωση τη δική μας και των παιδιών μας αλλά και την ήπια αντίδραση μας ακόμα και στα πιο ακραία φαινόμενα. Το τελευταίο βοηθά να βλέπουμε ψύχραιμα τα πράγματα και να απομωνώνουμε το "επικίνδυνο". Αυτή είναι η δημοκρατία. Απορρίπτουν οι πολλοί - η κοινωνία - αυτό ή αυτούς που δεν τους ταιριάζουν. Και για να μην παρεξηγηθώ:
Δεν απομωνώνει κανείς το διαφορετικό αλλά αυτό που θεωρεί ότι βλάπτει. Το τι ή ποιοί είναι αυτό/οί....; Αυτό εξαρτάται από την παιδεία του συνόλου της κοινωνίας μας....

Ανώνυμος είπε...

Με το σχόλιο μου στις 10:18 δεν κρίνω τι είναι η δε ειναι ο συγκεκριμένος αρχηγός.Δεν τον γνωρίζω.Με μια μικρή αναδρομή που μπορώ να κάνω δεν θυμάμαι και οι 3-4 τελευταίοι να ηταν διαφορετικοί.Οι θέσεις αυτές ειναι εδω και χρόνια πολιτικές αρα γιατι συζητάμε?Πάντως επιβεβαιώθηκα οτι ο γράφων δεν ηταν παρων ,του τα μετέφεραν λάθος αυτό με ενόχλησε.Και κάτι ακόμα:ο πλωτάρχης που "μιλάει"έλειπε,δεν γνωρίζω γιατι.Οι υπόλοιποι τι έκαναν?Γιατι δεν τα είπαν εκει μπροστα?

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΧΕ ΔΟΘΕΙ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΩΤΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΕΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ (Ε) ΤΟΥ ΝΝΚ.ΤΥΧΑΙΟ;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ 3-4 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΤΩΡΙΝΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΧΘΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΤΟΣΗ ΠΟΛΛΗ ΛΑΣΠΗ ΑΠΟ ΜΜΕ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΩΡΑ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΣΟΥΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟ ΠΟΣΟΙ ΑΞΙΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ Α/ΓΕΝ.

g.g. είπε...

Αγαπητέ ΑΓΕΝ με χαρά θα σε δεχθούμε σε λίγο καιρό στην ομάδα των συνταξιούχων αποστράτων και τότε αυτοί που σήμερα γλύφης δεν θα σε ξέρουν γιατί και αυτοί θα τρέχουν να κρυφτούν. Εσύ μαζί με όλους εμάς θα ψ άχνης το ΝΝΑ τους γιατρούς το ΜΤΝ και βασικά την αξιοπρέπειά σου.

Ανώνυμος είπε...

οπως καταλαβαινω εγω ο απλος στεριανος πολιτης,ολοι εσεις που γραφετε εδω , ειστε ναυταιοι πολεμισταραδες των ναυμαχιων του στολου του ειρηνικου ωκεανου,της γιουτλανδης,της αρχαιας σαλαμινας κτλ κτλ. (δηλαδη του σκαραμαγκα-της σουδας-της σαλαμινας,του ναυτικου νοσοκομειου,ναυτικου μουσειου και βαλε).και δεν φτανει αυτο, φαινεται τι μπαχαλο ειναι το λεγομενο πολ ναυτικο απο αποψη ομοψυχιας και ομοιογενειας,ομφαλοσκοπεισθε και ζειτε στον κοσμο σας.καλα τα ειπε ο παγκαλος και ο ζουλας στην καθημερινη, οι λεγομενρς ενοπλες δυναμεις και ειδικα οι μονιμαδες πατριωταραδες με μηνιατικο,ειναι αντιπαραγωγικοι και πολλα αλλα.σας καταλαβαινει σιγα σιγα ο κοσμος .φροντιζετε αλλωστε και σεις γι αυτο με την δημοσιοποιηση στο διαδικτυο του πως σκεφτεσθε και του τι σας απασχολει.ο λαμπρος κωστανταρας στις παληες ταινιες ηταν πιο σοβαρος ναυαρχοπλοιαρχος. ευχαριστω.
υπογραφη.αλβανος ναυαρχος του 1821

Ανώνυμος είπε...

μόνο ένας αλβανός θα μπορούσε να τα πει όλα αυτά και να αβαντάρει τον κυρ μήτσο. εκεί κατάντησε η Ελλάδα. να μην μετράει η γνώμη των ελλήνων και να έχουν γνώμη για το ναυτικό οι αλβανοί.
κυρ μήτσο εάν σου αρέσει στο αφιερώνουμε το αλβανιλίκι. ο αλβανός του υπουργού είσαι. φτου και ουστ.

Ανώνυμος είπε...

κατ αρχας δεν ξερω για ποιον μητσο μιλας.ουτε ειμαι αλβανος.δηλαδη οποιος κρινει η επικρινει το πολ ναυτικο, δηλ τους ανθρωπους που το απαρτιζουν,ειναι αλβανος?
ελλην ειμαι απο γεννησεως.ομιλω μονο ελληνικα και δεν γνωριζω αλλη διαλεκτο.πχ αρβανιτικα,βλαχικα, ποντιακα κτλ.εισαι απ τους συνηθεις απλοικους η πονηρους.προσπαθεις να αντικρουσεις εμενα σαν ατομο, λεγοντας οτι ειμαι αλβανος και νομιζεις οτι θα ακυρωσεις αυτα που γραφω,γιατι σ ενοχλουν .ουτε καν τον υπαινιγμό μου για αλβανους ναυαρχους δεν καταλαβες ανιστορητε.αυτα που γραφω να κρινεις,να επικρινεις η να αντικρουσεις.α.. ξεχασα. ουτε καν κομμουνιστης η αριστερος ουτε νουδακος ειμαι ουτε καν ελληνοχριστιανακος .ελλην ειμαι και οχι νεοελλην.απορω πως εβγαλες το συμπερασμα οτι ειμαι αλβανος.μαλλον αυτό ειναι επιχείρημα σου για τον μητσο?? που πιθανολογεις οτι θα επικαλεσθει τα γραφομενα μου για να υπερασπισθει τον ευατό του και με το... να αλβανοι μονο σε υποστηριζουν αρα εισαι αχρηστος...θα τον ταπωσεις.

αντε σου κανω τη χαρι..
υπογραφη.

μη ομιλων ελληνικα, ηρωικος ελλην ναυαρχος του 1821

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 9-4-2011 12:22.

"ΣΤΕΡΙΑΝΕ ΠΟΛΙΤΗ" ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ-ΑΝΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ-ΜΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ;
ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ 99% ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ/ΝΑΥΜΑΧΙΑ, ΣΕ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΧΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΣΟΥ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΦΕΥΡΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΣΥ;
ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΛΕΚΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ "ΝΕΝΕΚΟΥΣ" ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΖΟΥΛΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ 'Ή ΑΝΗΚΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑ; O ΔΕ ΖΟΥΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ή ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΕΙ.
ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΜΑΣ, ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟΥΣ.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!

ΑΕΙΙΙΙΙ!!! ΧΑΣΟΥ!!!! ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΜΥΡΜΗΓΚΑΚΙ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

που να παω να χαθω κυριε ναυαρχε λαμπρο κωστανταρα? θα πεσω στη θαλασσα να πνιγω, παρε το στολο σου με γλυτωσεις.αντε να κανεις και καμμια δουλεια.για να δικαιολογησεις και τα γαλονια,τα παρασημα σου και προπαντων τη σπαθα του ζορο.εχεις σπαθα?


υπογραφη . πρωην κουρευς του πολεμικου ναυτικου/τμημα ναυμαχιων

Ανώνυμος είπε...

12.22 polu kala ta eipes....alla aunanizesai etsi kaue mera?

Ανώνυμος είπε...

ειστε μαλλον οπαδος του κυρ μητσου .σε ποιον απ τους παραπανω σχολιογραφους αναφερεσθε και τους χαρακτηριζετε χρησιμοποιωντας αναρμοστες εκφρασεις? ντροπη τελος παντων.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που πήρε άδεια την ζήτησε ή του την έδωσαν υποχρεωτικά και του απαγόρευσαν να μπει στο ΝΝΚ?

Πιστεύω οτι αν ήθελε θα είχε παραστεί εκτός και αν η συγκέντρωση ήταν με ονομαστικές προσκλήσεις.

Θα πρέπει όλοι να προσέχουμε τι γράφουμε και γεμικά τι μεταφέρουμε στα μπλογκ γιατί πλέον αυτά - τα μπλογκ- έχουν γίνει αναξιόπιστα.



ΥΓ.
Δεν έχω καμία σχέση με το ΠΝ πολύ δε περισσότερο με τον Αρχηγό του.

Ανώνυμος είπε...

χεστήκαμε και αν είσαι ναύαρχος
αυτά παλιά
αυτά αλλού
αυτά στα καματερά υποτακτικά σου
άντε ρε που θα μας πεις και τι θα πιστεύουμε
αν δεν το ξέχασες όπως όλα έτσι και οι ναύαρχοι σε αυτοί την χώρα γίνονται με μέσον
κοίτα και την φωτογραφία της ανάρτησης αν δεν το πιστεύεις
δες και τον τίτλο
οπότε κύρος μηδένννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννν εις το πηλίκιο που λέει και ΓΑΠ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ
υπογραφη.αλβανος ναυαρχος του 1821

Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΛΥΜΠΑ ΚΑΙ ΥΔΡΟΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΘΟΛΑ ΚΑΙ ΚΡΥΑ ΝΕΡΑ,ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ,ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΥΔΡΑΙΟΙ ΟΙ ΣΠΕΤΣΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΑΡΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΛΙΩΤΕΣ ....ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ
1.
ΑΘΛΙΕ ΧΕΙΡΟΣΦΙΚΤΗ ΥΠΑΘΛΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΛΕΠΤΩΝ,ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΛΒΑΝΟΙ,ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΕΡΙΤΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΟΥ,ΠΡΟΣΕΞΕ ΑΠΟΦΟΙΤΕ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ,ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΙΤΗΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ.
ΕΤΣΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΑΒΝΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΝΕΣΑΙ ΛΙΓΑΚΙ
2.ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΡΗ ΠΟΥΛΙΑΝΟ,ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΜΕΤΡΙΑ,ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΓΗ,ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΓΕΝΝΕΤΙΚΗ.
ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΜΟΚΟ ΜΗ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ Ο....ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΔΟΤΑΡΑ
3.ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΟΣΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ,ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΝΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΘΩΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΙΛΑ ΤΟΥΣ....ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΗΛΙΘΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΜΥΝΘΟΥΝ ΤΩΝ ΒΛΑΚΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.
ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΝΑ.
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΛΛΕΣ 33 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΑΛΙΚΗ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ,ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙΣ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΝΑΥΑΡΧΟΥ ΠΑΤΡΟΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ,ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ,Ο ΠΑΤΗΡ,ΗΤΟ ΜΑΧΙΜΩΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΕΣΥΡΕΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ.
ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΟ ΥΔΡΟΣΠΕΤΣΙΩΤΙΚΟ ΣΟΥΛΙΩΤΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΞΚΟΣ είπε...

Λόγια ''μικρών'' αντρών , μικρή αξία έχουν!

Όταν γίνει Αξιωματικός που υπηρετεί την Ελλάδα κι όχι τους κοπρίτες των αξιωμάτων να ξαναμιλήσει.

Ανώνυμος είπε...

Στην Νέα Μάκρη είναι η βίλα,όχι στον Μαραθώνα
όπου και να ναι είναι για λύπηση